Johanna Elvira Kristina Gustafson

:)

Kategori: Allmänt

Jaa ni, Gustav kom förbi ;) Snygg var han när han lämnade haha!!




Hehe!!!
Sen kom Jessika och Heylee förbi och stannade ett tag :)
Får se vad som sker nu :P
Puss

Det är valborgsmässoafton!

Kategori: Allmänt

Snart kommer Jessika och Heylee för lite fnitter och motion. Sen kommer Gustav för lite hjälp med smink ;) Hehe! Men ikväll så tror jag nog att ingenting speciellt händer. :) Kanske, men har inte bestämt mig. :)

Nu är det iallfall Vår! <3

Vi hörs kanske sen!

Puss

wooppsssiii

Kategori: Allmänt

Haha ja jag säger då det. Gårdagen var KUUUL!!
Gick en promenad i blåsten igår och stannade på kaffe hos mormor :) Dom bygger ett altandäck, blir jätte fint!

Sen kom Karin förbi på lite yatzy hehe.. Sen började vi filura på vad vi ville göra på kvällen :P Jag hoppade in i duschen och hon fixade lite middag åt oss. Jag klädde på mig och sminkade mig snabbt som tusan för kl hann ju bli typ 8 innan vi åkte hem till henne, så hon fick fixa sig lite. Efter 21 så traskade vi hem till mamma som hade hennes dietist vänner på besök ;) Så vi satt där och skrattade och hade trevligt, sen tjata vi lite på dem så de följde med för att ta en öl :D

Sagt och gjort så traskade vi ner till trapper allihoopa :D Sååå trevligt!!!








Riktigt skojj hade vi ;)

Vaknade och skrattade i morse, och precis som jag tänkte på det så skrev Karin att hon skrattade åt samma sak ;) Haha Hjalmar du är bäst! Min mamma är en VBM.. En Väl Bevarad Mamma ;) hahahahaha! Vad får du allt ifrån?

Ingen motion idag, så ni vet ;) haha! Ligger där jag ligger och tänker inte förflytta mig :P

Vi hööörs! Puss

det tar tid..

Kategori: Allmänt

Jag sitter hela tiden och övertalar mig själv om att det ska ta tid att gå ner i vikt. Om man gör det på "rätt sätt". Vilket jag gör. Inga genvägar bara hårt slit och jävlarenamma :P Visst lockas jag utav att prova någon diet eller dra in på något mål mat och blabla.. Men då kommer det vara så mycket svårare att behålla vikten sen. Och det handlar inte om att jag håller på att banta, jag ändrar min livsstil! :) Så visst, jag kan bli avundsjuk på dem som dricker soppor och går ner typ 3 kg i veckan, men jag vet att jag kommer kunna behålla min vikt lättare i slutändan.

Jag har vart överviktig i 24 år. Nästkommande 50 åren ska jag vara smal, inte mer än rättvist. ;)
Hard work work! MEN när jag då tackar nej till att äta pizza eller att jag vill planera de få gånger jag nu kommer dricka och festa, det är ju enbart för att jag tänker på mig själv. Kalla mig ego men det är isåfall den jag kommer vara i fortsättningen. Jag satsar för första gången i mitt liv på mig själv. Och jag mår underbart, även om jag gnäller som fan när det gör ont, har träningsvärk eller är sugen på MASSA goda saker haha :P

Så jag hoppas ni står ut med mig älskade familj och vänner! ;)
Det känns lite som att det är nu MITT liv är på gång att starta, allt annat som vart jobbigt kommer att lösa sig efter den här hårda men underbara vägen. <3

De som finns och stöttar mig nu, det är er jag har att tacka sen. I need U! <3



PUSS och tack ;)

Fredag :)

Kategori: Allmänt

Vaknade i bra tid och mötte upp Gustav för promenad mot mammas jobb.. Om ni träffat min bror vet nu att han är liiiite längre än mig ;) Vilket resulterade i att på hemvägen så sprang han ifrån mig haha!! Orkade inte med mitt tempo haha!

Men vågen visade iallafall -0.6 kg. Vilket känns helt okej, jag trodde ju att det skulle bli en "sämre" vecka så jag är helt nöjd med lite mer än ett halvkilo :) ( även om jag egentligen skulle vart mer "nöjd" med typ 4 kg ;) ) haha!

Duschad och klar för dagen.. Vad som nu sker :P Hehe.. tvätta borde jag göra.. Träningskläder kanske, för min vad är inte snäll med mig så de lutar åt att de blir vilodag imorgon :( BLÄÄÄÄ!! Vi får se ;P

Var ner på systemet med Gurra också, jag köpte EN light öl :D hahaha utifaaaaaall :)

Hörs sen!! Puss

Minnen..

Kategori: Allmänt

Åh! Är tårögd.. Har precis fått lite msn tid med min älskade Linnea Framby! Gud.. Den människan saknas nå så oerhört.. Ajjajjajj mitt hjärta :P Den människan kommer jag ALLTID älska. <3










Jag känner mig nå så otroligt ledsen över att vi inte ses längre.. Du har vart en sån stor del utav mitt liv älskade Vän!!

Kommer ALLTID finnas för dig även fast du vi är långt ifrån varandra <3 Älskar dig!
Puss

Torsdagen bara försvann :)

Kategori: Allmänt

Ja tiden har gått fort idag, vart ju som sagt ingen promenad på fm haha! Men jag och Karin åkte och solade och sen simmade vi 1 km, så lite motion vart de iallfall :)

Imorgon ska Gustav gå med mig till mamma :) Vägning är de på g.. Men även fast jag kämpar på, varje dag och inte fuskar så tror jag ändå inte att jag gått ner så mycket den här veckan. Man har det ju verkligen på känn, precis som de två tidigare veckorna. När jag gick ner 0.2 hade jag det på känn och när jag gick ner 1.5 så hade jag även det på känn. Det är olika hela tiden oavsett hur jag motionerar och äter. Men som sagt jag kommer bara fortsätta, för är det så att det kommer en dålig vecka nu igen så vet jag att den bra veckan inte är långt bort ;)

MEN jag skulle lika gärna kunna ha gått ner 1 kg imorgon utan att bli förvånad ;) haha! U never know ;)

Huvudsaken är att jag kommer fortsätta, there is no way back!!!!! :) Tänk om de blir en tia imorgon.. ;) Ojojoj, lika nyfiken varje gång iallfall haha.. :P

Hörs imorgon, jag meddelar hur det gått så klart :)
PUSS

Herregud..

