Johanna Elvira Kristina Gustafson

Måndag

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
 
Vart en vända på gymet och körde lite kondition och sen ett styrke pass :) Ni blir det snart gympa.
Jag har inte vägt mig än.. Haha nervös som attan tror jag drar mig lite för det ;)  MEN jag SKA väga mig den här veckan.. Jag mäter mig men ser ingen skillnad så det känns lite tufft.. Med tanke på att jag tränar så mycket som jag gör och tycker själv att jag är duktig med kosten känns det tufft. Kan knappast träna MER än jag gör, men kanske mer intensivt, mer kan man väl alltid göra.. Eller? ;)
 
 
Men jag ska inte säga något förens jag vägt mig nu..
 
Och dessa benhinnor sen, jag vill springa mer men jag kan verkligen inte det. Får så himla ont!!! Helt värdelöst är det verkligen, jag vill träna upp kondiotionen mer, men de blir genom promenader och cykling det.. SUCK!
 
I helgen ska jag nog göra det jobbigaste och roligaste hitills på min lilla resa, tack vara kusinerna Elin och Sara ;) Ska på The Nike blast!! Hur mycket jag kommer att orka utav det, det återstår att se ;) Det är ett träningskonvent i globen. Med en maaassa träningspass och föreläsningar! Åker dit med Sara och Frida, Elin kunde inte gå så jag fick hennes biljett. Ska försöka att ta massa bilder, kommer vara så sjukt häftigt!! :D
 
Nu blir de gympa! Puss

Torsdag

Kategori: Allmänt

Igår så vart det en promenad och på kvällen ett step pass på MT´s. MEN nu har jag faktiskt skrivit in mig på ett gym, äntligen! Ekonomin fick styra och det vart Work it 24/7 :) Det blir nog bra det!
 
 
Idag har jag tagit en promenad i halkan, så klart ;) Sen blir det intensiv gympa ikväll, det får räcka :)
Tankarna som snurrar i mitt huvud när jag tränar eller motionerar nu är precis som vanligt, hur  mycket jag längtar tills jag når mina mål. Går inte att förklara hur mycket jag längtar! Att nöja sig kommer liksom inte ske.. Det är därför jag tränar på som en toka ;)
 
Tänkte skriva lite mått som minskat under vägen :)
 
Överarm : -5.5 cm
Lår: -13.5 cm
Vad: -6.5 cm
Mage : -24 cm
Midja: -17.5 cm
 
 
Merameramera... ;) Och jag vet när jag ska sluta jaga cm, jag  har mina hälsosamma mål så oroa er inte för de ni ;)
 
PUSS

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Sov så otroligt skönt inatt, det var längesen! :)
Började dagen med en stavpromenad med mormor, åh herrejäklarns vad det inte är skönt att få snö i ansiktet hela tiden när det är -10 :P Men vi gjorde det iallfall :) Efteråt vart det kaffe i vanlig ordning!
 
 
Sen åkte jag ner till MT`s för ett zumba pass. Det var skojj! Så imorgon blir det step och sola :)
Åkte hem och körde lite mage, ben och armar! Avslutade med en cykeltur, bara för jag kan ;) haha!
Ajm on fire! ;P haha!! Känns så skönt och jag känner mig stark än så länge. Inte ont någonstans förutom min höft och lite lite känning på benhinnorna :) Så jag kör på tills kroppen klagar :P
 
 
Puss och hej!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag igen och ny vecka med nya möjligheter, right?
Arbetsförmedlingen gick ganska bra.. Får se hur det blir.. :)
 
 
Vart bara ett pass idag, gympa! Men var in på MT´s idag och skrev upp mig på några pass idag. Ska prova på för att se vilket gym jag ska välja. Känner verkligen att jag saknar ett gym nu att gå till. Det går så sakta med träningen och viktnedgången så jag behöver lite extra känner jag. Så vi får se...
 
Imorgon ska det ju tydligen snöa väldigt men ska försöka ta mig ut på promenad på dagen och sen zumba på kvällen :)
 
Vi hörs! Puss hej

Söndag!

Kategori: Allmänt

Jaha ni.. Det vart ingen vilodag denna vecka men ändå känner jag mig utvilad och stark :)
Promenad i KYLAN med mormor på förmiddagen och gympa med Karin på kvällen! Håller på att göra Karin till träningsnarkoman också, funkar fin fint ;) Hehe!
 
