Johanna Elvira Kristina Gustafson

Fy

Kategori: Allmänt

Den här känslan igen.. fyfyfyfy.. Undrar när man ska känna sig tillräcklig och duglig.. Aldrig..



Jag orkar inte alltid men jag är inte dålig för det.. Eller hur var de nu igen..

Mössan

Kategori: Allmänt

Den lilla gulliga rosa mössan var iallfall till min bebis kusin Thelma :) Så nu är den på väg till Lidingö med post-fart ;) Hoppas hon kan ha den!!!! :love:

:)

Kategori: Allmänt

Har spenderat dagen med mormor, alltid lika kul och mysigt :) Vi har druckit kaffe, stickat, motionerat och snackat :D

Nu på kvällen gjorde jag en skiiiiiiitgod fisk soppa!!!! Gah den vart så god att jag inte tänker säga receptet, ni får komma hit istället ;) hahaa!!

Sen har Sara vart här och druckit te och stickat med mig, hon har snart gjort ett pannband ;) Haha nu kanske ni undrar viiilken Sara de är haha, jag har ju så många sötnos Saror kompisar ;) haha sååå vi säger skokanonen Sara :P Vi har haft det riktigt mys och snackat om våra idioter till ex ;) Skönt att få skälla av sig lite ibland på dessa idioter som FUNNITS i ens liv under en period.

Nu ska jag kika BB och vila upp mig inför en himlans massa flyttande åt Maaammi :) :love:

Aaah juste, återkommer om tävlingen när jag har hittat ork och tid :)

Puss :love:

Till våren och sommaren

Kategori: Allmänt

vad stickar man då...? Man kan ju inte precis ha mössor, pannband och halsdukar ;) haha!!

Sen är de så här, jag funderar bara för en kul grej att ha en liten tävling och sen lotta ut ett pannband :) Det lär ju vara ganska stor chans att vinna ett då eftersom jag har ca 45 läsare som följer min blogg ganska flitigt, sen är de väl mer eller någon mindre vissa dagar :)

Men vet inte vad jag ska ha för tävling eller hur jag ska välja vinnare :P hahaha Några förslag? :) Jag älskar mina pannband iallfall, inte för att jag själv gjort dem utan för att de sitter toppen bra och vem vill inte piffa upp sig själv ibland ;) Accesoarer is the shit ;D

Meeeen vad tror ni, skulle inte de vara lite kul? :) Hjälp mig komma på hur isåfall dåå haha!!


Annars kan ni få beställa för 150 kr st. :) Välja färg och lite så själva.

Pusss :love:

Blää

Kategori: Allmänt

För huvuvdvärk och att vara hängig..

Jag har pillat med lite garn idag :D Skulle bara prova lite, men som vanligt så går de inte att sluta förens de är klart.. Sååå de vart en liten mössa som förhoppningsvis ska passa en viss liten prinsessa :) De är ju svårt när man iinte har mönster utan bara kör på :P Vet ju inte alls om de passar, men man får hålla en hård tumme på att de gör de. Mycket kärlek i  dem är de ;)

Jag tycker den vart mega gullig :)

Så nu är de färdig stickat för idag, tror jag iallfall :P Jag skulle vilja sticka ett par fina raggsockor till mig själv. Men lär kolla upp något mönster. Sen har jag ju som sagt två bröder som vill ha mössor... ;) :love: Men med stickningen så lär liksom känslorna få styra vad man är sugen på eller inte.. Svårt att förklara :P

Vart inget träffa Sara idag iallfall :( Ligger redan i sängen och vill då inte upp något mer, om inte den  släpper då så klart. ( Har den inte gjort de på hela dagen så tror jag nog inte den vill släppa förens imorgon, den elaka satan )

Hörs kanske sen!

Puss!! :love:

Jag fryser...

Kategori: Allmänt

Som bara den! Så nu blir det en het varm dusch faktiskt :D Som mamma sa, mmm och snart tar jag ett varmt bad. Jag kommer bada hos henne jämt :D Bara en vecka kvar nu :)

Har fått paket idag av mammseeen!! <3 En ny kaffebryggare, nya fina påslakan och en bok om stickade halsdukar :D Helt perfekt!!! Imorgon ska jag börja på något nytt att sticka, men vet inte vad de blir än :P Har inte bestämt mig än om jag ska göra till mig själv först eller, Viktor, Gustav eller mini-kusinen kaanske ;) Ska fundera :D

Imorgon så kommer Sara hit efter jobbet på kaffe och kanske lite pyssel? ;) De vet man inte än.. Hon kunde ju inte vara med i lördags då hon legat sjuk :( Usch vad jag inte vill bli lika sjuk som alla anndra vart nu! Stackars er!!!

Brrrrrr... Duschen var de ja... Heeeeejdååååe :D !!



puss!! :love:

Kikar

Kategori: Allmänt

på TV och känner mig lite kramsjuk faktiskt :) Haha annars brukar jag gärna spendera bakis daagar ensam :)

Hörs imorgon! :love:

PUSS

Älskade dagen igår!

Kategori: Allmänt

Den var så underbar!!! Så rolig och fylld med massa kärlek!! Saknade mamma bara :( Hon ligger hemma med influensa.. Första födelsedagen någonsin utan mamma.

Men som sagt, jag hade en uuunderbar dag igår :D tänkte visa bilder istället för att skriva en massa. Jag är nämligen liiiiiite trött idag... LITE! Here we go ;)

Vart inga bilder tagna under själva fikat och middagen :(

Men efter mat och fika var vi trötta iallfall, bröder och kusinen stannade kvar en stund :)

Sen vart de kväll helt plötsligt, då kom kameran fram iallafall... ;)

MITT gäng :D

Haha de sjöng så fantastiskt vackert!

Flickorna ville ha dans, så Viktor fick komma :D

Min fina bror

Utgång!

