Johanna Elvira Kristina Gustafson

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Onsdagen spenderade jag med att sticka lite och bara vara :) Sen kom Viktor och hämtade upp mig så tog vi oss en rask promenad.

Idag har jag träffat Petra igen :) Busat med Rasmus och tittat på Hitta Nemo, guud vad kul den filmen är :P Men vi kikade aldrig klart utan vi åkte ut på fika hos Gunilla :) Skönt att få prata av sig lite med Petra, hon är bäst på att lyssna iallfall :) Klok med ;) haha!

Gick hem från Axelsbo så min motion var klar för dagen, men nu sitter jag här och har tråkigt och funderar på en till promenad haha.. :P Meeen de orkar jag nog inte faktisk, bättre att laga till lite mat och slå ner arslet i soffan :D

Imorgon är det fredag, men fick reda på att mamma inte skulle vara på jobbet imorgon så vägning dröjer :( trööök!!!

Hoppas helgen blir toppen! <3

Puss!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Har sovit sååå skönt i natt. Nybäddat brukar göra susen! Får man ha nybäddat varje dag?

Var ner på ett möte på¨arbetsförmedlingen som inte gav mig ett skvatt, men men.
Sen knallade jag hem till Petra och drack kaffe med henne och Viktor! :) Rasmus sov, typ inte.. haha!
Så har fått gosat och busat med Rasmus också! Joooooohaaannnaaaa har det låtit hela eftermiddagen! Hahaha han är så go och rolig den där ungen!!

Arga leken ;)

Bus i lekparken hann vi med också! :)

Petra och jag råkade köpa thai mat också, inte nååå gott alls loooovar!! ;)
Sen skjutsade fröken hem mig så jag bytte om lite snabbt och begav mig till spåret och fick gå av mig lite ;) Helt trött och inte alls motiverad men nu har jag gjort det. Kommer bli lite cyklande också kan jag lova, inte nyttigt med thai mat inte...

SLUT och trött hoppar jag på cykeln och cyklar iväg ( NOT ) står ju still hehe.. Kul.. kul..

Vad ska jag göra imorgon?!

Puss

 

:D

Kategori: Allmänt

Känns såååå skönt så ni kan inte förståååå!! ÄNTLIGEN mår benhinnor bra och förkylningen gick snabbt över så träningen är på G igen!! Gått en långpromenad och nu cyklat 2 mil framför TV´n :)
Nu har jag stått still på vågen i 2 veckor! Så håll en tumme för att min kropp håller sig frisk nu så att jag kan nå mina mål snart :)

Är lite rädd för att pressa kroppen lika hårt igen eftersom att jag vet vad som kommer då.. Så ska försöka ha vilodagar osv.. Men samtidigt så vill jag börja jogg-träna igen eftersom tjejmilen närmar sig med storm steg! Men jag lär nog acceptera att jag lär lyssna på min kropp bättre! Så joggningen får vänta, nu kör jag promenader och cykling som konditons träning! ( Tills jag tappat lite mer kg )

Men det känns JÄVLIGT bra nu!! Det är konstigt att det kan gå så SNABBT att bli beroende utav träning!? Från att inte röra sig alls i princip till att må dåligt när man har en vilo-dag ;) haha!!

Så här ser min dröm kropp ut på ett ungefär!


Men jag är fullt medveten om att jag nog inte kommer hamna riktigt där ;) Så detta är vad jag siktar mot och i mina ögon är denna kropp vråålsnygg!! :)

Och jag kommer få slita arslet utav mig för att komma dit! MEN inget är omöjligt och jag SKA och jag KAN ;) Just so u know ;)

Nu blir det duuuuscha och sen kika Tv innan sova! Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen! :)

Puss hej!

Måndag

Kategori: Allmänt

Vaknade för sent, som vanligt typ. Måste verkligen vända tillbaka dygnet! har vart och pratat iallfall, som vanligt mycket upplyftande! Kom hem och sen dess har jag plockat och städat, haha jag är expert på att stöka till som vaaaanligt. Men nu börjar de bli fint igen!

