Johanna Elvira Kristina Gustafson

Midsommar helgen!

Kategori:

Dåligt uppdaterat här men å andra sidan så tror jag inte det vart så många som suttit inne vid datorn den här fina helgen :)
 
Midsommar firades med familjen, som vanligt! <3 Det har vart trevligt med både vollyboll, kubb, vin, god mat, skratt och mys :) Tänkte lägga ut några bilder bara från helgen och sen får det vara bra så :P
 
Det var några bilder! :) På kvällen så cyklade jag även hem till Putte och Johanna som hade lite midsommar firande där pappa även var! Så fick träffa han lite också <3
 
En bra midsommar med fint väder helt enkelt! :)
 
Igår så skjutsade Gustav mig så jag fick storhandla och sen kom pappa och hämtade upp oss. Vi grillade och spelade dart! Helt perfekt söndags kväll!!! :)
 
Men nu efter all god mat och vin så är jag glad att det är måndag igen och jag får börja svettas lite igen! Samvetet har legat på idag och jag har hitills bränt 1000 kcal ;) Svetten rinner haha! Jag vet att alla hatar det här värdet och längtar tills solen kommer igen, även jag! MEN för träningens skull så får det mer än gärna vara sånt här skit väder (a)!
 
Men det kan ju få låta bli att regna så att alla stackars tältare på peace & love inte drunknar :O
 
Ha en bra kväll alla! PUSS
 
 

Solsken och promenad

Kategori: Allmänt

Jag och mormor gick ut på promenad i det varma vädret :P VARMT var ordet, men sååå fint det är nu med alla blommor :)
 
 
Sen cyklade jag hem och drack lite kaffe innan jag började cykla framför tvn :P svetten verkligen rinner om mig och jag har en vätske pause haha :D
Scnhyggt va? ;) Ska trampa vidare strax och sen blir det en kaaall dusch innan man ska fundera på vad kvällen ska innehålla :D
 
Puss i värmen

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hmm jag förstår inte så mycket utav blogg.se just nu men men :P
 
Äntligen lite värme kan man ju tycka, men det är inte alls lika skönt att motionera i den här värmen så jag spar promenaden till eftermiddagen :)
Ska vänta tills mormor kommer hem och sen höra med henne om hon vill ut en vända kanske kanske!
 
Längtar tills hela familjen är hemma över midsommar! Ska bli så roligt!!! <3 Saknar dem!
 
Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har träffat petra och rasmus :) Vi promenerade ut till axelsbo och fikade med Gunilla! Stackars Rasmus har blilvit tandlös :( Lilla hjärtat!!!

Sen skjutsade de hem mig och jag hoppade upp på cykeln och trampade ett tag. Sen fick jag för mig att damma och städa haha så nu är det fint hemma :)

Hoppas ni har en trevlig dag! Puss

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag liksom inte kommit ur sängen än haha.. Inte för att jag är så bakis utan för att vädret tillåter mig att ligga kvar haha ;) Kikar på TV och är sugen på maaaaaassa mat.. :P Får se vad jag hittar på, kan hända det blir en lång promenad sen i regnet :) Mys!



Vi hörs!
PUSS

Lördagen

Kategori: Allmänt

Började med att träffa Jessika och Heylee för en vända på stan. :) Sen åkte vi till mamma och fikade, busungen Heylee levde rövare haha ;) Mamma fick underhålla lite! Sen åkte jag hem och vände innan pappa kom och hämtade upp mig för en fika stund hos farmor :) Det blir inte att man ses så ofta, men jag har världens bästa farmor också!

Sen släppte pappa av mig hos mormor där jag fick god mat och några glas vin innan Viktor hämtade upp mig och körde mig till Sofia och Charlotte :) Utgång vart det och vi hade jätte trevligt. Så kul att träffa alla goa människor igår :)

Det var gårdagen det... ;)
PUSS

Fredagen

Kategori: Allmänt

Toppen fredag :) Nått mitt mål och umgåtts med Petra och Rasmus :) <3 Älskar den där ungen, ja och hans mor med för den delen ;) Han har humör, han är smart som få, han lyssnar och är klok, kärleksfull och så otroligt söt! Han kommer gå långt :)

Fixade lite saker på stan innan jag fick kaffe hos dem iallfall, så köpte jag med lite svenska jordgubbar.. Nog för att dom verkligen inte smakade svenska jordgubbar men men ;)

Åkte till franzens och köpte mig en vit tröja med Peetroo :) Sen åkte jag hem och la mig i soffan och där är jag kvar än :P

Lär bara säga att tillslut märker man vilka ens verkliga vänner är. Tar de bara energi utan att ge något tillbaka så får det vara ytliga bekanskaper bara, JAG ger inte utav min energi längre. GLÖM det! Försökt och försökt men nu tänker jag inte lyssna mer utan att få något tillbaka.