Kategori: Allmänt

Började nyss gråta lite och längtar ännu mer.. Fick syn på en människa som gjort en helt sjuuukt resa! Blev sååååå glad för hennes skull och samtidigt längtar jag ännu mer och vill att tiden ska gå fortare! HERREGUD!! Såååå jävla bra jobbat! vart tvungen att skriva ett mail till henne, vet inte alls vem det är men jag är så sjukt imponerad! Håll en tumme eller allt ni har för att det går lika för mig! Även fast det inte är så mycket jag vill tappa, då är de inte så mycket kvar av mig :P

60 kg har hon tappat, kan ni förstå vilket jobb det ligger bakom detta? På ETT år?! Gah lagomt inspirerad jag vart!!!

Hoppas det är okej att jag lånat bilden från FB!

Det här gav iallfall mig styrkan att gå ut i det här tråkiga vädret!!!! <3

Puss

 

Igår :P

Kategori: Allmänt

Igår vart de ingen uppdatering alls :P Meen jag och mormor var iallfall ut och gick/sprang en långis! :) Sen vart de kaffe och mormor nybakta grötbröd! SÅÅÅÅ gott!! Sen fyllde min tjej år igår :D Så GRATTIS till 27 åringen ;)

Bilden är från sommaren när vi lärde känna varandra ordentligt ;) haha! Den sommaren var ROOOOLIG!

Idag så är det en seeeeg dag! När jag väl fått på mig träningskläderna och gick ut så gick jag förbi mormor och skulle bara kika in och se om hon skulle med. Slutade med kaffe och sen var hon så gullig så hon körde förbi mig till lidl och ÖB så jag fick handla lite, så nu är jag hemma igen! Haha det har börjat regna och ingen promenad har jag gått. Braaa va?? :P haha!! Ska rycka upp mig snart och gå ut i regnet dåååå... SUCK!!

Försöker få med en flyttande Sofia och sola också, de går sådär vill jag säga ;) haha!

Puss och vi hörs!

:)

Kategori: Allmänt

Vart och solat nu och de var skööönt kan jag meddela!
Handlade lite tills ikväll också, de får bli kyckling med massa grönsaker och light kokosmjölk :) Mumma!
Sitter här med min powerking och hoppas på att den aldrig ska ta slut :P
Vet inte om jag orkar med någon mer promenad idag heller :P Får se om någon hör av sig och tvingar ut mig eller om de blir att ta det lungt resten av kvällen.. haha skönt att lägga över de ansvaret på någon annan som inte ens vet om de ;) Moaha! Imorgon blir det till att jogga igen iallfall, lite kuligare de känner jag :)

Mmmh näää se klart avsnittet av Alcatraz och se vad som händer resten av kvällen helt enkelt ;)

Seee ya!

Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har hunnit motionera med mormor! Gick hem till henne först men där kunde man ju inte vara, det luktade uuunderbart gott eftersom hon lagat bullar ;)

Nu ska jag snart göra mig iordning för en vända på stan och sen är det tänkt att jag och Sofia ska sola. Men tänker då inte vänta en massa tid på henne det segot ;) Så kan bli att jag gör de själv ååå om ingen annan ska med? :D

Hörs! Puss

Måndag

Kategori: Allmänt

Efter min promenad/jogging tur så duschade jag och klädde på mig så åkte jag och Sofia ut till Karroooo :) Drack kaffe och pratade! Som jag älskar den där Karolina Persdahl :) <3

Åkte hem och cyklade till Viktor med min dator och laddade ner lite ny musik som jag kan motionera till :) Så kunde inte låta bli att ta mig en till vända på kvällen! Det är tungt att springa men jag är så envis så de går ;) haha!

Nu har jag käkat mat och ska slänga mig in i duschen innan jag ska kika på lite Alcatraz som jag missat :) Får se hur mycket träningsvärk jag har imorgon då.. Går som en stel dam redan hehe ;)

Puss och godnatt!

Söndag/måndag

Kategori: Allmänt

Igår så hade jag och Jessika bestämt att vi skulle umgås lite :) Så sagt och gjort, jag gick och mötte henne och Heylee så tog vi oss en långpromenad. Sen gick vi hem till mig och drack kaffe och åt lunch, satt och snacka en maaassa som bara vi kan ;) Sen hörde Karin av sig om att hon var sugen på en promenad mot eftermiddagen så vi hakade på där också :) Jessika fick mina gamla gå-skor så hon slapp motionera i uggs ;)

Idag vaknade jag utvilad, åt min frukost och gick ut på en promenad. Tänkte att jag skulle jogga en del också och det gick kanon! Lite ont men de gick absolut bra, så NU har jag joggat de längsta jag gjort innan hahaha.. ;) Har ju inget att mäta med men jag känner mig väldigt nöjd. Tjejmilen känns inte som något helt omöjligt längre ;) bara lite.. Haha!!

Får se vad som sker sen, men jag tror jag och Viktor bestämt att vi ska åka och storhandla tillsammans och sen skulle jag behöva hem till honom och fixa lite ny musik :)

Kan jag kan ni bara så ni vet det!

