Johanna Elvira Kristina Gustafson

Janii..

Kategori: Allmänt

Som ni märrker så är jag inte så duktig att uppdatera här, och orkar faktiskt inte skriva så mycket längre. Kommer nog skriva när det händer något speciellt eller liknande. Med träniing och vikten så klart mest :)
Trött på att läsa andras bloggar också.. :P Men ni kan ju liksom alltid följa mig på instagram istället om ni vill det :) Johgus88
 
Men träningen har gått bra, eller inte överdrivet bra men helt okej under omständigheterna. Mycket som händer nu  vill jg säga. :) Är i sthlm ganska mycket men försöker att vara duktig och träna där med :P
 
Ikväll försökte jag ge mig  ut på en springtur, ska ju springa hässelby om 2 veckor.. Men fy vad dåligt det gick, 3 km sen fick jag lov att börja gå. Onda knän och onda benhinnor och trött psyke.. SUCK OCH BLÄ!! Det blir inte lättare.. Och inte går jag ner nå fort i vikt heller, kämpar på men det går TUNGT. Sen är jag trött på människor som ska lägga sig i på fel sätt, herregud jag har lyckats gå ner 21 kg genom att äta sunt och motionera så uppenbarligen kan jag det jag gör? Eller..? Och somliga börjar redan säga att jag inte behöver gå ner mer eller att det inte är hälsosamt för mig, öhm JO?! Jag pratade med Evelina om allt det som folk tycker och tänker runt om en.. Och hon sa det jag tänkte.
 
Tur jag har alla mina goda älskade vänner som kommer finnas oavsett om jag börjar må bra och blir lite snyggare ;) Ja, klart jag kommer förändras men inte till något negativt. Jag kommer att må bra. :) Tråkigt va? ;)
 
Sådär ja, nu är jag lite mindre bitter och sådär ;) Haha.. Jag avskyr att skriva en massa kryptiska meddelanden på min blogg, men jag hoppas de inte var allt för klurigt? :)
 
Nu ska jag försöka sova, imorgon åker jag och Viktor till morfar i Ludvika! <3 Bäst att ta hand om tiden..
 
På onsdag blir det makeup kurs med bästa Yvonne, sooooom jag längtar! Jag trivs sååå bra på AnnaKliniken även om det är massor att ta in och lära. Men jag har ju den bästa läraren av dem alla ;)
 
 
PUSS alla fina underbara ;) och ni andra kan få en klapp på huvudet ;)

:)

Kategori: Allmänt

Hänt mycket på senaste! Börjat i sthlm hos Yvonne på Anna Kliniken. Det känns hur kul som helst men lite läskigt också så klart. MASSOR att lära sig och det kommer väl ;) Det kommer bli toppen!!
 
 
Det är lördag nu och jag ligger kvar i sängen och bara njuter av att inte ha ont i magen och att jag inte måste ut och motionera nu ;) Jag har bestämt att det regnar för mycket för det. Kanske.. Ikväll så ska vi iallafall på fest i hyttan eftersom mammas kompis Åsa vunnit en riktig lyxfest, så fick jag och bröderna också följa med! :D Vi kommer ha det jätte kul tror jag ;) Ska bara komma på vad man ska ha på sig så ordnar sig nog det där haha ;)
 
 
Ta en dusch och bara plocka lite hemma tror jag att det får bli :) Handla lite och sen ta en lugn lunch i soffan, inte stressaaaa då kommer magont ( kanske ;) ).
 
Har gått ner 21 kg, så ni vet. ;P
 
Puss vi hörs när jag orkar skriva ;)
 
 
 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Cyklade till Willys och handlade lite så jag kunde fylla på kylskåpet. Har vart så sjukt sugen på blomkål så nu finns det inhandlat ;) Men jag vet inte riktigt huuur jag ska äta den, men förmodligen i någon wok :D Muuums!!
 
Efter det så gick jag och mormor ut på en promenad i det blåsiga/soliga vädret. Sen hem och då satte jag minsann igång, vet inte vart den energin kom ifrån men jag har städat, dammsugit, plockat, dammat, sorterat osv.. :) Så nu är det fräääscht här hemma haha.. ;D
 
Sen lagade jag till en taco sallad som jag kunde värma på efter träningen, heeeelt underbart att bara hoppa in i duschen sen sätta sig i handduk och bara äta direkt när man är helt slut. :)

Det var sjukt jobbigt idag och jag är fortfarande lika ovig.. Attans.. Suck.. Stånk.. Hoppas jag är mer vig nästa gång ;) haha.. Men flåset känns okej trots att det finns myyyycket rum för förbättring :P
 
 
Jahapp.. Ska man behöva vara nervös inför hässelbyloppet nu också, herregud varför utsätter man sig för sån smärta? Sjukt dumt.. :P Men men.. Får väl PINA mig igenom det här loppet också då, vet dock inte om jag har lika stark vilja den här gången.. haha.. Vi får seeee. :)
 
Mh, mätt och belåten.. Imorgon får det bli milen, japp.. Någon som vill följa med? :) Promenera alltså.
 
 

 
Vi hörs! Puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag så fick jag samtalet som helt avgjorde att jag kommer att åka till sthlm 2 dagar i veckan, underbart!!
Jag längtar och hoppas att det kommer få mig på fötter igen. :)
 
Fikat med mormor och sen motionerat.
Förutom det så har jag en tung dag.. Förmodligen har det att göra med att jag hade 5h magsmärta i går kväll, så har inte sovit så bra. Då brukar jag bli hängig.. Sömnen är allt för mig.. Idag är en sån dag när allt känns tråkigt och jag bara önskar att någon kunde lyfta bort mig från allt tråkigt jag känner.. Typ..
 
Har mycket att se fram emot och mycket att vara glad för, men ibland är det svårt.
Dessutom när jag blir så här så får jag ännu svårare att somna, trots att jag är jätte trött och längtar till en ny dag.
 
Men jag lovar att vara muntrare en annan dag ;)
 
Puss
 

NUUU NIIIII!!!!

Kategori: Allmänt

Så här är det. Jag råkar ha en helt fantastisk morbror som råkar ha en helt fantastisk flickvän ;) Yvonne. Yvonne äger Anna kliniken i sthlm och jobbar som hudterapeut och har så gjort sen 1998. Och den här fantastiska Yvonne har sett till att jag kommer få börja jobba som hennes medarbetare!! :D :D :D
 
Är fortfarande sjukskriven på 75% än så länge så det är på de andra 25% som jag kommer bo och jobba i sthlm. Jag är så glad för det här så ni kan inte troooo ;)
 
Kolla här :)
Där är länken till Anna Klinikens hemsida.. Att se sitt eget namn där gjorde min kväll sagolik och jag vart faktiskt tårögd ;)
 
JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAD!!!!!!
Jag kommer bland annat jobba med make-up, manikyr/pedikyr, frans och bryn färgning.. Det är som en dröm typ ;)
 
TACK Yvonne för den här chansen!! tacktacktack!!! ;) <3
 
Puss och hej ;)

Nya fantastiska behandlingar från CARITA & PRIORI, ny spännande make-up från bareMinerals- READY och inte minst, ett nytt ansikte här på salongen!

Johanna Gustafson som bl a kommer utföra make-up, spa manikyr/pedikyr & frans/brynfärg till förmånliga priser.

Nya fantastiska behandlingar från CARITA & PRIORI, ny spännande make-up från bareMinerals- READY och inte minst, ett nytt ansikte här på salongen!

Johanna Gustafson som bl a kommer utföra make-up, spa manikyr/pedikyr & frans/brynfärg till förmånliga priser.

 
 

Måndag och hårdkörar vecka :)

Kategori: Allmänt

Hmm skrev nyss ett lååångt inlägg och lyckades med att radera det, glad tjej.. Haaha..
 
Iallafall, helgen som var så kom kusin och moster på besök, och jag har verkligen världens gulligaste lilla kusse :)

Sen var jag och Jessika  ut en vända på lördagen, trevligt.
 
Fredagen spenderades med pappa och tiden bara flög iväg så det vart liksom inte av med någon vägning. Men jag har märkt att det är roligare att vänta lite längre och se större resultat på vågen, men jag väger mig nog på onsdag för då ska jag ändå till sjukhuset.
 
Nu har jag ringt och bokat tid på VC för min hemska elaka mage, gårdagen bestod endast utav smärta och sängliggandes var jag. FY!
 
Idag har jag och Viktor gått en liten promenad och sen började gympan idag så det vart två pass idag. Det märks att man har mer ork den här terminen men jag är  verkligen lika vig som ett kylskåd. Kusin Elin, Lär mig var lika vig som duuu ;)
 
 
Nu ska jag skriva ett till inlägg och avslöja en saaaak som kommer ske snart.. Jag är såååååå glad för det här och ser verkligen fram emot det nå så ooootroligt!!! Hörs snart ;) Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hejhej hallåå!
Dagen har vart bra, bortsett från min elaka mage. Jag och Karin tog milen en vända och sen åt vi lite mat och fikade på stan :)
 
Träffade den mörhyade Sofia en snabbis också och fik bjuda henne på lite kaffe :) Saknat henne!
 
Var in och köpte mig en pocket bok också så jag har något mer att läsa nu när jag väl är inne i en sån period ;) Men tog en pause nu och körde lite övningar och slog sen på datorn så jag kunde uppdatera lite :)
 
Knäna är inte alls onda längre så har kunnat gå både idag och igår. :) Nu är jag även anmäld till hässelby loppet som går av stapeln om bara en månad.. Tänkte sikta på en lite bättre tid nu då när jag vet att det går att pina sig igenom en mil, joggandes. Så håll några tummar för att knän och benhinnor håller sig i styr, jag ska själv försöka ta det lite lugnt och underlätta för dem ;)
 
Och appropå böcker, jag skulle vilja ha boken "Heja Heja", utav Martina Haag. Handlar om att lära sig springa helt enkelt, att orka med osv.. Men den var lite dyr.. Så om någon utav er äger den och skulle vilja låna ut den till en snabbläsande så hojta till vettja. ;)
 
Iallafall så lär jag nog ta och ringa vårdcentralen om min svidande mage. Täääänk att det aldrig får vara bra :P
Ska väga mig i slutet av veckan så håll utkik för glädje eller tårar ;) Haha!
 
 
Ha en fin fortsatt kväll. Puss
 
 

Tjejmilen

Kategori: Allmänt

JAG GJORDE DET!! ;D Haha helt sjukt.. Jag sprang hela milen utan att stanna en endaste gång för att gå eller dricka.. Jag är så nöjd så ni kan inte ana :P Tiden, ja den var väl inte den bästa, 1h och 10min. men äääääändå!!
 
Underbar dag med familjen!! Det var som sagt mamma, mormor, jag, yvonne och moster som sprang!
 
Allt jag tränat inför och kämpat så hårt inför.. Det var underbart och det jobbigaste jag gjort ;) Allt gick på ren vilja och djävulskap kan jag meddela haha.. Många peppande ord som ekade i huvudet under den milen TACK alla fina!!!
 
Väl i mål så var jag helt överlycklig, det regnade och var hur leeeerigt som helst men vad gjorde det??!
Mamma lyckades dessutom slå sitt rekord och tog milen under timmen, så lyckliga var vi!
Sen åkte vi hem till magnus och yvonne och fixade till oss. Skålade med rosé och bara njöt. Sen gick vi ut och käkade middag och tog en drink. Men kan meddela att vi somnade ovaggat sen när vi väl kom hem ;)
 
Inte fick jag ont i några benhinnor och det är jag mycket glad för. Men sen att jag har så ont i knäna att jag går som om att jag vore stelopererad, det låtsas vi inte om ;) Förhoppningsvis är det bara träningsvärk i knäna (!?)..
 
Iallafall så har vi redan bestämt oss för nästa mil, nästa månad.. Herregud haha.. Hässelby loppet tror jag att det heter.. Vi får se hur knäna mår men annars kör jag nog på ;) haha!
 
En fin doggybag fick vi också :)
Så, nöjd, lycklig och i smärta så lägger jag mig nu i soffan ;) Sjukt bra helg!
PUSS