Johanna Elvira Kristina Gustafson

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart hos farmor och fått mat! Jag, Viktor, mamma och pappa.. Gustav den stackarn ligger i hög feber :( <3

Vägde mig på farmors våg, och även fast den inte är 100 % rätt, så stod det att jag nu gått ner 19 kg :D Men jag återkommer med det exakta svaret så fort jag vart till mammas jobb :)
 
Sen har jag faktiskt lyckats med att springa idag :D 6 km !!!! Känner mig stolt :D Men fyyyyy faaaaan vad jobbigt det var på slutet ;) inte lätt det där inte haha.. Men även om jag inte kommer lyckas med samma sak än på ett tag så känns det hur bra som helst just nu :)
 
Mer hårdkörning imorgon, taggad är jag ;) Bara jag inte vaknar med benhinne-ont :) Hoppaaaas inte!!
 
Puss

Kass..

Kategori: Allmänt

Jag är verrkligen sämst på att uppdatera just nu. Men jag ska bara meddela att jag tränar fortfarande osv.. Men det är lite för mycket just nu runt omkring.. Så därför blir det inte att jag går in och skriver.. Hoppas ni förstår och återkommer när jag blivit lite bättre på det här igen :)
 
Har inte vart och vägt mig än då mamma inte är på jobbet. Men lovar att återkoma när jag vet något.
 
Har gått milen 2 gånger den här veckan iallfall blandat med styrka och lite kortare promenixer :) Just so u know ;)
 
PUSS

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag så kom kusin Sara och hämtade upp mig. Åkte och köpte lite rea skor och sen fikade vi i typ 2h tror jag ;) Mamma och Viktor kom förbi en vända också!
 
Sen åkte jag hem och fixade lite innan jag begav mig ut på en lång promenad! Musik i öronen för att slippa tänka och bara köra, det gick fint de! Joggade en del också men usch vad jobbigt det är!! Gjorde lite armhävningar när jag kom hem och sen var jag heeelt slut för dagen haha..
 
Wokat lite kött och grönsaker med teryaki sås, så himla gott!! Fortfarande inte duschat haha.. Sååå nu blir de dusch och sen sova.. Herregud vad jag är trött heeeeeela tiden.. SUCK!!
 
Imorgon ska jag och Mimmi gå en promenix, trevligt :)
 
Puss på er

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag och ny vecka med nya tag.
 
Jag och mamma begav oss ut för lite ro i skogen i jakt på lite gulingar! :) Jag ÄLSKAR skogen.. Kan nog vara där i princip hur många timmar som helst. Vi hittade en del små kantareller som vi åkte hem och stekte till! Tobbe och Viktor satt hemma hos mamma och spelade spel så vi åt sen lunch tillsammans!
 
Sen snodde jag Viktors mobil så att jag och mamma kunde sitt på balkonge och spela rumble ;) Om någon, vem som helst, känner för  att skänka mig en iphone så går det bra. ;) Bara jag och Lennarth som inte har någon juuue ;)
 
Efter det så åkte jag och mamma till Willys för att storhandla och nu är kylen min full, så underbart! Precis som mamm sa så känner man sig rik när kylen är full :)
 
Snodde ihop en sallad och satte mig i soffan.. Med ÅNGEST ;) Ingen speciell motion på hela dagen förutom svamp-jakten. ILLA! Jag som skulle svettas idag.. Sagt och gjort ;) Upp på cykeln och cyklade en mil i uppförsbacke, 50 armhävnningar och 50 situps, 20*3 utfall och knäböj! Vipps så är ångesten borta haha.. Just do it!
 
Ångesten ja.. Den ligger som en hinna över hela mig just nu känns det som.. Enda sättet att lindra den lite är just att  göra något som jag känner mig nöjd över mig själv.. Att få känna sig duktig är så otroligt viktigt och med det så säger jag inte att man måste göra just det här, utan något som du känner dig nöjd med bara..
 