Haha älskart! :love:

Se glada ut.. Haha!

Vill tacka alla igen! <3 Ni är bäst och vad gjorde jag utan er i mitt liv?!

Och tack viktor för att du ställde upp och skjutsade hela fnitter gänget :)

PUSSSSS!! :love:

24 år GAMMAL

Kategori: Allmänt

Ojojoj, och inte kan man sova heller hahaha! Nästan som när man var liten och väntade på att Mamma eller Pappa skulle komma och väcka en med varm choklad, ost smörgås och massa paket ;) Fast nu är det mest för att jag vet att jag har massa att göra innan de kommer :P Men NÄSTAN samma sak ;) haha! Vaknade på toppen humör iallfall ju!!

Som mormor sa igår - Det är inte kungen som kommer på besök!
Haha neeej de är mycket bättre!! Det är min FAMILJ :D Som jag bara träffar några gånger i veckan ;) :love:

Man blir lite lagom glad utav alla Grattis man får ;) :love:

Nej om man skulle gå upp och börja laga lite mat då kanske så här 08.15 !! SkyndaSkynda!! ;) Haha nej dåååå, nu börjar jag slappna av lite haha!

Hörs eller Ses senare idag/kväll!



Pussssaaaar!! :love:

Freeedag!

Kategori: Allmänt

Natten till fredagen sov jag INTE bra alls.. Vet att jag inte kommer sova så bra inatt heller.. Blir alltid så när jag har för mycket att tänka på och att göra. :) Även fast de är bra saker så känns de ändå lite tungt. Imorgon blir jag 24, ojojoj... Åren springer iväg, det är precis så de känns.. Men de behöver inte vara dåligt att bli äldre, men de känns som om jag har så mycket kvar att göra :)

Idag iallafall så började jag med att städa liiiite innan Jessika och Heylee kom förbi och gjorde mig sällskap :) Underbara ungen fick en söt mössa utav stick-hanna ;) Haha! Och jag fick peekeeeet en dag för tidigt :D Ögonskuggor och två SKITFINA kuddar som jag önskat mig :D De är bruna med strass sten på :) Blingbling!! Drack massa kaffe gjorde vi innan de vart till att besöka ÖB och Willys.. Hejdå pengar.. Nu är det färdig städat, färdig bakat och jag tänker inte göra ett skiiit mer idag :P Ställa klockan eftersom min pappa, farmor och Hugo kommer och fikar redan vid 12 :) :love:

Sedan kommer mamma, mormor, lennarth, viktor och gustav vid 14 :) Och ännu senare kommer de flickor på besök ;) Kommer bli en toppen toppen dag :)

Hööörs imorgon, eller hur dåå? ;)

Puss på er :love:

Torsdag

Kategori: Allmänt

StressStressStress, jaajjeeemen! Jag kan inte minnas att jag var så lätt stressad förr.. Jag blir helt snurrig och slut i hela skallen så fort de inte går som jag vill, hatar de! Men fått en hel del gjort idag ändå! Handlat alkohol inför lördagskvällen, även ett fint halsband och en fin duk bland annat :) Har nästan stickat klart en ur gullig mössa till Heylee som går i blått och rosa, självklart med blommor på :D Bild kommer när de funkar för mig... Sen har jag hunnit damma av, bytt lite tavlor och bakat två sorters kakor.. Hängt tvätt ska jag göra nu snart :P

Har även hunnit med kaffe med mormor på dagen och solat på kvällen!

Imorgon är planen att städa klart och skura alla golv. Baka klart och förbereda inför matlagningen som måste ske på lördags förmiddagen. Handla lär jag göra mmm... Längtar till lördagen då jag får träffa alla mina fina, eller ja nästan alla.. Vet inte exakt vilka som kommer eftersom folk är lite dåliga på att tala om i tid, men jag får försöka ta det med ro även fast de inte är min grej ;)

Ont i ryggen och helt slut i huvudet, lätt irriterad och ont i magen.. Jajjemensan!! Trött på folk är jag ååå :D haha så jäääävla munter så de är inte sant :D Jag blir sån när de händer för mycket :P Ska vara glad jag inte ligger och bölar haha!

Nu ska jag andas lite sen sova :)

Puss och godnatt :love:

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdagen spenderade jag med stickning med kusin Sara och sen fika med Sofia. Efter det hämtade mamma upp mig så åkte vi hem och började flytt packa :) De gick ganska bra! Det var tänkt att jag skulle sova kvar där, men är man allergisk så är man.. Tur jag har min gulliga bror Viktor som kom och hämtade mig :)

Försökte ladda upp lite bilder men de funkade inte..

Puss :love:

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart så trött och slut, igeeen.. Sovit ordentligt iallfall sen tvättat undan lite.. Sen planerat vad jag ska bjuda på under lördagen som familjen kommer på besök :) Jag blir ju gammal som sagt.. Men jag säger inte än vad de blir.. ;)

Sen kom mamma på besök och vi lagade mat, kyckling med rostade rotfrukter och turkiskyoghurt med persilada :) MUUUUMS!!!

 

Sen visade jag mamma lite bigbrother, hahaha ;) Hon har aldrig sett något sånt, men alltså det är ju lite roande, eller MEGA kul ;)

Nu ska jag fixa lite mer här innan sängen.. ;)

Puss :love:

Dessa dagar..

Kategori: Allmänt

En till sån här dum dag.. Allt bara känns dåligt och det enda man vill ha är en kram av någon speciell.. Ni vet när det stockar sig i halsen och bröstet bränner.. Hatar det så otroligt, men man lär tydligen lära sig leva med skit dagar.. OFTA! Jag stänger in mig när jag blir så här, jag vill inte träffa någon.. Inte har de hjälpt att jag känt mig hängig och matt heller.. Usch, kan man få känna sig lycklig i hela kroppen tack!! :( Fort.. Tålamod suger, hatar alla med tålamod!!