Puss på er ;)

Thelma

Kategori: Allmänt

Igår döptes lilla Thelma i Lidingö kyrka! Så vi åkte väl hemmifrån ca 11 och dopet började 15.45! Jag och mamma sprang på stan på fredags kvällen så jag hittade en tröja och en kofta att ha på mig, sen hade jag ju ett par jeans som jag inte vet när jag kunnat haft tidigare, som jag vipps fick upp över rumpan och knäppa var inga problem ;P woooho!

Mmm igår de var då min onyttigaste dag på länge, men mamma sa att jag fiiiick ;) Först stannade i Enköping på vägen dit och åt hamburgare, visserligen delade jag och mamma på en pommes och åt bönsallad till, meen ändå!

Vi hämtade upp Magnus och Yvonne innan också, haha de är spännande att köra inne i sthlm så centralt tycker mamma ;) Jag ville mest blunda jag, inte för att mamma körde dåligt utan för alla andra puckon!!
Mamma skulle senast vara i kyrkan kl 15 och prick 15 var vi där :P Mamma är ju gudmor/fadder åt Thelmis så :)
Och när vi stod där så vipps dök Gustav upp också! Han hade ju vart hos Mackan sen dagen innan och vart ut och festat på intersport/spy bar ;) hahaha! Lång historia.. Men iallfall så var han lite sliten tror jag ;)
Väl inne i kyrkan gick allt bra! Thelma var snäll tjej, vi sjöng vackert, prästen var rolig och mamma läste bra :D

Sen vart det fika.. Massor med kakor fanns det men jag nöjde mig med en och en halv ;) Jag fick ju min efterlängtade kladdkaka haha!! MUMS! Sen bar det av hemmåt efter massa prat och skratt! Mmm och sen stannade vi i Enköping IGEN... På Max... Så behöver jag tala om att jag nu ska ut och motionera arslet av mig ( eller på mig, jag vill ju få tränad rumpa :D )

Haha men maaaammaaaa saaaa att jag fick och att de inte var så mycket kcal i det ;) Haha puss på dig mammma!
Men nu är de slut på fuskandet och tillbaka till verkligheten! :) Men så duktig som jag vart att sagt nej till allt onyttigt innan så känns de bra ändå :)

PUSS

:)

Kategori: Allmänt

Vart ner på stan och fixat dop present åt Thelmis och något nytt att ha på sig :) De får duga :P

Sen kom Sofia hit så bjöd på kycklingsallad och yatzy ;) Haha!! Jag vann, hon med ;)
Nu blir de nog tv kika tills man får sova, för imorgon bär det av till Sthlm :)

Puss på er alla fina!!! <3

Min dag? :D

Kategori: Allmänt

Haha det här vart verkligen en toppen dag, vågen och jag är bästisar och kontot har blitt påfyllt :D Wiiwiii!!! Nu väntar jag på att mamma ska höra av sig så man kan ner och kika på dop present åt Thelmis :) <3 Sen blir de kycklingsallad med Sooofia :)

YESS!!

Puss

JAAAA!!!

Kategori: Allmänt

Minus 1.5 kg på vågen idag kändes uuunderbart och välförtjänt :D !!!! Sååå skönt!! Sammanlagt 9 kg som har försvunnit nu, och meeeer ska de bli!! :D Glad tjej!!!! Så ni vet ;)

:D

PUSS!!!!!

Eftermiddag

Kategori: Allmänt

Efter promenaden med Petra så ringde pappa som hade fixat ett släp. Så har burit ner min soffa plus två fotöljer. Skjutsat det ut till pappa och sen skulle vi upp med min nya soffa... haha vilket INTE var det enklaste. Ringde Gustav eftersom jag var för klen :P Men den gick ju så klart inte in genom alla dörrar :P haha herregud.. Så pappa kom på den smarta iden att ta upp den genom fönstret, så Viktor fick komma också, och ja de gick ju :P Haha! Och snyggt vart de :D

De bästa killarna jag vet <3

Sen efter det så hörde Karin av sig och ville ta en promenad, men jag var tvungen att vila lite först! Sen kom Sofia förbi på kaffe och efter det kom Karin. Micke kom förbi med keso och turkisk yoghurt åt mig, sååå himla snällt!! Sen åkte sofia till jobbet och jag och Karin gick en vända på 45 min ca. Nu skakar min kropp och är helt utmattad. Käkat nyss så de lägger sig nog snart!

Nu ska jag kika BB sen sova!! Imorgon är de vägning.. Spännande.. ;)

PUSS

Ttttorsdag

Kategori: Allmänt

Pappa ringde kl 8.30... Jag svarade inte.. Pappa ringde kl 10.00.. Jag svarade och skällde på han ;) haha!! Finns ingen som är så ivrig som min paappa! Han vet att jag sover kasst men nää då :P Haha! Dom kom upp och kikade på min soffa, eftersom vi nu ska byta, och hade köpt med sig kycklingbaguetter som jag fick tacka nej till. Drack kaffe och snackade lite!

Efter det så snackade jag med Petra och vi bestämde tid för promenix! Blir lika glad varje gång Rasmus kommer ihåg en, trots att hans mor och jag är sämst på att höras! ;) Men är det inte skönt ändå att ha vänner som man inte känner sig skyldig att höra av sig till bara för att man måste utan att det är oklomplicerat? De tycker iallfall jag, eftersom jag är så dålig på att höra av mig och planera... ;) Så 1 h promenad och snack vart de!

Nu ska jag snart besöka mormor tror jag och senare ska det väl bäras soffor :P

Höööörs! Puss

Onsdagskväll

Kategori: Allmänt

Det vart samma vända en gång till fast med mamma och mormor :) Så nu har jag väl motionerat klart för dagen! Har duschat och lagt mig i sängen efter lite mat :)

De vart purjolök, paprika, kassler och kikärtor i en enda röra med ajvar och liite 4% matlaganingsgrädde :) Man tager vad man haver, gott vart de iallfall :)

Nu ska jag kika greys sen sova!