Riktiga vänner hittar man tillbaka till utan krångel. Så är det med mig och de flesta utav mina vänner haha :P Jag är ju lite dålig på att höra av mig så deeee brukar liksom bli så. Och de vet Ni om mina underbara <3 Annars finns det på papper att jag har lite svårt för sånt hahaha ;)

MEN de är sååå skönt att slippa drama och att aldrig vara osams med någon :) Måste vara jobbigt att alltid ha sånt runt om sig.. :/ Jag trivs i mitt lugn och tänker stanna här. <3

PUSS och godnatt

JAG GJORDE DET!!!

Kategori: Allmänt

jag har nått mitt andra delmål! Och lite till!!!! :D -15.2 kg!! :D haha så glad så glad!! Kan jag kan vem som helst!! -1.5 kg på en vecka! haha ojojoj! Nästa delmål är 20 kg.

Nu ska jag äta lite och fortsätta le. Sen ska jag ner på stan och senare träffa Petra! BRA fredag!!!!

PUSSSS

Eftermiddag

Kategori: Allmänt

Efter att jag vart hos mormor så åkte jag hem och tvättade min fönster. Haha dom såg ut som skiiit och nu är dom så fina såå :) Vart så fint med spetsgardninerna som jag fick utav mamma :)

Sen fortsatte jag och städa och tvätta blablabla.. Cykeln fick sitt också, eller rättare sagt mina ben fick sitt. Tänk att det blir då aldrig lättare att cykla haha! SÅ jobbigt!! Men har nog gjort av med ca 800 kcal idag, så det känns kanon. Sen vart de kaffe i soffan :)

 

Visst har jag ett spännande liv? ;) haha!! MEN det är så sköööönt! Får vara ego och satsa på mig själv utan att något kommer emellan! :) Det borde alla få göra. Nu ska jag äta min tonfisksallad! Yummie!! Imorgon ska jag väga mig... Spääännande.. Haha eller inte, kommer nog inte ha skett så mycket den här veckan.. Men jag uppdaterar imorgon så får ni veta. Och skulle det vara så att jag nått mitt delmål imorgon så kommer jag vara världens lyckligaste i iallfall några timmar ;) Sen har jag ju ett nytt delmål jag måste jobba mot haha :D

Sov gott!

PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mormor och har hunnit med en morgon promenad, kaffe och nu bleker vi hår. Ja inte på mig alltså. Men jag är bra sugen att ändra färgen i mitt eget hår också. Att jag inte ska vara mega blond det har jag allt förstått, trivs bättre nu när de är lite mörkare. Men sen om jag ska fixa så att jag blir lite mer ljus brun eller om jag ska göra mig lite mörkare i huvudet, det vet jag inte riktigt... Något förslag?

Imorgon är det vägning igen också, håll en tumme åt mig nu. Snart har jag nått mitt andra delmål :D -15 kg.. Men lyckas jag inte den här veckan så har jag iallfall en till vecka på mig. INNAN midsommar så ska jag ha nått målet, jag LOVAR!! Annars... Hmm.. Något straff tack? :D haha!

Får se om telefonen ringer imorgon också.. ;) Kanske.. Kanske inte..

Vi får höras sen!



Puss och kraaam

Onsdag

Kategori: Allmänt

Mormor ringde mig när hon var på väg hem från jobbet så vi gick ut och gick. Älskar att hon bor så nära! Mormor är mer än bara mormor för mig, hon är en utav mina bästa vänner kan jag säga :) MIN mormor är bäst bara så ni vet de ;) Om det är någon som inte förstått att jag tycker det liksom ;) haha!!