Dagarna går så otroligt fort just nu, känns inte som att jag hinner med någonting.. Sover  varje natt som att jag inte sovit på flera dagar, när jag vaknar är jag ändå så trött att jag vill lägga mig ner och gråta. Jag saknar pappa och Gustav hur mycket som helst också, skitdumt att de ska jobba 70 mil bort!!!
 
I helgen så kom Evelina och Magnus hem ( moster och morbror ), och när de sen åker så insåg jag hur mycket man saknar dem här hemma också.. Just nu vill man bara ha alla så nära som det bara går, även fast jag inte ens hinner träffa dem som finns här hemma..
 
Sådär ja, nu är tvätten klar också.. Hänga tvätt, duscha och sen krypa långt ner under täcket!
 
Puss på er!

Veckan..

Kategori: Allmänt

Den här veckan har det inte funnits lust med någonting, speciellt inte till att blogga. Veckan har vart den värsta i mitt liv men kommer inte skriva någonting alls om den, tråkigt för alla nyfikna kanske.. Men nu är veckan snart över och jag kommer att fortsätta med träning och viktnedång och absolut skriva om det.. Hoppas ni mår bra alla mina vänner! <3
 
Puss

Kärlek

Kategori: Allmänt

Kärleken till er, mina underbara bröder, går inte att beskriva.
Och givetvis till alla andra i min familj.
 
Hoppet sägs vara det sista som överger en människa. Men jag är helt övertygad om att det går att återfå hoppet även om det en gång försvunnit.
 
Ta hand om varandra!
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Träningsvärk jaaaajjemeeeen ;) Haha, idag känns det mer än någonsin att jag pressat kroppen till saker den inte alls är van vid. Så idag har vi tagit det lugnare men ändå kämpat på :)
 
När jag klev upp så var Magnus i köket och det första jag såg var några sprite zero flaskor fyllda med vatten och förstod att det på något sätt skulle representera tappade kilon. ;) Jag har berättat för honom att jag har så svårt att se det jag gått ner och känna att jag faktiskt blivit mindre i vissa fall. Så nu skulle jag minsann få känna ;)
 
Han fyllde 2 ryggsäckar med flaskor, vikter och böcker. Sen gick vi en liten promenad till Yvonne som låg i parken och solade i det vackra vädret. Och jag kan aaaaaaaldrig tro att det vart sååådääär jobbigt att gå för några månader sen?!! NO WAY!! Haha men 17 kg var fruktansvärt tungt och jag förstår nästan ännu mindre nu att det faktiskt suttit fast på min kropp.. Helt sjukt är precis vad det är!!
 
Snyggt? Jag vet ;) Sjuk upplevelse, men ganska nyttig tror jag.. Även om det fortfarande inte riktigt känns som om de där kilona faktiskt suttit fast på mig ;)
 
Efter den lilla promenaden så cyklade vi till Karlbergs igen och körde lite jogga/gå träning. Men jag kan meddela att min kropp var inte alls med idag, så nu blir det vila imorgon iallfall :) Sen cyklade vi hem, upp för alla backar :P
 
Tänkte visa tavlan som Magnus ritat upp bara för lilla mig ;) Ni kommer kanske inte förstå allt utav den men så ni ser hur duktig morbror jag har ;)
 
Har funkat mycket bra ;)
 
Jag blir kvar här en natt till, inte för träningens skull utan för att umgås bara :) Så imorgon kommer jag hem och ska återgå till vardagen ;) Jag har lärt mig att jag kan pressa mig mer, precis det som jag ville ha svar på ;) MEN det är otroligt mycket lättare när någon står och ser till att man faktiskt gör det också. Jag tror att det är få som har den självdisciplinen själv faktiskt. Men nu vet jag på ett ungefär vad det är jag ska eftersträva och vilken puls jag bör ligga på om jag vill bli bättre och bränna mer kcal ;) Hehe!
 