Puss

Och de vart onsdag..

Kategori: Allmänt

Har vart nere och gått/joggat på kannotleden och gått i dom där jävla trapporna igen :P Träffade Henrik nere där fast på cykel, herregud jag är fan impad utav han och hans träning!

Nu har jag gjort situps och armhävningar och ikväll blir det träning i spåret med mamma och kanske mormor, de var ju hennes ide iallfall från början så då får hon vara med när mamma ska plåga oss också. Fy kommer bli en jobbig kväll haha!

På lördag åker vi till sthlm iallfall och lilla Thelma ska döpas :) Kommer bli enn trevlig dag! Men funderar på hur jag ska få in någon slags träning då.. Blir till att gå upp tidigt vad de verkar! Kommer nog minsann unna mig en bit kladdkaka då också.. Eller ja.. Vi får se, men tanken är lockande ;) Hahha!

Och vägning på fredag så det är väl det som får avgöra mitt fika på lördagen antar jag ;) Jävla våg nu ska vi vara kompisar som bara den förstååår du dee?? :D

Hörs sen! PUSS

Tisdag it is

Kategori: Allmänt

Började dagen lite tidigare än vanlig, såg att det snöade och tog bussen istället för promenera :P Slött men vafan! Haha!
Var och pratade och skulle sen ta bussen hem.. Haha ja ni.. Fick uppleva en ARG busschaffis :P Inte på mig så klart men någon kille och tjej var han minsann föbannad på och dem på honom. Så bussen vart nog försenad eftersom de var så himla viktigt att kalla varandra för idioter, tjockis, barnrumpor osv :P Hot om anmälan osv osv.. Haha ja vad ska man säga? Man undrar ju vad som hänt innan eftersom killen som han bråkat med inte ens var med på bussen när jag hoppade på utan dök upp i en bil och ställde sig framför bussen! Och tjejen som var med hon var jätte cool, hon pekade finger år busschaffisen ;) hahahah! Pansionärerna på bussen såg lite chockade ut kan man väl säga.. Skönaste kommentaren var

- Jag ska se till att du blir av med jobbet din jävla tjockis!
- Ja men tror du att jag bryr mig jag går snart i pansion din snorvalp! Du är för fan så jävla liten så du lär åka på barnbiljett!!

Haha...

Men iallfall så kom vi till stan tillslut :P In på banken och sen lämna lite papper! Efter det besökte jag Jessika och Heylee <3 De var för länge sen nu!! Bokade in en dejt på söndag då hon inte jobbar!

Hon var så gullig så hon körde hem mig eftersom det snöade, blää.
Väl hemma så tog jag på mig träningskläderna och bagav mig ut på promenad med mormor! Vi joggade dessutom, men var alldeles för hårt underlag för tunga mig så nu har man ont på smalbenet också :P Kuligt värre. Får nog nöja mig med att jogga på mjuuukt underlag tills jag blir lättare :)

Ätit lunch som bestod utav en omelett på två ägg och en hårdmacka. Nu blir de vila så får vi se vad som händer sen!
Puss

:)

Kategori: Allmänt

Jag ryckte upp mig och gick hem till Sofia på lite kaffe. Sen klädde vi på oss och tod en promenad, Julia cyklade :) Haha det är inte lätt att göra flera saker samtidigt inte ;) Juuulia titta framåååt - Jaa jag gör ju de! nä.. hahaha!

Nu lagar jag lite mat. Köttfärsås med lök, purjolök, vitkål, morötter och vitlök i :) Muuums, jag lovar!
Får se vad som sker sen, om Sofia inte skulle och träna med Charlotte så blir det nog en promenad till idag!

Snart äta lite iallfall sen får vi se. :)

Puss

Måndag..

Kategori: Allmänt

Jahapp.. Ja jag kunde inte sova inatt, dryga krångel känslor. Men så är det. Så gick inte upp kl 09 och promenerde med mormor. Jag sov lite längre och gick ut själv, en timme. Jag joggade och gick, måste ju verkligen få upp kondisen så jag klarar av tjejmilen. För någon som aldrig sprungit förut kan jag meddela att springa en mil känns rätt stört.. Men de går säkert.. Säger dom.. haha!

Nu har jag duschat och ätit lunch ( Keso med stekt lax och purjolök ). Börjar fundera om jag ska ta mig ut på en till vända, vilket jag säkert kommer göra.. Dock krampar min rumpa idag efter gårdagens backar och dagens övningar.. Haha men de får gå ändå!

Imorgon ska jag och prata, längtar! :) Sen lär jag lämna in lite papper och sånt.

Jag är chokladsugen igen.. Hatart! Men de är klart jag klarar att stå emot ;) Gör du?
Puss vi hörs!

blä

Kategori: Allmänt

Blä för den här kvällen. Tjurig och hungrig, trött och orkeslös. Skitångest dra åt.. typ däär pepparn vääxer!!

Kväll!

Kategori: Allmänt

Äntligen kväller :P Fick mega god mat hos mamma, som vanligt! Lammstek och rotsaksgratäng! Muuumms!!
Imorgon blir det morgon promenad med mormor! Ställa klockan ;)

Nu blir det att kika på TV och sen soooova! Trött i skallen och i kroppen!

Nattiii!

Puss!

Söndag

Kategori: Allmänt

Gud vad jag sov länge idag, vaknade av att mamma ringde och väckte mig 11.30 :P Slängde i mig lite frukost och satte på mig träningskläderna. Mamma kom och hämtade mig sen åkte vi mot rembo. Vi gick mysiga BACKIGA stigar :P Sen kommer vi till en meeega lång mödarbacke.. Mamma drog med mig ända ner och sen bar det av upp. Jag kan säga att det var det jobbigaste jag gjort på lääääänge, mina ben är inte riktigt sig själv ännu :P Haha! Hon tyckte vi skulle ta den eeeen gång till när jag stod där uppe och flåsade som en flodhäst, men då sa jag ifrån hahaha! En annan gång lilla mamma ;) 75 min vart det i skogen!