Jag vet vad jag vill när det gäller vissa få saker, och dem kan jag inte vänta på.. Eller jag vill inte vänta.. Kan någon trolla lite åt mig? Jag kan betala 5 kr och en puss på kinden!!

Nu ska jag sätta mig i min dusch och försvinna ett tag!!

Puss...

Gah

Kategori: Allmänt

Jag håller på att bli sjuk och jag är arg. Mega kul!!!

AJJJJJJ!!!

Kategori: Allmänt

Faaaan vad jag hatar mitt jävla knäfanhelvete efter att den jävla äckel idioten drog omkull mig!!! Jag ligger ned i sängen och har ONT liksom, utan att ha gjort något!! Mmm egentligen får jag inte gnälla för jag har inte ringt läkarn om de, men jag gör de ändå!!!! OCH det är synd om mig, bara så ni vet de!!!! JÄVLA KNÄ!!!

pppfffft :love:

Melodifestivalen och Borlänge :D

Kategori: Allmänt

Hahaha måste bara få säga att jag tyckte det var jäätte roligt att Björn Ranelid gick vidare igår haha!! Dock inte lika kul att inte Love generation gick vidare :( Meeen men! Och Molly Sanden var snyggare än någonsin :)

Jaaa ni igår var en lustig kväll.. :P Låg hemma och kikade på melodifestivalen och sen vart de Borlänge :P Jag och Sofia hade såååå kul igår, det var kanon!! Så underbart att få komma bort ibland och träffa nya glada positiva människor!!! Nästa gång vi ska ut där blir väl den 30 mars vad vi bestämt än så länge ;) Jag har inte sovit många timmar i natt men de timmar jag sov ( och lite innan ) var toppen ;) Thihi! Kul att vara full ibland tycker ni int?? ;) hahaha!! Gustav var också i Borlänge men vi missade varandra med en halvtimme ca. Vi var på Klin där även han TYDLIGEN var haha - ööh hallå bartendern vad heter stället?? :D







Mmm iallafall så kan jag säga att det här dygnet vart mega kul, toppen och mys! <3 Lär vi göra om Fia :)

Sen har jag såå dåligt samvete också för skulle ju vart med mamma till västerås idag :( Jag ville verkligen med men man kan ju inte göra allt tyvär!

Nu ligger jag och är totaaaalt slut, ingen god mat har jag hemma och har inte ens orkat slagit på tvn.. Hahaha!! Nu vill jag ha någon att mysa ner mig med, kan ni förståååå deeee?? ;D

Puss på er :love:

Lördag!

Kategori: Allmänt

Så till idag :D Vaknade med huvudvärk men hade bestämt igår att jag och tjejerna skulle ses på en promenad OM de inte var snöstorm... De var snöstorm så de blev kaffe och te i mitt lilla kök!! Fast vi pratade i massa timmar igår så har käftarna gått på exakt lika mycket idag med haha!! Man blir så otroligt förvånad över hur mycket SKIT som händer i vår lilla stad.. Helt stört är vad det är!!! 4h senare så ligger jag nu i sängen och vilar med huvudvärk som inte vill ge med sig!!

Ikväll ska jag titta på melodifestivalen och mysa! Tror inte jag orkar ta mig hem till mormor tyvär, Moster, Hampus och kusin kommer ju dit men jag är verkligen helt slut!!

Mamma ringde så imorgon ska vi åka till IKEA :) Hon flyttar ju snart så lär ju till att handla, 2 veckor kvar bara tills mamma bor i stan :)

Ikväll ska jag göra en ritkigt god kycklingsallad bara så ni vet! ;)

Puss på er :love:

Igår

Kategori: Allmänt

Igår så träffade jag älskade pappa först och fick umgås lite med honom. Sen var jag till mammas jobb och vägde mig, minus 1 kg.. Mitt tålamod tycker inte att det är okej fast det går ju ändå åt rätt håll :) Sen fick jag lunch hos Jessika och jag stickade klart ett litet gulligt pannband åt min älskade lillgroda :)


Hur söt är hon inte? Man får sån kärlek, mys och gos av den här gumman så man blir helt varm!! :love:

Seenare åkte jag hem och tänkte spendera kvällen i min ensamhet så jag stekte vitkål och kyckling och mumsade i mig! Men Sofias soffa gick sönder hahaha så jag och Pilla begav oss dit, men duktig som hon är hade hon redan fixat ihop den ;) Vi satt där i hennes soffa tills kl halv 1 och pratade minnen och skrattade så vi grät!!

Väl hemma i sängen så kunde jag inte sova alls vilket har gett mig huvudvärk hela dagen :P Fint de!! Det var gårdagen, var inte hemma något alls knappt så kunde inte uppdatera bloggen.. Sorry!

Hoppas er gårdag var lika bra som min!!!
Puss :love:

Underbara fina!

Kategori: Allmänt

Dessa underbara vänner jag har.. Jag vill att ni ska veta vad ni betyder och hur bra ni får mig att må! :love: Oftast.. ;) Att bråka med vänner eller familj är det värsta som finns. Kan vi inte låta bli det mina underbara fina?

Min familj.. Min fina rara lilla mamma! Min bästaste mormor! Mina underbara bröder! Min pappa som jag aldrig kommer kunna vara utan! Min moster som är som min syster! Mina morbröder! Mina kusiner! Min farmor! Herregud.. STACKARS er som inte har min familj ;) :love:


Tusen rosor var vill jag skänka er!! :love:

Puss :love:

Mer stickning

Kategori: Allmänt

Det är så kul att sitta med mormor och sticka!! Hon lär mig och jag gör :P Idag fick jag lära mig en lätt flätning och det blir ju skitfint!! MEN jag tänkte att jag skulle ha det som ett pannband men det liksom viker in sig på kanterna och blir inte alls så brett som jag hoppats på :( Mormor sa att man kunde lägga en blöt handduk på den sen för att platta ut den, så ska testa  när de blir klart :)


Gulligt mönster va?? :D

Men de var bara en kort tid idag som jag stickade de där, större delen av dagen har bestått utav att sticka Emelies pannband!! Det vart jätte gulligt!!



