Johanna Elvira Kristina Gustafson

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Och mina lock har släppt för öronen! :D haha! Promenad med mormor på fm gjorde susen, nu får det vara bra med den här rackarns förkylningen! Men törs inte köra på riktigt än, kroppen är verkligen helt slut, så lite vila till sen jävlarns ska jag snöra på mig nya skorna och pulsklockan :D Längtar som en tok!
 
 
Fattar ni!? Jag har gått ner 2 tredjeedelar utav mitt stora hela mål, de är stört de! Sönkt mitt BMI med 10 enheter, så nu är jag "bara" överviktig haha! 6 kg till sen ä jag normal enligt BMI. :) 3.5 kg kvar tills 30 kg är borta på denna kropp. Börjar kännas ganskaa bra nu :D Sååå 13.5 kg kvar bara :D WIII!!!
 
Bara och bara.. Kommer få slita hårt för det men varje period har ju sin charm, learn to love it!
 
Lägenheten är städad  och solen skiner. Känner mig ganska glad faktiskt ;)
Puss på er

Ny vecka och ingen träning..

Kategori: Allmänt

Snörvel och host, det är jag det. Haha.. ÅH vad jag vill träna, testa min nya garmin klocka och bara pressa allt man har! Men nä.. Döv, snorig och helt slut.. Vill träna så tiden rullar på lite snabbare nu ;) Längtar lite lätt..
 
Idag var jag ner och böt min skinn jacka jag fick av mor i present, tror det var as bra :D Jag är nöjd, längtar tills våren! Jackan och skorna jag fick utav mina bröder kommer ju bli sååå fint!!
 
 
Puss så länge!

25 år

Kategori: Allmänt

Då var man 25 då :) 25 och 25 kg lättare, helt okej ;)
Hade ett gäng med vänner över på lite kalas i lördags, det var sååå lyckat! TACK för det era goingar!
 
Underbar helg!
Men jag fyllde ju igår, måndag. :) Så det vart lite fika hos pappa med familjen! Fick ett gäng fina presenter! Sånt växer man nog aldrig ifrån ;) haha!
 
Tack och Pussss :*
 

Veckan som var.

Kategori: Allmänt

Jag och mormor åkte till Lidingö för att vara hemma med en sjuk Thelma. ALLA var iofs sjuka förutom jag, men det gick över så nu ligger jag hemma och hostar också :P Goa unge!!!
 
 
Så nu blir det ingen träning på några dagar, ni kan tro att det kryper i kroppen! :P Men inget att göra något åt, det är som det är.
 
Puss

wooppsss

Kategori: Allmänt

Jag säger att det går saaakta och gnäller mest heeela tiden! MEN jag glömmer... ;P
 
Men å andra sidan är det mitt gnäll och att jag inte är nöjd som tar mig vidare och kämpar varje dag ;)
Men okej, jag ska försöka känna mig lite mer nöjd.. :D
 
Puss

THE NIKE BLAST

Kategori: Allmänt

Underbara tränings helg!!!! Vart i träningshimlen och tillbaka på 2 dagar ;) ÅÅH vad vi har haft kul och tränat gärnet! Och jag som absolut inte skulle testa spinning, slutade med att jag körde två pass ;D
 
För er som inte vet vad The Nike Blast är så är det ett tränings konvent i globen, 2 dagar fyllda med massor utav olika träingspass! 3000 tränings galningar samlat på ett och samma ställe! <3 UNDERBAAAAAART!!!!!! Igen igen igen igen!!! Varje vecka helst!! :D
 
 
 
Träningsvärken är hemsk! Men jag simmade ändå igår och gick på ett gympa pass, idag har jag kört lite intervaller nere på gymet så de går ändå. Men inge styrka och imorgon ska jag försöka ha en vilodag :)
 
PUSS

Vikten

Kategori: Allmänt

Jag vägde mig innan helgen och hade bara tappat 0.4 kg på många veckor. Det känns så jävla surt eftersom man kämpar varje dag, som ni vet. Men jag kämpar vidare och snart kommer det lossna. Får se över kosten igen för nu kan jag nog inte träna mer än jag gör. Eller ja jo, kan jag nog ;)
 
 
Jag känner mig stark i kroppen och det enda som jag kan klaga över är att mina benhinnor hindrar mig från att springa som jag vill. Men jag har så mycket annan träning också så det funkar ändå. Men jag önskar, hoppas och längtar tills jag kan jobba på konditionen mer genom löpning!
 
Men kosten ska ses över och sen kömpar jag på ;) Håller er uppdaterade! ;)
 
PUSS