Nu ska jag äta en banan och komma ner i varv innan dusch och ännu senare blir det middag hos mamma med mormor, lennarth och Gustav :) Viktor den stackarn får inte vara med eftersom han har vart magsjuk :(

Hörs sen gullepluttar ;)
Puss

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördagen var faktiskt toppen!!

Först gick jag och Pilla en promenad på över en timme, i Sonnbo :)
Älskade hemtrakter! Viiiilken nostalgi tripp!! Underbara minnen och mindre underbara minnen. Träffade Lena som jag inte träffat på jäääätte länge! Kändes varmt i hjärtat!

Sen skjutsade Pilla hem mig och jag strök några skjortor åt Gustav som han lämnat utanför min dörr ;) Haha! Vad gör man inte för sina bröder? Åt lite mellis och bytte om för att gå till mamma :)

Gud vilken underbar kvälls sol det var!! Mamma kom och mötte mig och sen satte vi oss på mammas balkong och drack kaffe och pratade lite. Sen lagades det mat! Lammkorv, potatis och grönsaker i ugn och sen ajvar till det! Guuud så gott! Sen kikade vi film och bara myste!

Jag kom hem med tränings strumpor, nagelack och en BUFF :D Tack mamma!! Nu slipper jag få ont i öronen och slipper svettas under mitt tjocka pannband :D Yaaay!!

 

Imorgon blir de långprommis med mammii! <3 Som sagt. jag tycker om att ha mamma nära!

Puss och godnatt alla söta

Gooodmorgon <3

Kategori: Allmänt

Ligger och äter frukost framför tvn :) Riktig lördagsfrulle, musli med yoghurt, hårdsmörgås med kokt ägg och dill kaviar och funlight :) Laddar upp för en PW med Pilla om en stund! Lite träningsvärk vaknade jag allt med, men fasen om jag inte ska pressa mig själv ääännu mer nästa gång..

Mätte mig imorse också. efter en skitvecla.. Glaaaad vart jag så ni vet ;) haha!! Men kommer inte säga några mått, ska visa sen.. ;)

Hörs sen!

puss

Trött tjej

Kategori: Allmänt

Nu är jag verkligen trött. Om bara mitt lår kunde sluta krampa så vore de skööönt :P
Ligger nyduschad och nedbäddad i renbäddad säng :D JA det är lika skönt som de låter :P Blir en tidig kväll vad det verkar.. Men lika bra det.

Promenad imorgon med Pilla :) Hoppas på fint väder.

Hörs imorgon!! Puss

Inte som planerat

Kategori: Allmänt

Jo alltså Sofia och jag skulle ju ta en promenad, men hon var så seg så jag gick själv. Bäst att passa på när erergin är uppe. Lite regn kom det på mig också, men nu är iallfall jag färdig motionerad för dagen!!

Ska iallfall bjussa på kaffe sen när hon e klar på stan. :) <3

Puss

Förbannad men vid gott mod ;)

Kategori: Allmänt

Exakt så är de haha..

Dagen började med att klockan ringde vid 7. Upp och äta lite frukost och sätta på sig träningskläderna. Promenerade till sjukan, tog 45 min. Satte mig ner och väntade och efter ca 10 min kom de och sa att min läkare inte skulle hinna dit haha :P Jaja men gick till mamma istället.

Jag har ju känt på mig att jag inte skulle gå ner så mycket den här veckan. Påsk mat, dålig sömn och lite sånt skit. Och mycket riktigt. 0.2 kg haha.. Men ändå blir jag förbannad för jag har rört massa på mig och inte ätet EN ENDA godis bit under hela påsken ;) Meeeeen å andra sidan, jag gick ner. Jag gick inte upp. Så nu jäääävlar haha.. Gick hem det fortaste mina ben bar, och det tog bara 30 min tillbaka. Har ökat på mina övningar nu och gjort situps så jag vill kräkas :P Nästa vecka då ni.. HAHA!! Mer taggad än någonsin ( igen ).

DÖD!

Nu ska jag få ner pulsen lite och senare dejta SOOOOFIIIAA lite <3

Puss på er

Eeeeen te

Kategori: Allmänt

En promenad till vart det. Soooolen skiner ju och det är såå skönt ute nu! :)

Nu ska jag fixa käk, duscha och sen blir det TV kikande :)

Puss

Sakta men säkert

Kategori: Allmänt

Så händer det grejer. :)

Och som sagt imorgon är det vägning igen. Jag längtar tills det syns MERA :)

Puss

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sov underbart inatt.. Det brukar ta ca 3 dåliga nätter för en bra natt ;)

Sara kom förbi med deras lilla vovve så tog vi en promenad, vart ca 1h. :) varmt och skönt var det med!!
Nu kommer Sofia på lite kaffe innan hon åker till jobbet! <3

Kvällspromenad någon? :)

Puss

Amen!

Kategori: Allmänt

EXAKT!

Puss

Matdags

Kategori: Allmänt

Fick bjuda min bror på lite mat idag, Viktor alltså :) De vart hemmagjort potatis mos med en slags köttfärs sås, det gick hem tror jag ;)

Vädret vart sämre igen ser jag. Men det är nästan så jag e sugen på en till promenad.. Eller jag är nog för trött.. Tror jag.. :P

 

Haha ja visst ja.. Man kan väl säga att jag gått en del då mina tjocka tränings-strumpor har gått sönder på två olika ställen :P Måste köpa nya när jag får pengar igen :) Och ett par till tränings byxor, en keps och ett sånt där pannband som man kan göra en mössa av... Bäst på att förklara ;)

Nästa månad ska jag inte dricka någon alkohol alls! Hade jag tänkt, men då får jag väl skäll av sofia ;) Så vi får se hur tråkig jag ska vara men min ambition är iallfall den.. ;)

Vägning på fredag, men tror INTE att det har blivit ett helt kg den här veckan med påskmiddag och dålig sömn.. Men man kan alltid hoppas, för rört mig har jag ju :)

Kika lite på TV nu och sen SOVA!