Viktor sviker mig så jag får gå själv idag hehe ;) Men de blir bra de så kan jag lyssna på musik och köra på :)

Fint väder vart det också, trots att de är lite svalare luft idag men BARA skönt när man ska motionera!

Hörs sen!
Puss

Helgen!

Kategori: Allmänt

Jag är som sagt sämst på att uppdatera just nu, men de har vart full fart eller ingen fart alls :P Har haft feber och skit i värmen minsann.. Men i torsdags fyllde Viktor år och i fredags hade han lite fest. Men de vart lite mycket fest för han hamnade minsann på akuten med dropp han den skiten.. Livrädd syster som stod med tårar i ögonen och höll en utslagen Viktor i handen, AJJAJJ på dig!!! USCH för att se han där säger jag bara.
Men måste få säga att både Viktor och Gustav har väl helt underbara vänner :) ( ja jag med förstås )

Igår umgicks jag med Mamma hela eftermiddagen och kvällen. Sen kom en kollega till mamma så vi satt och smuttade på lite rosé vin och åt kycklingspett med sallad till. Sen såg vi på eurovision och njöööt! Lovely! <3

Men idag har vi firat mors dag. Mini-golf i solen och sen pasta sallad och rabarberpaj :)
Sen räknade vi ut BMI vid matbordet och det slutade med en långpromenad med Viktor ;) Benhinnorna känns bra igen!!!!!!!! LOVE IT!!! Så nu köööör jag igen, wooopwooop!!!! <3

Längtar tills nästa helg <3

Hörs imorgon ;)

Puss

heeejhej

Kategori: Allmänt

Åååhmaaajgahd! De är jätte kul att vara mega super sjuk i den här värmen jag LOVAR. Igår sov jag typ hela dagen:P Sen sov jag hela natten nu också så jag känner mig inte lika sjuk som igår.

Nu har jag lyckats duscha, tog ett tag. Druckit proviva och c-vitamin och ska försöka klä på mig för måste ner på stan och köpa present åt min ÄLSKADE BROR som fyller 23 idag :)

Tandläkaren kl 15.40, muppig tid. SKÖNT!

Sen blir de fika hos pappa med hela familjen!!

Grattis HJÄTAT! <3

puss

Do it!

Kategori: Allmänt

Bli medlem på Gratisbio.se vettja :) Man klickar lite överallt och samlar poäng som du kan omvanlda till presentkort osv.. jag ska nog lägga mitt på nelly.se :D weee :D

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=461139

och om ni nu tänker bli medlem kan ni väl vara lite goa och klicka på länken ovan :)

Ligger i soffan jag med varma koppen, champinjon och snorar.. hej förkylning försvinn..

PUSS

Soliga Måndag :)

Kategori: Allmänt

Har märkts att sommaren är på väg i min lägenhet i natt haha.. VÄRMEN kommer :P varmt varmt! Vaknade och gav mig tuuusan på att nu skulle jag minsann ut och gå! Det funkade väl men benhinnorna mår inte bra än alltså. SUCK!
Men fick prova mitt vätskebälte iallfall ;) Haha skiitbra ju!!

Det är så fint nu nere vid kanotleden och jäääklarns vad det forsar!!

Sen såg jag att klockan var så pass att mormor kommit hem från jobbet så jag smet in på lite kaffe och sooolning ;) haha visar min fläskmage men vad gör de dååå? ;) Den är ju ändå  snart borta så :D MOAhAHA!

Nu har jag kört lite övningar och väntar på ett beslut från pappas sida om vi kan åka och hämta en motionscykel som jag ska få låna utav bästa Karro :D Så kan mina benhinnor få MUPPA sig hur mycket de vill!!

Pussss

...

Kategori: Allmänt



Jag behöver inte en man som ska lösa alla mina problem,
bara en som inte blir ett.

Eftermiddag

Kategori: Allmänt

Lugn eftermiddag hemma bara. Lagade till lite mat, färsk sparris och harie coverts, biffar med parmesan och purjolök och persilada sås till :D Sååååååå gott!!!!

Funderar på om jag ska orka göra något mer nu eller om jag ska ligga i soffan och vänta på att söndagsångesten infinner sig...

 

PUSS

Söndag!