 
Var och såg "Gangster squad" med pappa och Viktor, faktiskt väldigt bra film trots det galna skjutandet! Sean Penn är verkligen en grym skådis :)
 
Imorgon är det möte med arbetsförmedlingen, hoppas på att få rätsida på framtiden :)
 
Jani, och nu undrar ni så klart : hur mycket har hon gått ner nu då? hahaha.. Och jag vet inte :P Ingen aaaaning! Tänkte väga mig i slutet av den här veckan men siddu de går ju inte eftersom mamma ska på minisemester :P Så VI får vänta... Nyfiken är jag men samtidigt gör det inte så mycket, för då lär väl ändå minuset hinna bli bättre om det ska finnas någon rättvisa ;) Så.. Jag meddelar så fort jag vet ;)
 
Puss heeej

Lördag!

Kategori: Allmänt

Lördag och klockan ställd! Åkte in och tränade med Karin, och duktiga var vi! Körde intervall träning på bandet. Sen vart det fruktstund och sen körde vi en genomkörning utav hela kroppen med vikterna! Så vi belönade oss med lite solning på MT´s. Men nu är min energi helt slut för dagen :P Haha! Klockan är 17 och jag ligger i sängen haha.. Men lite slö lär man allt få vara!
Får se om det blir någon träningsvärk imorgon då, men gympa blir det allt på kvällen :)
 
Puss och hej nu ska jag hitta på något denna lördagskväll :P

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag har vart en kulig dag! :)
Städade lite innan Karin kom så började vi med en promenad i BLÅSTEN! Svinkallt!! Sen gjorde jag iordning lyx sallad åt oss till lunch. Seeeen vart det ögonbryn och frans fix på Karin och Gurra som kikade förbi. Sen vart det styrke övningar innan vi drog fram cykeln! 3 gånger 5 km så fort vi bara orkade ;) 27 och 29 min klarade vi 1.5 mil på, snacka om svettiga tjejjor! Så käkade vi kvällsmat och spelade lite yatzy och sen var dagen slut :P Haha!
 
 
Imorgon kör vi gymet på FM :)
BRA helg! :)
 
Puss och heeej

Torsdag

Kategori: Allmänt

Ojojoj vad jag skriver helt plötsligt ;) Haha! Nystart kanske? Törs inte säga det.. haha!
Idag har jag vart och fyndat mig en ny sport BH och sen vart på ett mööte seen fika hos mormor. Hem och käkade lite lätt innan det vart gympa :) Karin följde med den här gången, trevligt! Snacka om slut i kroppen, känns att det inte är helt som den borde ;) Haha! Men imorgon blir det hårdkörning med Karin! Synd på det här skitvädret bara, inte kul att gå någon långpromenad då inte..
 
 
Puss och hejpåer!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Pust! Helt slut tjej här! Ligger mätt och belåten i sängen och planerar helgen.. ;)
 
Idag har jag och Gustav vart i ludvika och städat morfars lägenhet, så snart är den uppe för försäljning! Hälsade på Joel som var och jobbade lite utanför Ludvika på vägen hem! :)
Väl hemma så var det bara att svira om för lite zumba med Karin! Träffade på Pilla där också :)
 
 
Jag och Karin planerar att köra hårdträning i helgen, så lär väl till att dokumentera det och visa lite ;) Får se vad vi hittar på för något skojj! Hård träning och god nyttig mat!
 
Imorgon blir det promenix med mormor och sen intensiv gympa på kvällen! :) Känns så SKÖNT att köra på nu!
Min dröm om att vara smal och fin på min födelsedag, ett år sen jag började med allt, kanske inte kommer att förverkligas helt. Men jag ska banne mig kämpa på och nöja mig med att komma så långt som jag hinner tills dess!
 