Puss

Tur med vädret!!

Kategori: Allmänt

Jajjemen!! Jag gick till mormor och då duggade det lite, sen när vi gick därifrån så vart de uppehåll! Till och med så solen kikade fram på oss en vända ;) 1 timme vart det idag med.

Nu har jag tagit fram köttfärs och sen tagit mig en VARM dusch! Tvättar gör jag också, eller ja.. Maskinen.. ;)

Känner mig trött och hängig.. Hoppas på bra med sömn inatt!

Hörs säkert senare ;) Puss

Gah!

Kategori: Allmänt

Ge mig styrka att ta mig ut i skitvädret :P Haha! Moooormooor vill du följa meeeed? :D *blink blink*

Skriver sen hur de gick haha..

puss

Reeeegn och åter regn

Kategori: Allmänt

Ja ni haha.. Jag har då vart en blöt tjej hela dagen jag :P Cyklade ner på stan och såg väl ut som en dränkt katt när jag gick in på arbetsförmedlingen!!
Sen cyklade jag hem, svirade om till träningskläder och gick först hem och drack kaffe med mormor och moster innan jag gick en vända. En timme vart det och det känns jävligt bra för att vara sånt här skit väder!!

Nu har jag kört lite övningar och börjar torka :P Städa lite sen mat och dusch!! Ha en bra kväll!

Puss

Regniga dag..

Kategori: Allmänt

Usch för sånt här väder.. Ligger och funderar hur jag ska ta mig ner på stan.. Gå eller cykla.. Men det måste nog bli cykla om de ska hålla på såhär och regna :P Jag vill ju inte vara HELT dyblöt när jag kommer in och ska träffa min handläggare :P Vi får se..

Nu blir det att äta något och sen göra sig klar iallfall! :) Hörs senare!

Puss

:)

Kategori: Allmänt

Thelma

Kategori: Allmänt

Älskar min lilla kusin!!!

puss

Måndag/Söndag

Kategori: Allmänt

:P Ja det är ju typ söndag idag.. Den här dagen har baraa vart konstig, allt för att jag inte kunnde sova igår. Var sååå trött men nej då.. Så sov för länge idag istället..

Evelina ringde på dagen och talade om att de var kvar i avesta  så spenderat dagen med henne och Thelma, mormor jobbar!

Vi har bara myst och tittat på film! Vi såg One day. Gud vilken mysig film. Sevärd absolut!!

 

Ingen promenad idag, tänkte gå nu ikväll men fasen det regnar och är som sagt helt mosig i huduvet. Får kompensera imorgon. Oavsett väder!!! Det är ett löfte.

Nu blir det tv och sen försöka sova i tid.. Arbetsförmedlingen imorgon!

Puss

Bra dag :)

Kategori: Allmänt

Dagen startade med en rask promenad med moster :) Ingen har en lika bra moster som jag!! De lovar jag er ;) Sen vart de kaffe mys i mormors kök.

Gick hem och gjorde lite övningar och sen åkte jag och bröderna mina till pappa för lite kaffe. När vi åkte hem så hoppade jag av och gick hem, ca 45 min promenad, eftersom att vi åt mat hela dagen igår i princip :P

Och appropå mat så har vi ikväll vart hos mamma och ätit den gooodaste grytan någonsin tror jag :) Suttit där tills nu och bara myst. Men nu är jag helt slut igen haha :P Kommer sova gott och vakna med träningsvärk :P Hehe!

Finns inget som familjemys :love:

Hoppas ni haft en lika bra påsk som jag kära vänner!

Puss

Påskafton

Kategori: Allmänt

Viiilken dag :) Började med att gå en timme så klart, men i efterhand så skulle jag tamigtusan ha gått minst två timmar :P Haha känns som om att vi ätit precis hela dagen! Och då har jag ändå inte ätit nå godis eller chips alls ;) Haha!

En del utav allt gott som dukades upp :)

Åh är helt slut, men dagen har vart toppen! Har flirtat med Thelma hela dagen och fått spendera tid med min älskade moster!! Och såklart alla andra underbara i min BÄSTA familj!!

Hampus, Viktor och Gustav drog ut på en springtur dom efter maten under tiden som vi åt efterätt! Hurtiga som få ;)

Har suttit tills nu och skrattat åt väldigt LÅGA skämt hahaha!! Herregud, ÄLSKAR vår familj!

Just nu är jag väldigt nöjd men känner mig TJOCK och mätt som bara den!! Imorgon blir det promenera innan det blir kvälls middag hos mammsen! Så Evelina och Hampus får se så fint mamma fått :) Men precis nu tänker jag släcka och sooooova!! Håll en tumme att jag får sova bra nu, har sovit dåligt i två nätter så orkar inte med en natt till!

Puss och kram




Så försvann den här dagen också

Kategori: Allmänt

Promenad på 1h och sen in till mormor för att hämta köttfärs! Hem och rulla köttbullar för 14 pers, de tog sin lilla stund men nu är de klart :) Sen kom Karin in en liten vända så har suttit och pratat strunt med henne ett tag. Och nu vart kl 17.30 helt plötsligt!