Sen drack vi kaffe och jag kom på att jag vill snickra mig ett rumsbord :) Får se om jag ska tvinga pappa att hjälpa mig med det, bordet jag har nu är så litet.. :/

Nu har jag ätit kött och egen gjord coleslaw, den nyttiga varianten så klart ;) GOTT var det!! Och fick dessutom 2 matlådor, perrrrfekt :)

Nu hänger jag framför TVn och kommer nog göra det resten utav kvällen!

PUSS på er

:D

Kategori: Allmänt

Svetten rinner och 650 kcal booorta på en timme. Om jag går en timme fort så brukar jag ha bränt 350-400 kcal så det går fortare att cykla bort dem ;) Haha men saaatan vad jobbigt det är, eller just idag så gick det ganska bra. Men låren värker verkligen, svårt att stå i duschen till och med efteråt haha! Men nu är det gjort och samvetet lättat :D

Äta något och sen hopp i säng. Nu har benhinnorna fått vila en dag så imorgon blir det prrrroooomenad :) Springa kan jag ju bara glömma än så länge vad det verkar, så fort jag joggar lite lätt så gör det ont. Har därför bestämt mig för att loosa många flera kilon innan jag försöker mig på att springa.. Så jag får hålla mig till mitt tempo och lyssna på kroppen. TRÅKIGT men säkert värt det i det långa loppet. Så tjej milen får jag helt enkelt springa nästa år, det här året får det bli att jogga/gå. Surt sa räven men men. Det är nog jag som trott att jag klarar mer än vad jag faktiskt gör. Har man vart otränad i hela sitt liv så kanske det är lite mycket att begära att kroppen ska prestera så pass enbart på några månader :P Så promenera, cykla och äta rätt får bli början till min dröm kropp :) Sen till vintern blir det andra bullar, då ska jag bli stark haha har jag tänkt iallfall. Men man får väl se ;)

Sov sött!
Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Åkte iväg och pratade av mig lite, alltid lika skönt efteråt :) Sen åkte jag raka vägen hem till Petra och Rasmus! Drack lite kaaaffe innan vi åkte ut till Gunilla med sallad :) Tack Petra för maten <3 Gustav var där också, mycket trevlig dag! Vilka muppar de är ;) Haha men jag älskar dem!

Rasmus diggar och mamma Petra likaså, tur man är stabil på handen så bilderna inte blir nå suddiga..

Paraplyflickan ;) ( vilket JÄVLA väder det var idag )

We rock!

;)

Så nu har hon droppat av mig och skulle väl kanske ta och hoppa upp på den där cykeln :P Lär nog inte bli någon promenad idag sååå.. Tur det vart två igår då :) Och som sagt vilket skitväder, haha det bara öööste ner verkligen. Men på förmiddagen sken ju solen till och med :)

Hoppas på fint väder imorgon! :)

 

Puss hej :)

Kvällen

Kategori: Allmänt

Mh jag vart hemma. Sen vart jag sugen på choklad.. Så jag gick och köpte mig en bit, la den ifrån mig och gick ut och gick ;) Fan vad jag vill gå ner i vikt. Haha...

MEN tror inte att jag kan hålla mig ifrån chokladbiten nu efteråt ;) Haha! Choklad i mitt lilla hjärta <3

Älskar mitt barbie-rosa nagelack förresten :D

Imorgon ska jag och prata, längtat..

Natti, PUSS

Måndag!

Kategori: Allmänt

Karin och Josefin kom förbi en snabbis innan jag tog mig ner till mormor på lite kaffe. Sen snörade vi på oss motions skorna och begav oss ut. Lite regn kom det allt på oss men annars var det en himla skön promenad :)

Fick jag lunch utav mormor och sen åkte vi till Franzens och jag köpte 2 träningslinnen och ett rooosa fint nagelack :D Love it!