Kategori: Allmänt

Snuvig och allergisk!! Lite hängig och benhinnor som inte gör som jag säger.

Åkte till mamma med moster, kusin, mormor och Lennarth :) Mamma hade bakat rabarberpaj! Sen när vi skulle åka så fick jag färsk sparris och persiladaa från Gotland :D Såå ikväll blir de goood mat! :)

Vilar idag med, under protest, och hoppas VERKLIGEN att jag kan röra mig imorgon!!!!

Grattis Karro på Karolina dagen! <3 Älskar dig till månen och tillbaka bara så du vet. Mig kommer du aldrig slippa!!!!!!!!!!

Hänga tvätt och sen får vi se vad som händer.

Puss

Dålig uppdatering!

Kategori: Allmänt

Ja det har blivit lite dåligt uppdaterat den sista tiden. Vart på upptåg med Karro och Peder, men tänkte skriva mer om det imorgon. :)

Iallafall så har jag inte rört på mig på tre dagar. Benhinnor som strular så jag är glad att jag haft dem där tokstollarna att umgås med haha, så tiden flugit iväg ändå. Vart ingen vägning den här veckan eftersom mamma vart till Gotland. :)

Imorgon tänker jag dock prova att gå igen! MÅSTE få röra mig nu, jag mår INTE bra när jag inte kan göra det.

Världens bästa mamma kom med två presenter till mig idag!!!! Ett vätskebälte som jag bara måååååste ha i sommar!!! Heeelt underbart! Ville ut och gå långt på en gång så jag får prova det hahaha ;) Sen fick jag en parfym, Clean, som luktar så gott att jag svimmar typ! LÄNGE velat haft en Clean parfym och nu haaaar jag de!! TACK världens bästa maaammmiii! <3 ( sprutade på mig lite parfym NU innan jag gick och la mig, SÅ gott luktar den! Fräschaste parfymen som finns!! )

Nu ikväll har vi fått underbart god mat av mormor och Lennarth! Moster och kusin är hemma på en snabbvisit! <3 och mamma kom med färsk sparris från Gotland som var det godaste på länge! Riktig lyx middag vart det med grillat och potatisgratäng. :)

Nu blir det sängen! Helt slut sen rödvinsdricka och TP igår :) ( Karro vann, så ni vet )

Nattinatti gullisar ;)
PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt

Igår så fick jag hoppa i kläderna snabbt när jag vaknat för det stod en lastbil och väntade på mig utanför ;) Karrooooooo!!!! Peder var hemmafru och hade fixat korv med bröd tills vi kom hem till Buska! Gulle han!

Dagen vart ju dock inte riktigt som vi tänkt oss när stackars Malte ramlar och slår upp ett jack i pannan! :( Så in i bilen snabbt och åka till akuten!! Peder tittar på mig efter en stund i bilen ( Karro sitter bak med en blödandes Malte ) så säger han - Du och jag är inte tillsammans bara för du sitter fram, jag är tillsammans med henne och pekar på Karro.. hahahahaha!!!! Du är så jävla störd Peder!!!
När vi kommer fram följer vi såklart med in til undersökningsrummet. Och jag LOVAR att Malte är den coolaste tuffaste killen i världen. INTE EN ENDASTE TÅR under tiden som de undersöker honom!!

Sen sitta och vänta en stund innan de kallar in Karro med Malte, jag och Peder tyckte att vi kunde sitta kvar. Och hör och häpna.. Under den tiden kommer jag på att jag nog gillar den där tokfan ;) Han kan ju vara den bästa någonsin för min Karro! Men säg de inte till han, för jag tycker om att tjaffsa med gammelgubben ;)

Efter ca 40 min så hör vi Karros stämma - Peeeder! haha då har de inte ens fått träffa någon än, men Malte han är precis som vanligt och härjar på. Så vi får följa med in på rummet och underhålla dem lite. ;) När doktorn kom och började pilla och tejpa Malte, tror ni han blir ledsen eller inte vill då? NÄÄÄÄ han är ännu en gång typ världens coolaste bästaste unge!! JAG skulle vart mer rädd än Malte var kan jag lova. Så Malte är numera min IDOL :) <3

Min idol med världens plåster i pannan och min keps ;)

Seeeen vart de pizza och sallad :) Ner till vattnet, jaga tupp, gosa med världens finaste Doris och tillslut Hockey. Sen skjutsade Karro hem mig till skogsbo innan hon åkte hem och fjantade sig ännu mer med Peder.. OMG vad ni är kära och fjantiga.. LItE avundsjuk okej.