Imorgon kommer blir det till att träffa underbara familjen och dessutom Lennarths döttrar bland annat :) Blir nog en trevlig dag. Tänkte ut och motionera mig innan iallfall men kan tala om att jag har väääärldens träningsvärk. Ajjajjajjajjaaaaajj!!! Lång promenad med Sofia igår och sen knäböj och utfall på kvällen. Även hunnit med det på morgonen så jag får skylla mig själv. Men dom som säger att träningsvärk är en skön värk borde få en spark på smalbenet..


Så in i duschen då och börja fundera på kvällsmat kanske :)

Puss!

Lååååångfredagen

Kategori: Allmänt

Långfredagen firas i kristen tradition till minne av Jesu korsfästelse och död på Golgata utanför Jerusalem.


Tycker inte att de låter som så mycket att FIRA egentligen.. Men när man var liten hade lååååångfredagen en helt annan betydelse.. Den var just låååång eftersom man inte fick påskägget förens på lördagen ;) Sen tycker jag ju själv att de är lite långt från att Jesus satt på korset till att man får påskägg. Men det är ju för att ägget symboliserar återfödelse.

Så jag hoppas ni får massa symboler för återfödelse i påsk!! ;) Själv ska jag försöka hålla mig ifrån sånt där läskigt innehåll!!

Min långfredag ska iallfall bestå utav motion och att rulla köttbullar!!

Puss hörs sen!

Skärtorsdag

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag och är mätt och nöjd iallfall. Kyckling med grönsaker och light kokosmjölk!! MUUUMS!! Sofia åkte till borlänge hon och dricker vin den rakkarn.. Hade velat vart med men vill inte dricka nu på ett tag!

Gick som sagt ner 1.1 kg den här veckan och de får jag vara nöjd med! :) Kom till och med i ett par jeans jag inte kunnat ha på lääääänge. Kom i alltså, haha sen att dom sitter väldigt tight, de är en annan sak :P Men de får gärna börja synas lite mer nu :) Skulle de vara så att jag inte gått ner något någon vecka eller till och med gått upp så kommer jag verkligen inte ge upp. Men jag känner att jag sliter verkligen och vill se resultat därefter ;) Därför jag kan låta lite bitter och missnöjd ibland :P Hehe men de är jag inte, jag är JÄTTE glad. :)

Imorgon låter de som om jag ska rulla köttbullar inför helgen :P De tar ett tag de till ca 14 pers!

Puss och ha en trevlig kväll!

:D

Kategori: Allmänt

Haha fick med mig Sofia på promenaden ;) Jävlarna vad hon har långa ben ;) haha! Så nu är mina ben ÖMMA!!!

Men iallfall.... Minus 1.1 kg :D så jag får vara nöjd faktiskt :P Nu har jag ändå gått ner 7.1 kg! Och en promenad på 1 1/2 h :) Så nu är min motion klar för dagen tror jag minsann :P

Puss på er

Glad Påsk!

Kategori: Allmänt

Har sovit som skit, vaknat och vänt och vridit.. Men de är mer som vanligt de då! :P Nu ska jag snart äta lite yoghurt och musli innan jag ska promenera till mamma och ställa mig på vågen. Hoppas vi är bäästisar idag!!! :D

Puss och hörs sen ;)

Inte som planerat

Kategori: Allmänt

Nää jag skulle ju både promenera mera och besöka mamma.. Jag somnade på soffan och sen är mitt humör och min energi som bortblåst.. Så nu går jag runt här hemma och tjurar istället för jag orkar inte träffa mamma eller promenera :P Det är NU jag trivs bäst ensam.. Gah.. Äter en hårdsmörgås med dill-kaviar och tjurar lite mer för jag är så förbannat choklad sugen.. Bitterbitterbitter..

Hela den här dagen har vart lite konstig.. Lika bra jag är ensam haha! Åååååh vad jag vill att de ska vara imorgon och jag ska ställa mig på mammas våg och vipps så har jag gått ner typ 20 kg...? Är de SÅ mycket begärt..? Haha nej då, men 1 kg till iallfall kan de väl få stå..

Hittade nyss en sån himla mysig blogg med massa goda recept.. Jag stängde ner och gick och tog fram min hårdmacka och tjurade lite till.. Till och med gulliga små bloggar kan få mig tjurig.. Haha jag är MAT sugen och godis sugen! De är då en evig kamp med samvetet de här!! Men än så länge tycker jag att jag skött mig exemplariskt ;) Fråga mig efter helgen som sagt så får vi se vad jag svarar då ;) Hehe..

Näääää nu ska jag tjura lite till så har inte tid att sitta här!!!
Puss för tusan

Promenera mera!

Kategori: Allmänt

Haha ja alltså, jag gick ju ut och mot kanotleden.. Men jag ångrade mig :P Så de vart rembo spåret istället, så rumpan fick träna lite också :P Backar upp och ner! Men hallå vilket underbart väder!!!? Såååå Skönt ute idag, ut med er och ta en liten promenad!! :)

Kan hända att de blir en till promenad för mig :) Vill bli glad imorgon på vågen inför påsken och allt. haha oj ojoj hur ska det gå med all god mat i helgen.. Ajjajj! Lär bli massa motion då med helt enkelt för kommer INTE kunna låta bli jansson och köttbullar ju..

Jag tänkte kanske hitta på nå med mamma ikväll :) Får se..

Puss på er

åååååh

Kategori: Allmänt

Jag kan inte med ord beskriva hur bra jag sovit inatt i min renbäddade underbara säng :D Haha som en stock, minns inte när de var senast :P Somnade med tvn på och slog av den vid sissodär 10 i morse! Ätit frukost/lunch som bestod utav äggröra och makrill :)

Ska snart gå ut på promenad, men ska prata lite srunt med Karro först!! Längesen nu, men såna är vi. Vi kan låta bli att höras på ett bra tag men vi har ändå varandra nära :) Hon är som ett lyckopiller för mig ;)

Tänkte nog gå ner mot kanotleden idag. Lär byta rutt lite så man inte tröttnar :P Håll en tumma för att benhinnan e snäll idag!