Hunnit duscha och ska äta en banan tror jag, spännande va? ;) Nej eftermiddagen blir bara lugn. Orkar inte hitta på något alls tror jag :)

Hörs! Puss

Söndag

Kategori: Allmänt

Igår kväll kikade jag på film och myste bara ;) Vart en liten promenad också.. ;)

Idag har jag hunnit plocka undan alla kläder som mirakulöst tar sig ur min garderob själv och hamnar öööverallt i lägenheten?? JAG skulle ABSOLUT aldrig slänga kläderna omkring på det här viset... ;)
Tvättat diskat damsugit, skööönt.. Funderar på att byta sängkläder också, de är ju sååå skönt att sova dåå :D

På eftermiddagen så åkte jag och bröderna ner till Mor och fick mat. Förrätt och varmrätt men efterätt tackade vi nej till och gick ut och gick istället ;) Skulle prova på att jogga lite, känna lite på benhinnorna. Lär säga att det gick bättre för mig än för lilla mamma som tyckte att hon skulle dyka mitt på lervägen.. Telefonen klarade sig och bara några skrapsår.. Men hon sprang över 3h igår så hon fick vara trött i benen idag ;) <3

Haha gulliga mamma, när vi kom till henne idag så fick vi varsina par sport underkläder ( skitsnygga ) och en tub mjukost :D Haha! Och matlåda till alla oss dessutom! Hon är bäst vår lilla mamma! <3

Hoppas ni haft en skön söndag :)

Puss på er

Lördag

Kategori: Allmänt

Toodiloo!

Idag har jag, Viktor och Gustav blivit bjudna på mat utav pappa :) Trevligt och skoj! Sen åkte vi hem till pappa och åt efterätt och drack kaffe i solen!

Just nu ligger jag och funderar på om jag ska gå hem till mamma eller om jag ska vara hemma ikväll :P Vet inte vad jag vill och orkar än så länge hehe..

Är det någon som vet om krogarna i Avesta har öppet på midsommar? :)

Hmm tänker tillbaka och inser nog inte riktigt hur mycket jag gått ner, känns liksom inte så mycket alls egentligen. Visst lite på kläder och sånt, men inte så värst mycket mer.. Och jag närmar mig liksom 15 kg?! De är stört de haha! Har dåligt med "före" bilder eftersom att jag alltiid hatat helkropps bilder och vet hur man "ser smal ut på bild". Haha vilket är lite tråkigt nu för det är svårt att jämföra :P Men ska lägga ut några bilder jag tog idag, och det syns nog lite ändå, kanske.. haha!!

Och som sagt hart inte några bra före bilder, så om någon utav mina vänner har någon hemsk helkroppsbild från INNAN februari, så hojta till ;) Kan vara kul att ha och jämföra eftersom man glömmer FORT!

Men här har vi en bild iallfall från precis när  jag börjat träna, syns lite skillnad iallafall..

;D

Nu lärr jag bestämma mig för vad jag ska göra... Hmm det lutar åt en promenix till Mammi ;)

Puss hej

Kvällen

Kategori: Allmänt

Haha ja Viktor vart upptagen så jag och kusin Sara gick på en promenad.. Men den var väl inte så trevlig :P Vi sprang på en orm eller ja typ en orm, en kopparorm.. Och Sara gick bara rakt över den under tiden som jag tvärstannar och skriiiker haha.. Hon såg den itne så nu stod vi på varsinsida om en orm, två hysteriskt ormrädda flickor ;) hahaha... Herregud... Skrik och panik men det kom några och räddade oss och la in den under en gran haha sen spraaaaang vi ut till stora vägen. Usch fy och blä :P Så nu kommer jag kolla orm överallt ÄNNU mer än vad jag gör. Suck..

Sen släppte hon av mig hos mormor och lennarth så jag fick hämta min cykel som Lennart fixat, TACK! Cyklade till affären och små handlade lite och till min förtvivlan var pepsi maxen slut :( Så fick bli fanta light istället, god faktiskt :P

Nu kikar jag film och lyssnar på musik samtidigt eftersom grannarna festar gärnet :P haha!!

Vi hörs
Puss

Fredag

Kategori: Allmänt

Grattis till alla som tar studenten idag :)

Började dagen med att gå ut och tävla med molnen vem som skulle få mest sol.. Dem vann tillslut och jag gick in :P
Sen körde jag ett cykel pass och lite övningar, svettigt vart det och nu väntar jag på att maten ska landa i magen så jag kan ta mig en promenad. Blåsan får göra ont om den vill de, ut ska jag iallfall. Få se om jag får med mig Viktor :)

Helgen blir lugn iallafall, tänker inte ut och trängas med studenter och för de andra så tänkte jag köra hårt och snålt med kcal tills midsommar ;)

Så ha en trevlig kväll på uteserveringen ni ;)

Puss hej ;)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag försöka sova..