Men iallafall så vill jag säga att jag tysser om er mega mycket, som Malte skulle ha sagt. Ni är helt störda och underbara :) Aaaaallihopa, och appropå det så fick jag mysa med My fleraaaa gånger under dagen. Helt stört söt tjej de där ;)

Nuuuu vart nni förvånade vavavava?? Jag är inte lika dum som jag verkar Peder ;) hahaha!!!

Puss hej

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag berätta om idag, nu är jag för trött. Jag ska berätta om min nya idol Malte som är den tuffaste killen i världen. Om Karro min underbara älskade kååmpiz. Sist men inte minst om Peder, som jag faktist tycker om även fast han är lika rapp i käften som jag ;)

Gooooodnatt!!!
puss

:)

Kategori: Allmänt

Envis som jag är så tog jag och Micke en kvälls promenad med lite inslag av jogging och trappor ;) ! Så nu har jag smort in mig med liniment igen och hoppas på att vakna pigg och utan ont ;) Hehe! Sen gav jag ju Micke stryk i yatzy också. Typ det viktigaste på hela dagen. STRYK!

Imorgon ska jag hälsa på Sara på jobbet :) Och jag måste städa också.. Alltså jag e ju expert på at stöka till.. Expert verkligen, tur att jag städar så ofta att det går fort och få undan allt igen haha..

Grattis Sofia på Sofia dagen också :)

PUSS

Tisdag

Kategori: Allmänt

Sov alldeles för länge men det var nog välbehövligt.
Skulle ju ha vilodag idag men så vart inte fallet :P Jag och mormor gick ut på en promenad/jogging tur :) Sen körde vii lite styrka också. Meeeeen de straffar sig.. Ont i höft som bara deeeen, och smalbenen har jag fått smörja två gånger idag. Men jag vill ju verkligen inte vila.. Får se hur de känns imorgon, jag vill köra hårt nu ju, inte hålla på såhär..

Sen hämtade Petra och Rasmus upp mig och vi åkte ut till Gunilla och fikade lite :) Trevlig eftermiddag!!

Nu ska jag in i duschen och se om jag orkar åka ner till en vinsugen Petra eller om jag håller mig hemma. :)
Ha en bra kväll alla!!

Pusss

Smärta...

Kategori: Allmänt

Ligger och känner mig arg och ledsen.. Har så ont i mina smalben.. Även nu när jag ligger ned.. Ingen kan riktigt förstå hur jobbigt det är.. På mer än ett sätt tyvär.. Smärtan i sig klarar jag av, även när jag rör mig.. Men jag vill inte skada mig.. Så detta innebär minst en dags vila, men kan tala om att det kommer inte räcka.. Jag känner det verkligen.. Fy fan vad besviken och ledsen jag blir.. Hårdare med kosten dessa dagar då jag inte kommer röra mig. Det viktigaste är ändå kosten när man vill ner i vikt. Men jag vill ju träna upp mig också.. Ah jag hoppas faaaaasen att det här går över fort!!! :(

puss och godnatt

Måndag

Kategori: Allmänt

Tycker måndagen vart ganska bra hitills :) Skulle ta bussen till sjukhuset och fick åka gratis för han slog in fel och tyckte jag såg så ung ut ;) Pratat med bästa Yvonne! Sen ner på stan och skulle byta mina spring skor. De första två tyckte inte att jag skulle få reklamera eftersom de var utnötta :P Men har bara haft dem sen i slutet av april :S De ska ju hålla i ett år. Men så kom han den söta som sålde dem till mig och tyckte att jag skulle få ett par nya likadana iallfall :D Weeeho, så nu har jag nya skor :D

När mamma slutat jobbet så ska vi och mormor ut och träna.. Mamma har pratat med Svante, har aldrig träffat Svante men hört MYCKET bra om honom. Mammas tränare kan vi kalla honom ;) Ialllafall så har mamma pratat med honom om mig och han ska tydligen fixa någonslags tränings schema åt mig! Hur snällt och gulligt som helst! Men vad jag har hört så kommer jag få det jobbigt nu haha.. Ojojoj..