Jag är ganska nöjd faktiskt med dessa gulliga pannband.. Kommer nog göra en heeel del till :P

Imorgon ska jag ner på stan och fixa med papper, hälsa på dietist mamma och väga mig och HOPPAS på att få träffa Jessika och Heylee med ;)

Ska säkert sticka lite också ska ni se ;) Hoppas ni inte tycker jag är skittråkig som berättar om mina stickningar haha!! ;)

Puss :love:

Kväller

Kategori: Allmänt

Började små sticka lite på ett brunt pannband men mamma ringde! Vi åkte och hälsade på Viktor som jobbar på Jysk :P Sen kikade vi på tapeter till hennes lägenhet, men de är svårt att välja!

Nu har jag lagat lite käk :)



Mätt och belåååten!!

Nu hamnade jag i sängen, är helt slut i huvudet!! Imorgon ska jag inte ha något alls för mig tror jag! Eller jooo ska hälsa på mormor iallfal:D

Ha en trevlig kväll alla :)


Puss :love:

En mössa :)

Kategori: Allmänt

En mössa vart det till kusin idag :) Ont i fingret har jag iallfall haha.. Funderar på om de var några som vill beställa et pannband.. Det känns helt okej men en mössa orkar jag inte med, iallfall inte nu på ett bra tag :P haha!!


Gulle kusin :)

Hon började minsann sticka idag hon med :D Ett pannband!

Får se vad jag ska göra nuuu för någe då..

Puss :love:

Kvääller

Kategori: Allmänt

Nu vart de kväller av den här dagen också :)

Har skrattat och fikat med tre UNDERBARA tjejer! ÄLSKAR er! :love:
Finns då inga som är lika störda som er iallfall ;) Tur jag är med så vi blir någorlunda sansade ;) hahaha!!
Pernilla hade bakat små MEGA söta semlor!! Skit gulliga! ( med flit, absolut inte glömt bakpulvret..)


Det är så mysigt att ha dem på fika i mitt lilla kök :)

Ligger nu i sängen, nybäddat och helt underbart skönt!!
Bra dag idag! Måset förresten hinna med att träffa mamma i veckan, känns som om vi inte setts något på jääätte länge!! :(

Imorgon kommer kusin hit med Teddy i två timmar sen blir de lunch och stickning!
Nu blir det TV tittande innan sova sova sova...
Hoppas er alla :love: dag vart lika bra som min!



Pusssss :love:

Nanananaaa...

Kategori: Allmänt

Har vart hos Sofia hela förmiddagen och druckit kaffe och myst :) Jag blir glad av att vara med den fröken! :love:
Druckit minst 5 koppar haha, vi drack ju både med Arne och Peter sååå :P Och mer lär de bli!! Kaffe och te är vad jag har att bjuda damerna som kommer ikväll haha! Hatar att inte kunna bjuda på något verkligen!! Hoppas de gillar mig ändå ;) Lär hålla koll på Sara E ikväll.. Hon fuskar :O Wish me luck, jag tänkte vinna!!!



Det ser ut som om de luktar illa... De gör de inte.. hahaha!

PUUUUUSSSAAAR dagen till ära ;) :love: :love: :love:

Pannbanden!

Kategori: Allmänt

Jag älskar att göra mina panband!! Nu kom jag på en ny sort och jag älskar det!!!! Det är MITT :D haha!! Så mycket själ som jag lägger ner när jag gör dem, så äger du ett som jag gjort så vet du att jag gillar dig ;) Men vad tycker ni om mitt nya dåå?? :)




:D

Nu så ska jag sticka en mössa till kusin Sara.. :) Hoppas den blir fin!!

Puss :love:

Trevlig alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Den ska firas med finfina tjejer!! :)

Varför finns de alltid människor som är så negativt inställda till allting?? :P Ja alla hjärtans dag är ett konsument påhitt men jag menar gör vad ni vill av dagen?? :) Klaga hjälper då inte någon, tänk på de som verkligen vill fira lite extra och tycker det ska bli jätte mysigt! ;)

Som sagt jag kommer då få en trevlig kväll i kärlekens tecken de veeet jag ;)

Puss på er :love:

Natti!

Kategori: Allmänt

Natti mina fina!!

 

Puss :love:

Fixfixi :)

Kategori: Allmänt

Nu har jag pillat med bloggen igen, de är ju lite kul att fixa själv faktiskt :P haha! Men nu har jag slut på fantasi så nu får den vara så här, tillsvidare ;) Men visst vart den ganska bra då? :)

Puss :love:

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndagen känns himla mycket bättre :) När jag vaknade i morse kände jag mig nästan bakis trots att jag inte druckit en droppe alkohol dagen innan :P Mosig i huvudet efter en tråkig kväll helt enkelt..

Men den känslan försvann när jag åkte ner till Arbetsförmedlingen och sen träffade kusinvitamin! :) Jag vet inte varför men oavsett vad jag och Sara pratar om så känns det lätt och inte alls tungt, trots att båda var på lite dystert humör innan så sken vi som små solar ;) Hon fick då energi.. Jag drack kaffe och stickade under tiden som hon lagade mat, diskade och vifta på rumpan ;)

Nu har jag ätit lite sen "lunch" haha.. sådär kl 4 liksom.. Keso, skinka, blandat med sweet chili sås och persilada. Hur grymt som helst!! Try it!!