Sen tänkte jag även tala om att jag är så glad jag har Pilla :) Vi har verkligen känt varandra hela livet! <3

Jag har så många goa vänner!! Den där Sofia går inte av för hackor heller ;) Eller den där Jessika, undrar om hon gått under jorden förresten, var ett bra tag sen vi pratade nu för att vara vi!! :love:

Ja och sen är de då massa fler också :)

Nää nu ska jag börja klä på mig tränings kläderna :) Imorgon tror jag de blir vägning igen ;) Spännande...

Puss

Hejåhå

Kategori: Allmänt

Jag gick ut en timme till.. Den timmen var tung men nu efteråt känns de himla skönt!! Druckit kaffe och ätit hårdsmörgås med ett soduku som sällskap! :) Även hunnit med att bädda rent i sängen så nu längtar jag tills efter duschen då jag får krypa ner :)

Mormor ringde och frågade om jag ville med på kusinens musikal som var idag men jag har inte alls vart på nå bra humör idag och orkade verkligen inte med massa folk.. Så jag fick säga nej och tog som sagt en promenad istället. Tror den gjorde mig bättre :)

Ååh snart är de påsk och då kommer Evelina, Hampus och Thelma hem!!! Längtar som bara den efter dem!!! Synd att inte Magnus och Yvonne kommer hem något :( Men jag lär ta tummen ur och åka och hälsa på dem snart :)

Nä om man ska trippa in i duschen så man får göra kväller någon gång ;P

Puss på er!!

Jorå

Kategori: Allmänt

de gick bra att släpa sig ut idag med. Ganska skönt ute om man har klätt sig rätt. Det blåste lite och var lite små kyligt men ändå skönt i solen :) 80 min gick jag idag. I 45 min hade jag otroligt ont i högra benhinnan men släpade mig igenom med mycket jävla vilja :P Sen släppte det som de brukar och fy satan vad skönt det var då! Idag kände jag mig stark faktiskt och de var därför de vart en sissådär 20 min längre.

Nu lär jag ta och äta lite och sen ta en dusch.. Jag matchar min t-shirt, helt rosa och fin haha :P

Sen har jag inga större planer faktiskt.. Kanske ska försöka ta de lungt och ha lite egentid. Men jag vill verkligen sola också.. GAH då kasnke mina finnar försvinner.. Tål att funderas på ;)



Puss på er

Hej soliga Tisdag

Kategori: Allmänt

Ja ni, hunnit dricka kaffe med en viss Sofia som kom och väckte mig ur min skönhets sömn.. Ser VERKLIGEN ut som om jag kunde behövt en hel del mer, vart faaaaaaaaaaan kommer alla finnar som ploppat upp i mitt ansikte ifrån??? :O Jag har blivit 13 år igen, hejhej :D Haha...

Fia var stöddig så jag skvätte lite vatten på hennes fina sminkade ansikte.. Hon vart sur.. HIHI!!!

Solen skiner men jag är så öm i kroppen att motivationen till att gå ut på promenad ändå inte infinner sig.. Meeen jag måste. Kommer se ut som en gammal tant när jag väl går ut haha, så ont överallt :P

Nej men vila liiiite innan jag ska tvinga ut mig själv.. Inget sällskap idag så får piska på själv! Jag återkommer om hur de gick.. ;) haha!!

puss

Eftermiddag

Kategori: Allmänt

Kom hem efter promenad och kaffe med mormor och satte igång tvätt, städ och disk :) De gick bra de, sen tvinga jag hit Sofia att dricka kaffe med mig :P Julia ritade en fin teckning åt mig som sitter på kylskåpet :) Sen lagades det mat. Köttfärs med lök, paprika, morötter, purjo och mathavre. Nyttigt och GOTT!

Sen frågade mamma om jag redan hade motionerat idag eller om jag ville följa med ut på promenix, sååå på med skorna igen ( hade inte ens bytt om från träningskläder så :P ) och ut gick vi. Eller ja till och med sprang :P Vi joggade lite i etapper också faktiskt, och jag kunde både andas och prata samtidigt hahaha!! På vägen hem vart det inte nå roligt väder alls :( Stora snöflingor som gjorde oss blinda och blöta :P
Men en timme till vart det :D Prick 61 min!

Så nu känner jag mig NÖJD :D

Lite öm i kroppen är jag nu :P

Nu är jag duschad och ska inte resa mig i onödan från sängen ;)

Hörs! Puss

Måndag

Kategori: Allmänt

En kall måndag var det. Men jag fick med mig mormor på en promenad :) Vi tog en annan vända idag, ner till kanotleden och upp för trapporna ;) Träna rumpa och ben hehe! Mjölksyra hejheeej :P

Min fina mormor

Vart 65 min promenad sen kaffe på det ;)

Kom hem och körde gärnet här hemma, håller på att tvätta, damma och plockar!! Liten lägenhet men ändå lyckas jag med att stöka till ganska duktigt :P Tar en pause och äter lite lunch bestående utav keso och makrill! Så enkelt men SÅ gott!!!

Tänkte göra klart här hemma sen laga lite matlådor att bara ta upp och värma :) Pasta med lax får de bli.. Potatis är inge skoj att frysa ned ju så..

Antingen blir det gympa pass ikväll eller så blir det en till promenad. Får se.. :)

Hörs sen!
Puss

Söndag

Kategori: Allmänt

Fortfarande lite sliten är jag allt.. Men jag struntade i pizza med flickorna och gick ut och promenerade en timme istället.. :P Nu har jag duschat och ätit sallad!! Lär försöka gottgöra min kropp efter helgen :P Trötter är jag så kan hända de blir att sova en liten stund.. :)

Hörs
Puss