Imorgon kör jag hårt!

Puss

suck..

Kategori: Allmänt

Ja ni, så här blir jag när jag sovit på dagen. Kunde inte låta bli, var såååå trött. Och nu är ALLT tråkigt.. Less på allt och alla, yay.. Hungrig på allt också.. Stoppade ner handen i en chipspåse som jag hade hemma och tröck i en näve med chips hahaha, sen kastade jag chipspåsen. Karaktär, javisst ;) hahaha! Hade jag inte gjort det så hade jag ätit upp alla, så jag räddade mig själv haha!

Måste man alltid vara på någons sida? Sist jag kollade så bestämmer jag helt själv..
Haha tur jag inte ska träffa någon idag.. Så jag får vara sur utan anledning ifred.. :P

Nä om man ska laga lite mat och bädda ner sig i soffan ;D Blir inge cykla idag, får räcka med timmen jag och mormor gick! :) Trött tjej som sagt.. Och fast jag gått ner 2 kg såååå.. Ja jag är lite sämst på att vara nöjd och glad ett längre tag, jag ska vara nöjd och glad SEN. ;)

Puss och heeeeej ;)




:D

Kategori: Allmänt

Ja nu känns det bra :D När jag vet att det funkar än ;) -2 kg :D och -14 kg sammanlagt! HUR UNDERBART SOM HELST!! :) Så når mitt delmål nr 2 innan midsommar, grymt dääh :D

Vila lite nu innan promenad med mormor :) <3

Puss och hej :D

Sveriges Nationaldag

Kategori: Allmänt

Jajjemen de var det ja! Gick ut på promenad med mamma och Viktor, 65 min vart det eftersom våra fötter gjorde ONT! Snygg mega blåsa fick jag igen men nu stack jag hål på skiten och hoppas att det läker snabbare :P

Sen hem och plocka lite innan mamma min hämtade upp mig för lite god mat, spel och nagel-fix :) Trevligt som vanligt!!

Imorgon så kommer mormor och hämtar mig tidigt så jag får följa med och väga mig, lär inte kunna gå någon promenad på några dagar så lika bra :P

Nu ska jag hänga tvätt!
Hörs imorgon, förhoppningsvis med BRA besked! Annars lär jag väl bli ännu mer strikt och tråkig :P haha!

Puss

Kvällen

Kategori: Allmänt

Hoppade TILLSLUT på mördarcykeln.. 22 km vart det, 500 kcal booorta! Jag vill väga mig nu, eller den här veckan. i slutet på veckan. Jag längtar, men det MÅSTE vara bra siffror nu, jag är vääärd det. Men tror de börjar bli tuffare att prestera nu :P Jag är ju inte HELT otränad längre vilket betyder att jag lär börja prestera mer, vilket jag gör. Men det har vart lite mycket motgångar nu på sistone.. benhinnor, förkylning och små onda blåsor haha..

GIVETVIS ger jag inte upp, aldrig. Men de är dyrt att äta rätt och ni vet många bäckar små som gör att det blir tuffare.. Men jag är lika taggad nu som i början, jag är lika målmedveten och jag längtar exakt lika mycket. Nu blir det nykert ett tag igen, stenhårt haha ;)

Jag kan och jag ska. Ni ska få se. Jag gav mig själv ett år, ett år så skulle jag nå mitt största mål. Jag tror fortfarande att jag kommer att klara det men jag vet och har fått känna på hur svårt det kan vara. Men även hur underbart det är när man mår små delmål och hur fort man blir beroende utav träning. Jag längtar tills jag kan springa och jag längtar nästan till vintern då jag ska börja gymma och försöka bygga lite små muskler ;) haha stora drömmar och mål men jag ska och jag kan!!!