Suck måste tvätta och vika in kläder :P Haha så skönt att bo ensam, ingen som klagar ;) Imorgon blir det möte på AF och sen träffa Pernilla och en eller två Saror de vet jag inte :P Älskar att vara med dem, så glada och goa tjejer!!! :love:


Solsken mina vänner, solsken!

Hörs kanske senare!
Puss :love:

Ångesten

Kategori: Allmänt

Jag hittade den här och började gråta.. Den träffade mig rakt i hjärtat, det är ju mina ord och mina känslor. Så för att försöka förklara den jag är nu för tiden och hur känner ganska ofta så kommer här en till dikt.

ÅNGEST

När ska ljuset nå mitt inre mörker
finns det hopp om en ljusare tid
är det smärtan som tär mina tankar
och som inte lämnar mig nån frid

Finns det någon som vill och kan förklara
varför allt är så hopplöst kallt och svårt
det är nederlagets bittra känsloströmmar
som förgör mig och tvingar fram en tår

Ta det grymmaste som nu finns att göra
gör det enkelt och spara all den tid
bara låt mig försvinna in i dimman
där jag en gång för alltid kan få frid

Ärligare än så finns inte. Jag vill inte känna och må så och det är fult att prata om och man ska skämmas för precis ALLTING. Men jag är så trött på att skämmas för den jag är så ni kan aldrig tro.

Imorgon är det måndag, måndagar är väl ändå bra dagar de? ;)

Puss från en lite dyster Johanna :P :love:

Sanning

Kategori: Allmänt

Saknaden av det som betyder
är en evig förbannad lögn
när man inte orkar vara
och man gråter sig till sömns

Vad är lycka som har varit
när man grubblar på det som är fel
hur kan bara allt försvinna
falla sönder del för del

Allt jag ser är som i dimma
jag förtärs av vanmakts nyck
natten är som ett inferno
alla jag trott på från mig rycks

Det är bara att bejaka
inget blir som man vill ha
sluter ögonen, försvinner
slits i bitar av ett hat

Söndagar.. Jag HATAR söndagar.. Varför tänker man mer och känner saker på ett annat sätt just på söndagar? Söndagskvällar är ren skär ångest som det är redan ändå utan massa skit. HATAR det!!!

Ingen jävla puss nu inte :P :love:

Istället

Kategori: Allmänt

Istället för att skriva ut en massa om det och låta alla mina ( 30 ca.. ) ;) läsare få veta allt om vad jag tänker och tycker just nu om det som händer och skrivs nu så tänker jag bara skriva en mening :)

Nu får de vara bra och jag känner en saknad.

Haha inte en sån korrekt mening men de är en jävla bra mening ändå.
Jag är så dålig på att uttrycka mig och prata om mina egna känslor, men de vet ( eller borde iallfall ) alla mina nära och kära veta vid det här laget.

Sooorry men jag tänker inte skriva massa strunt :P

Puss :love:

Hmhmm..

Kategori: Allmänt

Jag tog bort det tidigare inlägget.. Jag överreagerade egentligen inte men inser att det inte kommer hjälpa så lär bara acceptera de istället.. :)

Idag har jag faktiskt mått riktigt bra :P Vi hade såå trevligt igår kväll, vaknade med ett leende på läpparna. Malin hämtade upp mig så solade vi på MT´s och det var helt underbart skönt verkligen!! Sen åkte jag hem till Heylee och Jessika.. Om man älskar någon annans barn SÅ mycket så kan jag inte föreställa mig alls hur det är att älska sitt eget barn :P För herregud, goare unge finns tamigtusan inte!!



Alltid lika glad, tänk om alla var som du gosunge! :love:

Idag vart min dag då jag får äta lite onyttigare iallfall :) Fick fläskfile, pommes, sås och sallad av frugan :) Seeen har jag köpt dessa goda chips, ungsbakade så nyttigare iallfall!! Sen tänkte jag göra en dipp på turkiskyoghurt! Den är så bra och god! Använder den till massa :P



Min svaghet har alltid vart just mat och ibland chips!! Jag är ingen godisråtta alls.. Men just mat och chips så hur bra är de inte med dessa chips påsar?? Chipspåsar nu är ju sjukt stora och massa i dem :O Så köper man hem så har man ju för inte bara en kväll och de är inge bra haha! Mindre och ungsbakade istället för friterade, och skiiiitgoda!!

Hoppas det är något bra på TV ikväll.. Orkar inte göra något mer speciellt idag! Fått en klump i magen och vill avskärma mig en liten stund :)

Ha en bra söndagskväll mina fina vänner :love:
Puss!

Fleer

Kategori: Allmänt


Måste göra fler pannband :) Håller på med ett som blir begie nu :)

puss :love:

Huvudvärk..

Kategori: Allmänt

Happ.. Fick men dä å.. :/

Har ätit lite sallad med lax, krabba och brocoli nyss! Kanon gott verkligen!!
Ska ta mig i kragen och knalla hem till Sofia igen för ett glas rödvin och melodifestivalen.. Hoppas på en trevlig kväll!


Ibland är det som om att det blir svart

Hoppas rätt låt vinner...? :P

Puss :love:

Lördagsmorgon!!

Kategori: Allmänt

Mmmhm eller morgon och morgon men jag sover alltid bäst när de är ljust ute.. ;)
Nu äter jag lite frulle och sen ska jag ta och göra mig klar för dagen! Dagen kommer att bestå utav att flytta lite saker till Sofias lägenhet och sen blir vi där hela kvällen :D Blir tjejkväll så de skriker om de!! :)

Hoppas hon också fått sova ut för vi var liiite övertrötta igår.. ;) haha!!