Det blir förmodligen kryssning med massa goingar den 23 för att fira, så då ska jag köpa mig en snygg klänning och vara mitt snyggaste jag ;) En liten sporre iallfall. Fira att man blir 25 och fira att man gått ner X antal kg :)
 
Tänkte väga mig inte denna Fredag men nästa.. Suck, jag lär nog ha gått upp under julen med all mat och i och med att jag vart sjuk och inte kunde träna.. ;) Så jag förväntar mig inte något speciellt resultat, mer än att det gärna kan få stå ett liiiitet minus till sen de 24 kg ;)
 
 
LÄNGTAR!! ;)
 
Puss å gonatt!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag så tog jag och mormor oss en promenad på förmiddagen sen vart det kaffe och ögonbryns fix :)
Sen gick jag hem för lite lunch och bytte om! Ner och körde ett affropass med Therese och sprang lite på bandet. Så nu är jag sluuuut i kroppen kan jag meddela ;)
 
 
Jag och mormor pratade lite om viktväktarna idag och det lär ändå vara ett utav de bästa sätten att gå ner i vikt om man inte vet hur man ska göra. Deras metod är att räkna points och hålla sig till en viss mängd points under dagen, lite som jag gör med kcal. Att sopp-banta eller gå på någon diet, klart att det fungerar! Det är klart att du tappar i vikt om du äter mindre kcal än ditt dags behov. MEN om man tänker gå på en diet och sen undrar varför man går upp i vikt sen igen...? Kroppen glömmer inte.. Fettcellerna finns kvar.. Har man en gång vart överviktig så kommer du alltid ha kvar dessa fettceller. Dessa elaka celler!! Kroppen suger upp allt den kan så fort du börjar övergå till en mer "normal" kost efter en diet. Jag säger som mamma dietist säger, man kan äta allt men inte jämt!
 
 
Jag har verkligen hittat mitt sätt att äta på och jag älskar det :) Som tur är har jag sldrig vart svag för fika bröd, godis och vanlig läsk t.ex. Men jag kan äta det nu om jag skulle vilja, men INTE varje dag och INTE en hel påse med godis ;) Min svaghet är CHIPS!! Som jag visst unnar mig ibland, men verkligen inte en hel påse.. ;)
 
Sen träningen, åååh vad jag mår bra utav denna underbara träning! Det är jobbigt men det är åååh så mycket jobbigare att vara utan den! Man gör så gott man kan, olika från dag till dag hur man orkar och hinner med, men bara man gör något :) Jag blir dessutom sporrad att äta bättre och ta hand om mig själv när jag tränar. En dag utan träning så tänker jag bara på massa god flottig mat. En dag när jag tränar vill jag inte för allt i världen förstöra det jag tränat för.
 
Det jag vill säga är att du måste ändra dina vanor, att lära sig äta på ett helt annat sätt än innan som håller för resten utav ditt liv. Om du inte vill gå upp i vikt sen igen då. Det är så jag blivit lärd. Jag är ingen expert men min mor är ;) Och jag har även fått en hel del kunskap under min väg som jag mer än gärna delar med mig utav! Älskar när jag får mail från er. Jag blir bara glad och hoppas att jag kan hjälpa till!!
 
 
Sakta men säkert is my way ;) Hatar sakta, men det är verkligen bäst för mig. Min prövning kommer senare, när jag ska behålla min målvikt ;) haha wish me luck! ;)
 
Puss

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndagar gillar jag.. Iallfall när man är frisk och kan träna ;) Jag äter antibiotika igen mit mina kassa njurvägar men jag fick träna ändå. Så idag har jag och mormor gått en promenad, sen har jag cyklat en mil och på kvällen körde gympan igång :) Så idag har jag kört på! Så nu kör vi igen!! Nu kan de inte finnas nå mer sjukdomar som jag kan få haha!!
 
Efter gympan kom Therese på kaffe mys! Goare tjej får man leta efter. :) Imorgon ska jag ta en promenad senare så blir de träning med Therese! Vi bah köör! :)
Märks att det vart nyår, nu sätter alla igång med träning och hälsosammare liv! HOPPAS det går bra för er alla, att ni kommer må lika bra av träning och nyttig mat som jag kommit att gjort :) HEJJA ER!!
 
Puss

sjuk..

Kategori: Allmänt

sjuk  i 4 veckor men nu så är ordningen återställd :) Första träningsdagen på det nya året och nu känns det bra igen!! Köra hårt så kanske jag lyckas med mitt tredje stora delmål ändå, men det blir nog ganska tufft.. :( Men men de får väl ta längre tid då. Men annars är målet att gått ner 30 kg tills min födelsedag. Vi får se..
 
Ska uppdatera snart igen, lovar! Puss på er!