Så nu blir det lunch och soffan tills träning :)


Puss på er

Lördag/söndag

Kategori: Allmänt

Igår motionerade jag 1h efter kanotleden, slapp regn och det var himla skönt väder :)
Sen var jag mest hemma och storstädade, tvättade och lite sånt :) På kvällen vart de soffmys med grönsaker och dipp :)

Idag har jag och mamma vart duktiga och tog oss en söndags promenad på 1.55 h :P Lagomt trött i benen! Efter det så ringde mormor och vi fick komma på kaffe och smörgås direkt efter, passade perfekt :) Nu har jag hängt lite mer tvätt och ska väl ta mig in i duschen när energin kommer tillbaka :P

Få se om vi ska till mamma och äta äääälg sen eller hur det blir. Skönt att bara vara hemma en söndag också.. Bra på TV då jue :)

Imorgon ska jag och prata lite sen måste jag tyvär se om jag kan få byta mina skor.. Jag har haft dem i några månader bara och upptäckte idag ett hål i dem :/ Men mamma talade om att de ska minsann hålla i minst ett år så jag ska väl ta med mina illaluktande skor och se om jag kan få ett par nya :P Hehe!

Hoppas ni inte är bakis och har söndags motionerat lite ;) <3

PUSS

Lugn dag

Kategori: Allmänt

Vart en himla lugn och skön dag! Mormor var ju så gullig som skjutsade mig till mamma för vägning idag eftersom det reeeeegnade!! :) Har haft en vilodag, mot min vilja.. Min höft är inge snäll med mig så hoppas den slutar göra ont snart! Jag lyckades ju halka på badrumsgolvet och högra benet stack ifrån mig vilket resulterade att jag sträckte mig i höften ordentligt.. Över 1 vecka sen men har börjat göra ont nu när jag gått lite längre och sånt.. Skit är de.. Men de blir nog bra!

Ikväll blir det bara till att vara hemma och ligga i soffan :) Skönt de å!
Sofia var nyss här och surplade kaffe med mig <3

Ha en mysig fredagskväll alla :)



Puss

Fredag! :)

Kategori: Allmänt

Jag gillar fredagar nu för tiden faktiskt, mer än innan ;) -1.3 kg den här veckan :D WEEEHO! 11.8 kg.. fattar ni? nä de gör inte jag heller.. :P Märks ju knappt haha!! Mera mera mera!!!!! :D <3

glaaaad tjeeeeeej!!!!!!!!

PUSSS

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag så gick jag och mormor en lång promenad, tog 1,5 h :) Duktiga såå ;) haha! Sen efter kaffedrickande gick jag hem och duschade innan Sara kom och hämtade upp mig för lite girls time på stan :) Hittade en del.. Sen skulle vi dricka kaffe och vem är världens klantarsle som häller hett kaffe på fingret då så det svider som satan? Jo jag så klart.


Nu ligger jag hemma i soffan och är inte ett dugg sugen på någon mer promenad, vilket väder.. Men imorgon är det ju vägning igen, herregud så fort veckorna går just nu :P

Sov iallfall underbart inatt och hoppas på en till sån bra natt :)
Käk snart sen blir de nog soffan istället för kanotleden :P

See ya! Puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag gick jag hem till mormor i regnet, eller cyklade ;) Sen satt vi och myste med kaffe och pratade ett bra tag innan vi åkte ner på stan efter skor åt henne :) Hon hittade ett par skor ganska snabbt så det var ju skönt för henne :) Sen åkte vi till dalahästen där mormor köpte matlåda åt mig eftersom hon hade mat hemma sååå vi åkte hem och åt lunch tillsammans. Efter det gick jag hem och hängde tvätt innan jag gick mot mormor ännu en gång för lite motion i regnet ;) Skönt som attan var det!!
Nu har jag även hunnit tvätta mina träningskläder men bäst för dem att de torkar tills imorgon annars blir jag griiiinig som attan ;)

Nu blir det greys och soffan :)

Puss och hej

Tisdag

Kategori: Allmänt

Bestämde mig för att göra armhävningar och situps.. haha och efter deeee så stack jag ut och joggade igen, en timme till vart de ;) GRYM dag, sjukt taggad :) Kändes "lätt" idag.