Hörs senare kanske :)


Puss :love:

Dietist-mamma :love:

Kategori: Allmänt

Jag var förresten in till mamma, på jobbet, idag på förmiddagen och vägde mig.. Det går defenitivt åt rätt håll :D Så ni vet, haha! Min kära dietist-mamma talade om för mig att man bara ska gå ner ett halvt kilo i veckan :O Det är ju JÄTTE lite.. Iallafall med mitt tålamod.. Men det ska ta ungefär lika lång tid att gå ner som man gått upp.. Då lär de fasen ta SJUKT lång tid för mig för jag har då saaaakta gått upp hela mitt liv :P Haha! De orkar jag inte, men ska försöka intala mig att när den veckan kommer, då jag bara går ner så lite på en vecka, att det också är okej... Ska försöka iallfall!! :)


Jag avundas människor med tålamod, hur får man sånt egentligen???

Puss :love:

Kvällsmat!

Kategori: Allmänt

Mh, kan vara den godaste salladen på länge!!!



Massa gott i den där kan jag lova! Sen en liten dressing gjord på turkisk yoghurt :)
Nu blir det tv tittande tills jag somnar skulle jag tro.... ;)

Puss :love:

Taaack Sofia!!!

Kategori: Allmänt

Tack gulliga bästa du för en 15 dagar för tidig födelsedags present :D
HIHI jag fick den snygga tröjan som jag la upp igååår juuuuee!!! <3

Syns inte lika bra på mig, har lite kassa speglar här ;) mohaha!!

Tack söta gullunge!!!!

 

Puss :love:

Ibland..

Kategori: Allmänt

Ibland vill man bara skrika.. För ibland känns verkligen allt helt sugit!! Så svårt att vara tacksam och glad ibland när man bara känner ilska och irritation.. Tur att det snabbt går över :) Men ibland så...



JAG VET!!

Puss :love: ...

Gina

Kategori: Allmänt



Alltså jag älskar Gina Tricot.. Kan jag få lite pengar så dessa saker kan få hamna i min lilla badderåb?? :D
Please?

Skön dag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Sofia vart till picaboo, ÖB och handlat mat på Willys :)

På picaboo köpte jag tre jätte gulliga burkar till mina pärlor, nålar och spetsband! Sööta va? :)





Sen var vi till ÖB och jag köpte en skarvsladd, soltorkade tomater och pepsi max :D :love:
Sen stor handlade jag och Sofia, haha.. Jag köpte maaassa gott att göra goda sallader på t.ex.. Ska äta annat med :P Men jag har börjat dragit ner på pasta, potatis och bröd.. Så lite promenixer på de, de funkar ju jätte bra att hålla sig till!! Jag är ju så sjukligt, hemskt och äckligt trött på att vara tjock.. Alltså det finns nog inte så mycket värre.. HATART!! Men de är svårt att gå ner och sen behålla vikten, så jag kör på de jag känner är lättast att hålla sig till i längden :)

Vart och hjälpt Sofia i lägenheten, de blir såååå fint!! Man blir så inspirerad när man gör fint någon annanstans, inspirerad till att göra om och göra fint själv också :) Svårt att veta vad jag ska göra dock, för någon ny soffa har jag inte råd med :P Säg till om ni har någon till övers för min matchar inte mig och mitt hem alls!!

Aah eller så kan ni ge mig en slant, de funkar de med :D

Påminner mina tjejkompisar om att lördag den 25 så vill jag spendera kvällen med er, haha har inte pratat med er alls än! Haha men känner ni att ni är min vän så kan ni ju boka upp er ändå tills jag hör av mig!! Hahaha!! Bra på att planera jag siddusiddu... Kommer sluta med att jag sitter ensam med mitt rödvin... ;)


Puss på er :love:


Har du några sjukdomar?

Kategori: Allmänt

Ja en liten penis.. Haha.. Kul folk på sthlms tunnelbana ;)
Att de orkar med alla dryga människor :P

Duschat, ätit och börjat på ett nytt pannband :D

Stekte kyckling med brocoli och kryddade med lite sweetchili och de vart hur gott som helst! :)

Har fått ett rött märke på handleden som jag inte kan komma på ALLS vad det skulle kunna vara heller.. Det kliar ingenting och gör inte ont, men det ser ut som eksem nästan :S Stick-allergi kanske? ;)

Jag ligger i sängen med blött hår och funderar på om man skulle ta och gå upp igen och torka håret och kanske bädda rent i sängen.. De är ju så underbart med renbäddat :P Hur ofta ska man egentligen byta i sängen?? Jag byter minst en gång i veckan.. Inte för att jag är smutsig hahaha utan för det är en sån underbar känsla!! Vardagslyx helt enkelt!!

Appropå vardagslyx, någon som har något bra tips mot torr hy i ansiktet..? Aldrig haft det förr men nu så minsann...



Alltid är de något.. :P

Jag behöver klippas... Så ni vet...

Puss :love:

Färdig!!

Kategori: Allmänt

Jag är  så nöjd med den här, sååå skön!! Men vet inte om jag ska behålla den själv eller inte än :( Har ingen snygg svart vinterjacka som skulle passa sååå bra till den!! Men vi får väl se om de är någon särskild som är sugen på den :P

Rosa ;)

Puss :love:

Ont i fingret..

Kategori: Allmänt

.. av all stickning.. Jag fick för mig att rund sticka ett pannband.. Det vart inget pannband, det vart en mössa :P Så nu har jag stickat i princip hela dagen. Har ca 5 cm kvar innan mössan är klar, men orkar vekrkligen inte idag så ni får se den innan den e klar ;)



Jag tror den kommer bli jätte bra :) Vet dock inte om jag ska sätta på någon blomma eller inte.. Haha! Vad tycker ni??

Gustav var här en stund, skönt att prata med honom! :love:
Imorgon blir de nog till att vara lite med Sofia som ätnligen kommit hem ;)
Hon lär ju få sitt pannband också!

Puss :love:

Stickivirki!

