Johanna Elvira Kristina Gustafson

Hejhopp!

Kategori: Allmänt

Nu snöar det och allt adventspynt är uppe :) Så otroligt mysigt hemma nu!
Träningen går bra, men jag vill meeer :D haha.. Snart bara en vecka kvar utav gympan också :( Tror inte jag klarar mig med bara cykel och utomhus träning då.. Suck får nog ta mig råd med ett förbannat gymkort ändå. Vet dock inte vart riktigt än. Står nog mellan MT´s och workit.. Finns dock ingen pt på workit, något jag känner att jag skulle behöva för att komma igång trooor jag..
 
Inte vägt mig sen jag fick reda på att det var 24- iallfall. Men det går nog ganska bra känns det som.. Nu sitter inte ens mina minsta tränings kläder still om man hoppar tillräckligt ;) Haha! Längtar så jag blir tokig tills det försvinner mer det här äckliga fettet.. :P Haha!
 
Folk är så underbara, jag älskar när ni kommer till mig för råd.. Jag blir smickrad och känner att något som är så själviskt för mig, att det kan inspirera människor.. Ja ni, den känslan ;) Jag blir tårögd! Sen finns det ju dem som inte tycker det är lika kul med min framgång ;) Men än så länge så gör det bara att jag tränar hårdare. Dumt att tävla med mig när man kan stötta varandra :) Dessutom är det olika för alla. Vi som vill ner i vikt måste göra vår EGEN resa. Göra det anpassat efter oss själva.
 
Något som jag märkt under dessa 9 månader är att jag har en vilja av stål och ett jävlarinamma som heter duga :) Det kommer jag ta med mig för resten utav mitt liv. Jag kommer inte misslyckas med det här. När man tidigare haft känslan utav misslyckande i hela sitt liv, så kan jag meddela att det här är mer än nyttigt för min självkänsla.. MEN jag kommer må bättre jag kommer inte bli en helt ny människa.
 
Ah just det! Jag ser mig ju själv i spegeln varje dag och tycker att det syns minst i ansiktet att det försvunnit kilon.. HAHA trodde jag ja.... Vill ni see? ;)
 
 
Inte de värsta, men lite ser man allt. Kommer kommer fler före och efter bilder så fort jag tycker att det hänt något ;) haha!
 
Nu ska jag dricka pepsimax och spöa mamma i word feud ;)
Puss hej

Vägning

Kategori: Allmänt

Vägde mig idag istället eftersom mamma inte var på jobbet imorgon. Har nu alltså lyckats gå ner 24 kg. :)
Sist var det 20 när jag vägde mig men det var ett bra tag sen.
 
Idag fick det bli vilodag med undantaget för promenaden imorse. Har ont i en höft så det var lika bra. Men det känns inte bra när man vilar. Faktiskt!
 
Alla fina kommentarer som jag fått för inlägget igår lär jag verkligen tacka för.. Säger det igen, dom VÄRMER! Fina ni..
 
Nu är det bara 6 kg kvar tills mitt stora delmål, 30 kg :) Låt dem försvinna fort ;)
PUSS

Före och Efter

Kategori: Allmänt

Eller så långt jag hunnit nu.. Det här inlägget är väldigt jobbigt att publicera.. Dels för att jag får en klump i halsen och tårar i ögonen när jag ser före bilden och dels eftersom jag har en lång väg kvar.. Det låter konstigt när jag säger det här, men jag visste inte att jag var så stor. Jag var inte medveten. Den här resan är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv men samtidigt så stärkande och så givande, uppenbarligen.. Lång väg kvar men jag glömmer hur långt jag redan kommit.. Svårt att inse när jag själv inte fattar att det är jag på Före bilden.. Jag hatar att visa dessa bilder, jag skäms så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag känner att jag behöver det ändå.. Så alla nu som funderar om ni kan, NI KAN!!!! Kan jag kan Du.
 
 
Så styrke kramar till alla som kämpar med vikten!! Jag visar det för Er. Jag vet hur jobbigt det är och jag kämpar dagligen!
 
Puss <3

Tränaträna

Kategori: Allmänt

Idag har jag promenerat, dansat affro, gått på bandet och avslutat dagen med en cykeltur framför Tvn :)
 
Therese, Erik och Erik följde med hem efter gymet och spelade lite yatzy och drack kaffe här i mörkret :P Strömavbrott, tur vi fick koka lite kaffe tillslut iallfall haha :P
 
Beroende på resultatet på fredag så är jag sugen på att gå ut i helgen, men vi får se som sagt :)
Sofia var förbi på en snabbkaffe också, går lite tid mellan gångerna ibland, men vad gör de ;)
 
Puss
 

hejåhå

Kategori: Allmänt

Håller i om nu funderar kring det ;) haha! Ska försöka ta mod och väga mig nu i slutet utav veckan.. ;)
 
Tänker inte göra som flertalet andra och skriva ut ALLT jag tänker och tycker.. Blir så HIMLA trött på folk och fä ibland, måste man kasta skit på internet? Man up och ta det med personen du är så arg på att du inte kan knipa igen. Det gör då jag iallfaaaaal såååå deeee såååå ;) haha!
 
Så idag har det vart fars dag och den spenderades så klart med pappa ;) IKEA och sen lagade vi mat åt vår far! Ingen träning idag men imorgon är det måndag igen och nuuu ska jag köra gärnet fram till fredag :) Är det någon som vill följa med eller liknande så hör jätte gärna av er, för att träna alltså :P
 
Undrar om Karro vill ha tillbaka sin tränings cykel annars kanske jag måste köpa den snart haha :P Snacka om att den har hjälpt mig, kommer vara evigt tacksam :) LOVE U!! <3
 
Vi hörs i veckan! PUSS