Hoppas att det känns lika imorgon :)

Blir osocial men jag trivs liksom med det ibland.. Älskar er ändå fast jag är lite sån :P <3

PUSS

:)

Kategori: Allmänt

Igår gick jag en lååång promenad efter helgens fuskande :) 2h ganska precis tog det. Sen gjorde jag liksom inte så mycket mer den dagen haha :P
Idag så gick jag hem till Malin i Nordanö och tillbaka, 45 dit och 50 hem :) Solen är ju framme men det är liksom inte så varmt och skönt ändå :( Fast jag blir ganska svettig ändå haha..

Nu ska jag tvätta, laga lite käk och sen försöka ta mig ut igen :) Jag känner att jag har en massa energi så tänkte ta till vara på den, om den inte försvinner vilket är ganska stor chans att den gör om jag sitter här så hejdå :P haha

PUSS

Söndag.

Kategori: Allmänt

Igår var en riktigt rolig och bra kväll :) Gustav har så rara vänner så!! :) Synd bara att vissa snyltare inte har råd att köpa med sig eget dricka utan går och tar min light öl som jag köpt! PUCKO ta av någon som inte dricker en sort som bara jag har om du ska påstå att du inte tagit utav mig!?
Men förutom det så var det bara en KUL kväll :) Sofia och jag schejkaade as också ;) HAHA!

Kul att kusinvitamin och Alex var med också. Och lillebror mellan också så klart ;) Och maaassa andra goingar också :)

Har nyss ätit tacos-rester hos mammii med Gurra! Tacos är ju fantastiskt gott!! Nu blir det soffhäng hela kvällen och imorgon blir det meeera motion ofc :) <3

Seee ya!

PUUSSSS!

GUSTAV

Kategori: Allmänt

jaaa måå han leeeva!! Grattis älskade lillebror :) 20 år är han idag!
Började dagen med att pappa kom och hämtade mig så åkte vi och mötte upp Sara och fikade lite :)
Sen vart det mat och fika hemma hos mamma för Gurra!!
Mamma, pappa, viktor, mormor, lennarth, farmor, Nettan, Sara, Alex, Krobbe och Alex :D Vi var många, jätte trevligt var det!

Så nu ligger jag hemma och vilar för ikväll blir det party i skogsbo för Gustav ;) WoopWoop!

GRAAATTIIIIS!! <3

PUSS

Fredag

Kategori: Allmänt

Jaaa ni ;) Tänkte bara meddela att jag nu nått mitt första del mål :D Och lite till.. ;) 10.5 kg har jag nu gått ner!! :D Wiihoo!! 1.1 kg den här veckan och glad vart jag :) Nu är mitt nästa delmål 15 kg, sååå 4.5 kvar då ;) hehe! Man ska sse framåt har jag hört :P Längtaaar som vanligt :D

Jag och Jessika skulle åka till Karro sen men vi får se om det blireftersom Jessika har lite strul med bilen :/

Hörs seen! PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade och gick en timme med mormor och sen kaffe på det :) Perfekt start på dagen!
Sen hem och plocka lite och dona, åt en omelett tillsammans med kikärtor till lunch :)
Imorgon är det dags igen, hört att jag nog får Karin med mig på promenaden mot mamma imorgon :)

Snart kommer Micke förbi på lite kaaaffe iallfall :)

Hörs sen!

Puss!

Eftermiddag/kväll

Kategori: Allmänt

Jomenvisst, de vart en till promenad :) Jag och Micke gick kanotleden, tog en timme :) Så hiiimla skönt väder ute nu så ojojoj!!! :) Man vill aldrig gå in!
Förutom att jag börjat snora och vara allergisk mot gud vet vad :P haha! Undrar hur mycket snor en människa kan tillverka egentligen? :P haha!