Kategori: Allmänt

Så nu fick jag lust att sticka och virka igen så gjorde ett pannband som jag lovat Sofia.. Blir inte så snyggt på bild som jag tycker de är i verkligheten eller så är de jag som är så nöjd bara :P haha..!! Svart och rosa med pärlor vart de iallfall! Mmm visst är jag snyggt sminkad idag förresten...? ;)



Den vita är av samma modell som jag gjorde förut :)



Det roligaste är att smycka dem, synd själv pannbandet tar lite tid att sticka ( ca 3h ). Det är ju pysslandet som är roligast ;) Får se vad jag ska göra nu, jag är ju sugen på ett till pannband till mig själv men håller också på med en halsduk till mig själv. Har ju bara det vita på bilden kvar, de andra har blivit presenter ;)

Puss :love:

Morr

Kategori: Allmänt

Jag somnade jätte tidigt igår kväll, var så sjukt trött :P Men jag vart väckt inatt, hatar att bli väckt men är glad att Du gjorde så.. Men nu får ni fasen fixa de där, eller ni och ni, DU! Kärlek suger, I know!!!!

Mitt kylskåp är i princip tomt.. Hatar pengar..!!!

Skulle behöva handla hem massa annat också typ som schampo och såna saker, men de får bli nästa månad då.. Får snåla ;)

Skulle någon kanske vilja ge mig ett jobb? :D Jag lovar att vara duktig som bara den, barnlös och allt vad jag är så kan jag jobba jämt ;)

Tvättar fortfarande, hatar tvätt.. Eller nä hatar gör jag inte, men ogillar starkt.. ;)

Puss :love:...

Lill Grodis på besök

Kategori: Allmänt

Jaajjemen, min lilla Grodis är här!! Alltså jag ska inte klaga alls men jag bara lär säga att gå upp kl 6.... Hur orkar folk, att dom inte skjuter någon :P haha!! Så här snygg var jag då :D



Seen fick hon välling så la vi oss i sängen och hon är då inge pigg heller lillskruttan!! Somna och sov 4h :( Men gud så hon håller på när hon sover hahaha!! Jag sov då inget kan jag meddela....


Gosgos!!

Seeen tog vi en liten promenix hem till mormor och fikade! Perfekt avstånd i kylan! Mormor dög minsan perfekt att leka med!!



På vägen hem somnade hon, så nu ligger hon i min säng och sover............. Eeeeeller näää där vaknade hon men somnade om iiiigen så nu ligger hon på min mage.. Ojojoj :( trött och slut tjej är det minsann!! Inte lätt att vara sjuk och liten! :love:

Jessika kommer väl om en 40 min så får se om jag kan få bjuda på kaffe kanske :) Sen ska jag tvätta lite har jag bestämt! Inte för att de är så svårt med tanke på att tvättmaskinen står inne på toaletten meeen ändå liksom ;) Haha!

Köttgryta ikväll kanske? Eller mos och köttbullar...

Puss :love:

Alla dagar kan inte vara bra

Kategori: Allmänt

Idag är inte en sån bra dag, men imorgon kommer en ny. Då ska jag få gå upp med tuppen kl 6 för sen kommer Jessika med Heylee och jag ska få ha henne tills kl 2 när mamma jobbat klart :) Får vi se hur det går med nya tänder på g och allt. :)


Jag vill bara hjälpa dig, älskade.. Jag önskar att jag kunde göra mer, men allt blir bra. Jag lovar.. :love:


Sov gott alla!
Puss :love:

True!!

Kategori: Allmänt



Puss :love:

Vackra vinter

Kategori: Allmänt

Igår låg jag inne med massa ljus och var inte ett dugg avis på alla festande människor :) Hade en mysig kväll helt enkelt.. ;)

Idag får vi se vad man ska hitta på, det är inte så lockande att gå utanför dörren faktiskt :P

Lördagsmys :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag träffat Pillerullan och vi var till sjukhuset och träffade Sofia någon timme :) Så kul att jag och Pernilla faktiskt har känt varandra hela livet, man har inte så många såna kompisar kvar, tyvär!

Idag bestämde jag mig för att laga god mat till mig själv och stanna hemma. Maten blev skiiiiit god så ångrade mig lite att jag inte hade någon att bjuda den på :P Viktor fick jag inte hit för han var inge pigg :( Men iallfall, gjorde en riktigt god och krämig potatis och köttfärsgratäng!! Sååå himla god vart den! Gjorde som mamma brukar och kokade potatisen i mjölk med löken, vitlöken, salt och pepparn innan.. Därav så krämig och god :) Tycker om att laga mat, men så klart är det alltid trevligast att bjuda någon. Men den ska jag göra fler gånger!!



Nu ska jag vänta på melodifestivalen och fortsätta mitt lugn här hemma.. :) De enda som jag kan sakna är ett litet glas rött faktiskt, hade passat perfekt :)

Hoppas ni får en mega mysig lördag ni med!!

Puss :love:

Mörk

Kategori: Allmänt



Mörkt vart de förresten..

Puss :love:

Gissa??

Kategori: Allmänt

Filmen var iallfall jätte rolig :) Se den om ni vill skratta lite, samma humor som i sommaren med göran ungefär :)

Nu ska jag se om de är något bra på tv innan man får sova.. Jag älskar att sova.. Jag skulle vilja sova i kanske ett år, och sen vakna upp så är allt bra ;) Förstå vad underbart.. Hoppas man får drömma lika underbart som jag drömde inatt.. Killar i drömmarna får en alltid att må helt underbart ;) Till skillnad från verkligheten hahaha!! Pucko killar, skönt de vore om alla var tjejer.. Helt okomplicerat ;) hahahaha!! Film och sova var de ja... AAaaah förresten jag har inte skrivit något om min alldeles underbara perfekta och skönast i världen kompis ju :O

Alla ni som verkligen känner mig vet ju att jag har en sak ( de är ingen SAK egentligen men de är bara jag som förstår de ;) ) som jag aldrig reser utan t.ex.. Som jag kan göra vad som helst för... ;) Den "saken" ligger jag iallfall och gosar med varje natt och skulle inte byta ut den mot något eller någonting i hela världen ( nästan )... Vad är de jag pratar om... ;) ??? Den som gissar rätt kan få en skink smörgås :D

Puss :love:

Breathe

Kategori: Allmänt



älskar den!!!!!!