Varje gång någon utav Er, Ni underbara talar om att det syns eller ger mig beröm så ska ni veta huuuuur glad jag blir och hur otroligt stöttad jag känner mig <3 Ni gör så jag orkar! Så TACK till er, och tack för att ni orkar med mitt prat om detta. Mitt livs hitills största förändring. Bästa någonsin.. <3


PUSSAR!!!! <3

Tisdag

Kategori: Allmänt

Eftersom jag fick världens blåsa igår så blev det ingen promenad idag. TYVÄR! Men ska cykla lite snart så fort maten lagt sig tillrätta i magen ;)

Dagen har spenderats med Petra och Rasmus. De hämtade upp mig vid 11 så åkte vi ut till Gunilla och drack kaffe, sen plockade jag och rasmus blommor under tiden som de tog in hästar :) Sen åkte vi hem till dem så Rasmus fick sova lite och jag och Petra snacka strunt ;)

Färgade damens hår hann vi med också :) Sen vart de leka i lekpark :D

Wiiiii ;) <3 Du är grym med Rasmus gumman! Han är en underbar liten människa.

Nu paltkoma och Greys på TVn innan jag ska cykla tills mina ben skakar :P Hehe!!

 

Hörs då! PUSS

 

Eftermiddag/kväll

Kategori: Allmänt

Hoppade upp på cyklen och hann cykla 1 mil innan Viktor ringde och frågade om vi skulle ta en promenad när han kom hem. Och tjaaa varför inte? Jag var ju inte trött!! SÅ tänker jag, när jag egentligen borde tänka hmm.. nu har jag gått i 2h innan och cyklat bort ytterligare 200 kcal de räcker nog för idag, dessutom känns de som om att jag håller på att få en blåsa.. Haha neeeej då ut och gå en timme till och viiippps så har man vääärldens blåsa på båda fötterna :D Grrreeejt! Haha men promenaden var underbar ändå :) Kusin Sara följde med oss också så det var trevligt!! :)

Nu ligger jag mätt och belåten framför Alcatraz :) Inge BB ikväll :( Men Hanna vann och de var ju huvudsaken!
Jag känner mig PIGG och vill typ gå ÄNNU mer, därför jag får så svårt att motionera lagom liksom.. Jag vill jag vill :P Lär lära mig vad lagom är tror jag.. Men lagom är tråkigt och går sakta, jag har ju provat det då när jag fick ont i benhinnorna :P

Den här veckan ska jag väga mig iallfall, så då får mamma hålla sig på jobbet ;) <3


Puss och godnatt!

Måndag

Kategori: Allmänt

Sådärja! Nu har jag motionerat och lättat mitt samvete efter helgens festligheter :) 1h och 56 min gick jag och kan säga att jag kände mig stark faktiskt, var liksom inte ens jobbigt i backarna :P Tror jag börjar att bli lite starkare i låren, tack vara Karros plågmaskin som står här :P haha!!

Och appropå den så tänkte jag ju att jag skulle köra ett pass på den med senare idag men jag FRYSER så in i norden så lär duscha nu iallfall, himlen fick ju för sig att pissa på mig när jag kom lagom till Nordanö ;) Tur kepan var på, då gör det liksom ingenting om det regnar.

Det blåste nog en hel del i helgen alltså, hittade lite träd här och var haha :P

Lär stretcha nu så jag inte får ont överallt.. haha ojoj.. Hörs sen PUSS

Lördag

Kategori: Allmänt

Alltså det här vädret.. Lagomt otaggad inför ikväll, yepp.. Men men, vi får nog skojj ändå!

Jessika hämtade upp mig vid 10 så åkte vi runt en vända på lite ärenden! :)
Nu ligger jag under täcket och fryser och funderar på vad fasen man ska ha på sig ikväll??? :S SUCK! Jeansen är för stora och dem nya jag fått utav Karro är för små :P haha! Jag lär krympa lite fortare så jag kan ha nå jeans helt enkelt :P Locka hååååret ska jag göra iallfall :P Synd klockan är så lite, annars kunde jag ju börjat pyssla med det istället för att tänka på hur otroligt pizza sugen jag är haha..

Ses ikväll då kanske? ;)

PUSS



Fredag

Kategori: Allmänt

Ingen vägning idag som sagt, mamma är ute och far ;)

Åkte med mormor och Lennarth ner på stan och handlade lite öl inför imorgon då det blir lite fest med tjejerna. Sen köpte jag en Juni krydda, honey chicken!  Den kommer bli perfekt till all kyckling jag äter ;)

Åt lite lätt lunch nu frukt och en hårdmacka! Ska vila lite och sen blir det nog till att motionera lite innan jag gör kväller. Blir lungt och skönt ikväll!

Hoppas på en kul kväll imorgon! <3

Puss