Är det någon som känner att de vill ha någon att träna med eller bara ta en promenad eller fråga något kring detta så ska ni veta att jag mer än gärna ställer upp. Jag inser att de underbara människor jag har omkring mig, har inte alla. Mamma dietist och PT morbror liksom haaallåååe jag kan inte misslyckas nu ;) haha nej då, men alla runt mig är faktiskt intresserade utav träning och kost. Därför vill jag att ni ska veta att jag meeeer än gärna delar med mig utav det lilla jag vet :) Och sen är det alltid roligare om man är två som tränar, eller hur? ;) Så man kan pressa lite!
 
Jag har som sagt lärt mig en hel del under denna lång helg och jag hoppas ni tyckt det vart kul att följa mig :) Och hur jobbigt det än är, ont det än gör så vet jag att det kommer vara värt det i slutändan. Så än en gång ett meeeeeeeega stort tack till alla som hjälper mig på vägen, dvs hejjar på mig! Ni kan aldrig få veta hur mycket det betyder tyvär. <3
 
Men just nu vill jag tacka Magnus och Yvonne nå så otroligt mycket för den här helgen! Det har vart helt underbart att få vara er gäst och dessutom har ni hjälpt mig MYCKET på min väg ner i vikt och för det är jag helt otroligt tacksam för! TACK! <3
 
Vi hörs när jag kommer hem ;) Puss hej
 

Vilja av stål / Morbror skriver

Kategori: Allmänt

Vill man så kan man heter det ju som bekant. Johanna har redan sen tidigare bevisat detta och jag antar att det inte är något hemligt för dig som läser hennes blogg att ibland har det varit tungt för henne.
 
Någon gång vid årsskiftet tog Johanna dock beslutet att göra nått åt situationen. Genom att göra ändringar i sitt beteende och kosthållning har hon skapat resultat som många blir avundsjuka på! Ca 17 kilo lättare kan man lugnt säga att jag och andra är imponerade och hejjar på henne i hennes fortsatta kamp på väg mot framtida mål och delmål.
 
Det var inte speciellt svårt att acceptera rollen som coach/pt under en förlängd helg med målsättningen att ge Johanna lite nya utmaningar gällande träning. Jag har den erfarenheten sedan tidigare och har förutom ett förflutet som personlig tränare även ansvarat för ett antal kullar kampsportare över ett stort antal år. Än lättare blev det så klart när hennes målsättning var att bli utmanad, "att se vad hon går för" under andra omständigheter än de hon har hemma.
 
Kul ska det bli tänkte jag, och kul har det varit. Johanna är en kämpe och har nu tagit sig genom tre av de pass jag skapat till henne. Det återstår ännu ett pass som jag hoppas blir lika utmanande, kanske får du läsa vidare om det en annan dag. :-)
 
Till dig som är nyfiken kan jag med värme hänvisa dig till henne för att få lite goda råd om hur du kan komma igång med att skapa ändringar i ditt liv. Du kan dessutom ställa frågan vad hon lärt om sig själv, träning och om att sätta mål (och att nå dem) under sin resa. Jag lovar attt det finns massor att lära av henne.
 
Jag tänker bara tillföra att jag känner igen en vinnare när jag ser en - gör du!? ;-)
 
//Magnus

Söndag!

Kategori: Allmänt

Sovit mycket gott och startde dagen med lite frukost och sen vila på det innan jag och Magnus begav oss ut för ett nytt spännande träningspass ;) Träningsvärken som jag har nu, den är inte att leka med ska jag ta och berätta för er. MEN det går alldeles utmärkt att träna ändå, smärtan försvinner ju efter ett tag ;)
 
Idag så begav vi oss ned till ett jätte fint ställe längs med kanalen, där det även fanns ett gäng trappor... ;) Trappträning var det alltså! Det känns ändå lättare att träna när någon står och pressar på en lite, så man inte slappnar av där man i vanliga fall skulle vara lite slöare. Bara genom att veta att Magnus står och ser mig springa i trapporna, gör att jag pressar mig mer än vanligt. När han sen då talar om och hejjar på då blir det att jag pressar mig ytterligare, vilket var ett utav mina mål med detta. Att se hur mycket jag kan pressa mig själv.
 
Vi har tränat slag och sparkar också, sprungit, promenerat, armhävningar, situps och armstyrka.. Jag kan meddela att jag inte tror att träningsvärken kommer att vara utav en mildare grad imorgon ;)
 
Jag kommer att kämpa vidare imorgon, får vi se vad han har hittat på för mega jobbigt dååå.. ;)
 
Efter träningen kom goa Yvonne ner med lite bröd och ris som vi matade alla fåglar med. Tama som bara den!! Efter det så promenerade vi hem och tog det lugnt ett tag innan vi gick ner på bio, snövit såg vi och den var faktiskt riktigt bra! Nu har vi precis avnjutit Yvonnes jätte goda köttfärsås med ett glas rosé till! :)
 
Jag ska bara skriva klart det här och sen så blir det faktist en till film :) Perfekta dagar när man blandar med hård träning kan jag meddela ;)
 
Vi hörs!! PUSS

Lördag eftermiddag

Kategori: Allmänt

Passet igår var så klart svinjobbigt men väldigt roligt! Vi cyklade till Karlberg där det finns en hinderbana, som dock inte är tillåten för allmänheten att anväda, och körde gärnet där. Tränade slag, sparkar, sprang, gick, armar, U name it! Svetten rann men sjukt roligt!
 
Här är då vändan vi gick, fram och tillbaka ;)
 
Sen cyklade vi hem, mormor och Lennarth hade redan kommit fram :) Att cykla i sthlm är en annan sak som är lite sådär halv mega scary ;) Haha men jag gjorde det iallfall..
 
Som sagt mormor och Lennarth var redan hemma med Yvonne så när vi kom tillbaka så gjorde vi oss iordning och drack lite kaffe. Efter ett tag så dök även Evelina, Thelma och Hampus upp. Tillsammans så gick vi ner och käkade lite mat på ett ställe vars namn jag inte minns.. Trevligt var det iallfall :)
 
Efter maten så skulle vi då försöka oss på att leta upp mamma som sprang Marathon ;)
Efter mycket letande så fick först mormor, Lennart, Magnus och Yvonne träffa på henne när hon sprungit hälften! Jag åkte med Hampus och Evelina och även vi fick efter mycket om och men träffa på en helt pigg och glad mamma!! Det var hur kul som helst!!
 
Efter 26 km så ser man tydligen så här glad och pigg ut ;) <3
 
Sen åkte vi hem och fick även se mamma springa i mål via nätet :)
 
MEN sen så började jag må riktigt dåligt.. MagONT och illamående och inte alls pigg. Förmodligen så var det inte så bra mat vi åt med tanke på att de flesta fick någon känning efter maten. Sjukt tråkigt! Finns nog inte något värre än att vara sjuk borta, man känner sig inte så trevlig liksom.
Yvonne lagade till jätte god lax senare vilket jag fick i mig och började dessutom må bättre då efter några timmar och efter det så kikade vi på en film och tog det lugnt i soffan!
 
Sen var det nattinatti och här slutar jag detta inlägg ;)
Puss
 
 
 
 

Fredag/Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan på er! Glömsk som jag är så har jag glömt min sladd så kan tyvär inte visa er bilder än, men ska försöka se till att Magnus tar lite bilder istället till nästa inlägg ;)
 
Igår så åkte jag ju då alltså till morbror Magnus och Yvonne i Sthlm för lite umgänge och träning. Lika stor del utav båda ;)
 
De mötte mig på stationen och sen traskade vi hem till deras nya stora fina lägenhet på kungsholmen. Så just nu sitter jag och skriver inne på mitt egna rum ;) Lyxigt värre!
Yvonne skulle möta upp en väninna på lunch så jag och Magnus tog en kopp kaffe och snackade en stund innan jag svirade om till träningskläder.
 
Mycket backar och boxning bestod första passet utav. Svettigt, jobbigt och roligt!! Ska gå in lite mer på träningen och vad Magnus berättat för mig osv. lite senare när jag har lite bilder att visa också ( om jag nu lyckas ta några ).
 