Bio ikväll

Kategori: Allmänt


Hoppas den är bra! Ska bli kul att göra något med pappa och bröderna iallfall!

Idag är nog en tänkar dag, eller en tung dag iallfall.. Tankar som snurrar, tänk om man visste sin egen framtid vore det inte bra? Eller så är det helt enkelt bra att man inte vet vad som kommer.. Men ibland vill jag bara vara någon annan.. Men det kanske alla vill.. När ska något kännas enkelt..? Jag längtar..

Träffat en tröttis Sofia idag en stund iallfall.. <3

Vi hörs senare..

Puss :love:


Åh!

Kategori: Allmänt



Fått prata lite med Sofia, såååå skönt att höra att hon är på bättringsvägen :) Det är huvudsaken!!! Allt omkring struntar vi i! Imorgon kanske hon får komma hem och då har vi planerat in mat och grejer så vi håller maaassa tummar för det!! Åh, vilken lättnad... :love: Sov gott gummsan!!

:love: Puss :love:

FAMILJEN ÄR BÄST!!

Kategori: Allmänt

Åh heeerre gud vad jag älskar min familj!! Jag, mormor och Evelina har nog suttit och pratat i ca 6h och skrattat som vanligt så man tror att man skall kissa på sig!! Lennart klarade av oss vääldigt bra idag och var med på mycket kan jag lova ;) ( han skrattade han med så ni veeet ;) ) Jag ÄLSKAR när Evelina är hemma! Vi har så fantastiskt kul tillsammans och ännu värre blir vi när vi är alla 4 tjejer, dvs när mamma är med ;) ÄLSKART!!! Jag struntar i vad ni säger, MIN familj är den bästa i världen!! :D

Vi har tittat på massor med gamla bilder, shoppat, lunchat, solat, SKRATTAT, lagat mega god middag, lekt med Thelmis och när hon somnat så har vi druckit några glas rödvin och snackat maaaaaaasssa bra saker ;)

Imorgon åker dom hem och jag ska faktiskt träffa mina bröder och pappa, vi ska gå på bio :) Och dem älskar jag exakt lika mycket! Jag är så lyckligt lottad faktiskt när man tänker efter ;)

Men de finns iallfall inget jag inte skulle göra för min familj, men de vet ni redan...

Har ingen bild med alla på så fick bli denna fina.. :love: :love:

 

Puss :love:

Idag

Kategori: Allmänt



Idag ska bli bra.. :) Detsamma till er!!

Puss :love:

oooh ja

Kategori: Allmänt



Borde det inte vara så för alla? :) Den perfekta världen?

Puss :love:

hmm

Kategori: Allmänt

Jag använder mig utav firefox och har upptäckt att min nya bloggdesign inte är lika snygg i explorer.. Veeet inte hur jag ska fixa det än heller, sååå ni vet..

Vissa människor..

Kategori: Allmänt

Blir man inte trött och funderar hur de funkar? Hur kan människor bli så olika? Människor som alltid vill stå i centrum är iallafall drygast någonsin i min lilla värld!! Och man blir ju aldrig kvitt dem heller eftersom de, just som jag sa, ALLTID ska stå i centrum.

Sen finns de ju andra sorters hemska människor, kollat på efterlyst.. Alltså man blir ju mörkrädd!!! Fast de var jag ju redan sen innan, men ändå :P Ska man behöva vara rädd så fort man är ensam? Räcker väl med att man är rädd för spöken :P

Idag har jag fått umgåtts med mormor, moster och kusin som sagt!! ALLTID lika underbart!! Vi tog en promenad och sen var jag och Evelina och sola innan vi fick mumsig mat av mormor! Något glas rödvin slank det ner också ;) Jag önskar verkligen att Evelina bodde närmare.. Hon är som en syster mer än något annat, även fast de inte är så illa pinkat att vara systerdotter till henne ;) Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa mormor och världens bästa moster, jaaa och kusin och mamma och bröder och pappa osv... ;) haha!!

Nu ska jag iallafall sova om en stund för imorgon ska jag umgås äääännu mer med dem innan de ska åka hem på fredag.. Åka till sjukhuset imorgon innan de blir shopping och mys! :love:

Sov så gott mina söta vänner!

Vänner fyller livet med glädje
Själen med solsken
Och hjärtat med
Kärlek


Puss :love:

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag så ska jag ta mig till sjukhuset och hälsa på Sofia :( :love: Stackarn är inlagd och allt!! Hoppas hon mår mycket bättre idag! Men det härjar tydligen magsjuka där så hon ska kolla upp om de är okej att jag kommer först..

Men de är också en lite bra dag idag eftersom världens bästa moster och lill kusin har kommit idag och stannar i två dagar :) Så jag ska minsann till mormor största delen av dagen ;) Man får passa på liksom!!


:love: :love: :love:

Puss :love:

Kan själv :D

Kategori: Allmänt

Hahaha sådär ja, nu är min blogg rosa och fin ;) Haha! Hittade ingen färdig mall alls som jag ville ha så nu har jag letat upp och ändrat i stilmallar och kodmallar helt själv, herre guuuud... Det tog sin tid att ändra på ALLT!! Storlekar, färger, skuggningar osv ;) Meeen jag KUNDE :D Så wooho på mig och nu ska jag sova... Snart... ;)

Puss :love: