Johanna Elvira Kristina Gustafson

Första snön :)

Kategori: Allmänt

Idag kom första snön och jag blir alltid på sånt mys humör då :D Vill ta fram alla julsakerna på en gång och dricka glögg med julmusik i bakgrunden ;)
 
Vart ju ingen springtur idag kan jag lova.. Det har ju vräkt ner hela dagen så ville inte ut och slita i snöstorm :P Men jag cyklade 2 mil istället så jag får väl vara lite nöjd ändå. 500 kcal på ca 45 min.. Helt okej!
Sen har jag lagat mat så jag kan ta med matlådor till sthlm imorgon.
 
Efter det så gick jag hem till Viktor och lagade mat åt honom också. En god syster helt enkelt ;) haha, om jag får säga det själv haha!
 
Nu har jag börjat packa väskan för imorgon bitti åker jag igen! En dag på salongen och på onsdag så blir det äntligen makeup kursen! :)
 
Hoppas tåget kommer som det ska imorgon iallfall.. Ska nog ta och börja sticka något ikväll, så kan jag har att göra på tåget! :)
 
Hoppas alla mår bra!
Puss

:)

Kategori: Allmänt

Jag tränar på, så ni vet ;) Haha.. Dåligt med skrivande men så är det..
 
Ska väl ta tag i att väga mig snart igen men tror inte att det hänt så mycket trots att jag kämpar på, man känner ganska bra om det har vart en bra eller dålig  vecka. Vid det här laget så vet jag vad som krävs för att det ska ha hänt underverk på vågen och någon sån stenhård träning har jag inte haft tid med.. Men som sagt, jag håller i och kommer aldrig sluta. Till februari ska jag ha gått ner 8 kg till iallafall, det är mitt mål :)
 
Sen vill jag åka kortvasan i år, så hoppas på lite snö ;)
 

Sprang här för någon dag sen igen, och det kändes bra :) Jobbigt så klart men inga större kramper och jag sprang hela biten jag tänkt så det känns kanon, gäller att hålla i det där med ;)
 
Nästa år så är det ju 30 års jubileum av tjejmilen, då ska jag klara milen under timmen tänkte jag.
 
Så lite långsiktiga mål och några lite mer kortsikktiga :) Det känns bra, jagar fortfaraande kilon men njuter lite mer utav att bara vara :)
 
Sen ska jag ju skriva in mig på gymet också, har inte blivit av än men så har jag ju gympan och springer/går också. :)
Hör av mig när de händer något ;)
Tack igen alla fina underbara som stöttar, ni andra skithögar kan ju dra nå gammalt över er ;)
 
Pusss
 
 

Hej igen :)

Kategori: Allmänt

Hej alla!
På söndag smäller det igen och vi ska då springa Hässelbyloppet. Hoppas at jag orkar springa hela men som ni vet hatar mina benhinnor mig ;) 
 
Träningen går så klart bäst när jag är hemma och inte i Sthlm men men :) Har inte vägt mig på länge eftersom jag känner på mig att jag inte gått ner något, och tänker hålla lite mer på det faktiskt. Men ni lär nog höra från mig när jag väl gjort det ;)
 
Imorgon så åker jag till sthlm igen för två dagars jobb och sen åker jag hem till Evelina, Themla och Hampus :) Och sen på söndag kommer mamma, mormor och Lennarth ner då!
 
Står som sagt still i vikt men mitt jävlarinamma finns kvar, lovar ;) Kämpar på och kommer aldrig sluta, det tar lite längre tid nu bara att tappa kilona. Men ge upp, det kommer jag aldrig göra. Det här är MIN kamp. Och jag kommer vinna haha ;)
 
När jag gått ner till -25 kg, så lovar jag att visa lite hemska bilder ;)
 
Puss på er.
 

Skön tisdag

Kategori: Allmänt

Vart en promenad med mormor och sen fastnade vi hemma vid hennes köksbord hela dagen :P Åt god mat, drack kaffe, spelade wordfeud och pratade :)
Sen tog jag mig en till promenad/springtur när jag ändå var ombytt :P Ont i benhinnnorna, japp.. Skyll mig själv? Javisst.. Cykla lite? Tror de blir så ja ;) Haha.. Då tar det inte på benhinnorna iallfall och jag har sån energi idag så bara att passa på.. Bra sätt att tvinga undan jobbiga tankar på också.
 
Det blir ingen makeup kurs imorgon, hon som har kursen är hemma med sjuk barn :( Så vi har bokat in ett nytt datum, lite typiskt det då som jag längtat ;) Men men, slipper gå upp sjukligt tidigt imorgon iallfall.
 
Nu ska jag hänga tvätt, cykla en liten vända, äta kyckling och keso sallad sen till sist packa innan sängen kallar.
Puss hej
 
 

Hejhopp!

Kategori: Allmänt

Hmm sitter här och funderar på om det inte är så att det är ägg som plågat min mage en alldeles för lång tid.. Ska kolla upp det iallfall!
 
Lite lätt ont i magen men idag ska jag fasen träna ÄNDÅ!
Så ska snart byta om och hoppa i träningskläderna :)
 
Helgen har vart bra. Träffade morfar med Viktor och sen hamnade jag hos mormor och Lennarth på kräftor och paj, MUMS! Sen åkte jag ner till stan och träffade Karin hos Mats och Hjalmar :). Trevlig kväll aaaabsolut!
 
Åker till sthlm på onsdag och jag längtar. :)
BareMinerals kurs!
 
Nääe nu ska jag resa mig ur soffan och gå iväg och svettas lite!
Ha det bra!
Puss