Sovit gott har jag gjort och nu har vi precis ätit frukost. Träningskläderna är på och snart ska vi nog bege oss ut för det andra träningspasset.
 
Kring 12 så kommer mormor och Lennarth hit också, sen ska vi som sagt hejja på mammsen!!
 
Vi hörs då ;)
Puss

Kvällen

Kategori: Allmänt

Jag gick och la mig efter duschen innan kl 21 och tyckte att jag skulle ligga kvar där, det tyckte inte Sofia :P Så jag åkte till Sofia och satt med ett glas rodvin istället inom 10 min ;) Sen kom Pernilla förbi och vipps vart det tjej kväll för hela slanten :) Mycket trevlig kväll med mina tjejor! <3
 
Puss

Torsdag

Kategori: Allmänt

Startade dagen med promenad till mammas jobb, vågen ;) haha! -0.9 kg. Så nästan ett kg och jag får vara nöjd :)
Vilket då innebär att jag gått ner 17 kg ;) Woho! Sen gick vi hem till mamma och åt lunch, dillkött och potatis! Mums!
 
Efter ett tag kom mormor förbi och drack kaffe med oss. Vi har hunnit med att spela rumble, wordfeud, fixat naglar och ögonbryn :)
 
Nu är jag hemma och har börjat plocka iordning de jag ska ha med mig imorgon, problemet för mig är att jag alltid packar med för mycket. Eller så är det helt enkelt så att jag har en för liten väska, för hur ska jag få plats med alla träningskläder, skor, keps, vanliga kläder, smink, KUDDEN och diverse andra små saker :P Haha ingen aning men på något sätt ska det gå ;) Sen ska jag få med en cykelpump hem också, så får inte packa för mycket.. Hmm tar nog med ett band så jag kan binda fast pumpen utanpå väskan ;)
 
Så imorgon förmiddag så åker jag till Magnus och Yvonne alltså :D Ska som sagt försöka vara duktig och uppdatera, Magnus har till och med fixat så jag får ett eget inlog på deras dator, så slipper släpa med mig min!
 
Sen på lördag så kommer mormor och Lennarth ner dessutom. Vi ska möta upp Evelina också, så vi blir ett helt gäng som ska hejja mamma i mål :)
 
Nu ska jag nog ta mig en välbehövlig dusch och små plocka lite så allt är klart tills imorgon.

Vi hörs!
Puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har sovit helt okej men haft kasst med energi idag, Cyklade till mormor och drack kaffe med dem innan pappa kom och hämtade upp mig för ett motionspass i skogen :) 100 min vart de och vi kämpade på bra tycker jag allt.
 
Åh idag skrev morbror Magnus till mig, så på fredag så åker jag på träningsläger hos honom och Yvonne ;) De ska få köra med mig haha! Kommer bli så kul och jobbigt! Så otroligt snällt utav dem att ställa upp och pressa mig lite :) LÄNGTAR!!
 
Ska försöka ta med mig datorn så jag kan uppdatera från den här spännande vistelsen ;) hehe!!
 
Sen springer ju min coola mamma Stockholms jubileums marathon i helgen, så med lite tur får vi vinka och hejja på henne också :) <3
Tur man har världens bästa familj, himla tur tycker jag ;)
Puss så länge!
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har suttit som sällskap åt Sofia när hon tatuerade sig största delen utav dagen :P
Hunnit hem och ätit lite lätt mat nu innan jag körde igång med lite övningar. Var inte alls taggad på promenad idag så det var tur jag fick med mormor så det verkligen blir av. Träningsvärk sen igår men inte alls så mycket som jag trodde, mest öm i en höft ( gammal som jag är ni vet ;) ).
 
Så ska snart snöra på mig skorna och sen bege mig ut innan det blir lax på menyn. Mätte mig imorse också, tänkte avslöja hur måna cm jag jobbat bort lite senare ;)
 
Hörs sen!
 
Puss

Söndag/Måndag

Kategori: Allmänt

På lördagen så umgicks jag med mamma, mormor och Lennarth hela dagen. Lite lagomt lugnt efter en galen natt haha :P Fyndade en svampkorg på Gröna magasinet bland annat :) Sen spenderade vi kvällen med att lära mormor hur man använder sin nya coola iphone 4s ;) Fuskigt värre om ni frågar mig ;) haha!
 
Igår så åkte jag och Gustav ut till pappa och lagade lite mat och satt i soffan, lugn söndag :)
 
Idag har jag mamma och mormor vart i skogen och motionerat! Sprang en del också, utan onda benhinnor! UNDERBART! Hittade massa kantareller också, så nu jäklarns är det inte långt kvar innan de finns överallt :D
 
Efteråt hade Lennarth fixat kaffe och smörgås åt oss. Sen släppte mamma av mig hemma och sen dess har jag kört hårt med övningar och cykling.. Börjar verkligen bli dags för duschen nu.. ;)
 
PUSS

Fredag/lördag

Kategori: Allmänt

Tänkte uppdatera med lite bilder från i fredags då vi var på Amaranthe, haha jag ska förvarna om att jag är en kass fotograf ;)
 
 
Helt i ordning men men haha! Träffade Tobbe och en kompis till honom innan de spelade och satt på uteserveringen :) Mycket trevlig kväll!!
 
Kunde väl kanske ha druckit lite mindre dock ;) haha...
 
Puss hej

Amaranthe

Kategori: Allmänt

Ååååh vad jag hoppas den här kvällen blir grrrryyyym!! Kommer få rysningar bara av att få se Amaranthe så de kan ju inte gå fel egentligen ;) hahaha!! LÄNGTAR!
 
Nu ska jag vila lite innan jag ska börja snygga te mä lite ;)
Pirr pirr hejdåå :D
PUSS

Frrredag

Kategori: Allmänt

Sovit bra inatt till och med, ojoj :) Skönt var det!
Nu har jag bara klätt på mig lite och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag får åka iväg på mötet och att eftermiddagen sen ska flyta på :) Längtar tills ikväll som bara den! Kommer bli toppeeeeen!
 
Har dock inte bestämt mig vad jag ska ha på mig riktigt än :P Står mellan en klänning och en kjol, typ haha! Problem problem..
 
Solen skiner inte idag, men de gör ändå inget :) Slipper man svettas, bra va? ;) haha!!
 
 
Hörs! PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har vart en sån där bra dag, då jag faktiskt haft energi :)
Började dagen med promenad med mormor och kaffe på det :) Lyckades göra två riktiga armhävningar idag, mäkta stolt vill jag lova :)
 
Sen följde jag med Sofia till hennes mor och solade i några timmar, myyycket trevligt :)
Kom hem och svirade om och cyklade hem till älskade mormor och Lennart och åt mat och bara myste :)
Cyklade sen vidare till Sofia för lite planering inför morgondagen! :D Imorgon ska vi till borlänge och träffa Marita mfl och se Amaranthe :D WEEEEEEEEEEEEEE!!! Kommer bli så jäkla kul! Tack Tobbe för att du talade om att de skulle spela ;)
 
Imorgon ska jag på möta vid 14 sen blir det kaffe med Sofia och Tom på stan innan jag ska hem och göra mig klar inför kvällen ;) Längtar och hoppas på samma energi imorgon :)
 
Puss och godnatt

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sovit skiiiiit dåligt inatt men hade ställt klockan så jag kom upp någorlunda i tid iallfall. Jag och mormor gick på en promenad i värmen innan jag knatade hem och slängde i mig lite frukost. Några magövningar senare och svetten rann igen haha! Hopp in i duschen innan Sofia kom och hämtade upp mig för en tur till borlänge.
 
Har rea shoppat lite :) Köpte ett par nya löpar tights, toppen! Slipper jag ha dem som hänger överallt, på mig...
Nu har jag packat upp mina fynd och ligger i sängen med magont.. Krabbsalladen var kanske inte det bästa beslutet jag tog idag..
 
Undrar om jag orkar hitta på något mer idag eller om jag ska ligga still här i sängen och fundera på vad man ska laga för mat.. Haha det lät skönt ;)
 
 
Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Började morgonen med några hårdsmörgåsar med stekt ägg på innan Sofia kom över och drack kaffe med mig i solen. Sen svirade jag om och tog mig en promenad ner till mamma på mat och mys på balkongen :)
 
Mamma fick ett ryck och började prova kläder och vi kom fram till att det var fel på nästan vartenda plagg, eftersom det var för stora.. Har ju inget med att göra att mamma har blivit lite smalare att göra, nejnej ;)
 
Men hon hade en hel del snyggt i garderoben också, titta här vilken snygg mamma jag haaar
 
Dessutom, eftersom att jag och mamma har krympt fick jag med mig hem ett par jeans och en jacka ;) Hehe.. :D
 Och två matlådor dessutom, hon är allt bra den där mamman <3
 
Sen gick jag hem till Petra och Rasmus en vända och myste lite med dem! :)
 
Nu ligger jag och funderar på om jag verkligen orkar ut och jogga ikväll som Micke föreslagit... Mina beeen och min rumpa har sån trääääningsvärk jue! :P
 
Puss på er så länge

Kvällen

Kategori: Allmänt

Cyklade 15 km och sen vart det en till promenad tillsammans med Micke, så nu ser det bra ut i min träningsdagbok :)
 
Gjorde i ordning kyckling och grönsaker och det vart riktigt gott :)
Hoppas på samma energi imorgon också!!!
 
Nu hopp in i duschen innan lite TV tittande!
 
 
Puss

:)

Kategori: Allmänt

Så nu har jag vart ut på promenad och kört lite övningar här hemma. Ska snart hoppa upp på cykeln och svettas lite till :) Men vad ska man hitta på sen då? Får se om jag orkar hitta på något ;)
 
 
See ya!
PUSS

Måndag

Kategori: Allmänt

Ligger och drar mig i sängen! Laddar för lång promenix, cykling och armhävningar/situps! Haha Men jag är ju så himla trött och allergisk.. Snorelisnor heeeeela tiden.
 
Käka något först då kanske så man orkar!
Den här veckan så hoppas jag på fint väder! :) Lite solbränna skulle ju inte sitta fel!
Hörs sen! :)
 
puss hej

Söndag kväll..

Kategori: Allmänt

Varför kommer alltid alla tråkig känslor på söndag kvällen för? Det slår aldrig fel.. Vad jag än gör för att undvika så ligger man likförbannat med oros känslor i precis hela kroppen och mår pyton..
 
Livet är på pause för mig.. Men tiden rullar på ändå.. Nog för att jag är på bra väg tillbaka så suger det ändå..
 
Jaaajaaa.. Det går över imorgon förhoppningsvis..
Hoppas ni har en bra söndagskväll..
 
Puss

hejhej hallååå

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen vart sämst på att blogga nu på sista tiden. Ska försöka bättra mig genast ;) Jag har iallafall gått ner ett halv kg till så nu är det 15.8 kg som e borta.
Taggar för en vecka full med träning och bra mat så att det blir lite bättre resultat nästa vecka :) Som sagt jag längtar sååå tills jag gått ner mer. :)
 
Igår så satt vi hemma hos Micke och spelade lite spel jag, micke, viktor, karin matte och josefin! Trevligt var det absolut!
 
Skikar lite styrka till Petra och Rasmus också, bara för att.. <3
 
hmm Det är ett väldigt fint och sammanhängande inlägg det här haha..
Men kände bara att jag ville skriva lite och sen ska jag bli bättre på det från och med nu :)
 
 
I veckan så var jag och Karin till sågmyra och shoppade lite. Det var en helt perfekt rolig dag. Precis vad vi behövde :) Billigt är kul ;)
 
 
Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och tänka på choklad... ;) mmmh!
Puss hej