Nu blir det duscha, greys och sen BB :) Kl 11 ska jag och mormor promenera imorgon iallfall :) Hoppas mina blåsor försvinner under natten!


Puss och natttiiii!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sov kasst på natten och bra på morgonen som vanligt :P

Gick ut och gick trots blåsor på fötterna så nu får jag väl ont senare :P Precis när jag gick förbi mormors hus på hemvägen så kom hon cyklandes från jobbet så vi gick in och drack kaffe i solen :) Hur skönt som heeelst!
Sen gick jag hem och gjorde situps, armhävningar, utfall och knäböj :P
Som sagt de får gärna börja synas mer nuuu taaack ;)

Ska väl in i duschen snart tror jag.. Om jag ska hem till mamma med Gustav liksom, men vill verkligen ut min vända och jogga också. Men kan ju inte gå runt och vara så här mysig tills dess heller haha :P Problem va? ;)
Men kanske låter mamma och Gurra ses själva...

Någon som vill med och småjogga lite? Brukar ta ca 50 min, först gå sen jogga :)

Puss

Snart sova.. Suck..

Kategori: Allmänt

Att sova ska vara skönt och något man längtar efter, TYP :P
Jag får bara ångest.. Som nu, vill inte gå till sängen alls.. Jag drömmer så mycket nu för tiden att jag mår dåligt utav det. Bara hemska och väldigt verkliga drömmar... Mycket rädslor och det värsta som skulle kunna hända.. Så vaknar en gång per natt utav att jag antingen inte får luft eller att jag gråter.. Det suger och jag fattar inte varför :S har inte drömt mardrömmar så här ofta sen jag var barn typ..

Inatt drömde jag att pappa kom och berättade att mamma dött t.ex.. Och jag bara skreeeek och vaknade utav att jag kasteade mig själv i väggen och inte fick luft :P Trevligt värre är det.. Så jag vill inte sova och när det är såna skithemskajävlacppuckade drömmar så vill man inte sova ensam heller.. Jag som älskar att sova ensam.. usch, hoppas dessa drömmar försvinner snart, orkar inte med att alla jag älskar ska dö om nätterna :P Haha jag är fan cp jag..

Nä men godnatt då och håll en tumme för att jag drömmer om rosa fluffiga moln eller den där kroppen jag kommer få kanske? ;) Mmmhmm!

Puss

Min valborg och första maj

Kategori: Allmänt

Min Valborg var lugn, skön och trevlig :)

Spenderade mesta tiden med Jessika och Heylee! :) Spelade lite, åt lite och drack en massa kaffe ;)
På kvällen träffade jag Micke en vända och gav han stryk i kort ;) Höhö!

Idag vaknade jag utav att solen sken in, ganska okej sätt att vakna på :) Tog på mig träningskläderna och hade föreberett mig på en låååång promenad, och så vart det! 2 h gick jag!! Det längsta jag gått på hrm jag vet inte hur länge?

Men jag måste bara skriva om en sak.. Att jag är höjdrdädd det vet alla mina närmsta.. Sjukt höjdrädd.. Men jag har inte haft problem med broar tidigare som jag fått nu! Varje gång jag går till mamma och ska väga mig går jag över den där lilla skitbron under den stora bron vid dalahästan ( HAHA ) och iallfall så är det så vidirgigt att jag bara vill lägga mig ner och be någon hämta mig. IDAG tänkte jag inte mer än näsan räckte och gick bort till krylbobron och skulle gå över.. SMALT, bilar och räcken som du ser RAKT igenom ( i min värld INGET skydd alls ).. jag började gråta.. Hahaha på riktigt.. När jag sakta sakta tog mig fram på den där jävla vidriga bron så trodde jag på riktigt att jag skulle svimma.. Tror bilarna såg det på min bredbenta vingliga stil, så de saktade ner och väntade och körde BAKOM mig! HAHAHAHA! Gud... Hur fasen ska man göra för att bli av med detta jävla påhitt? För jag undviker dem ju inte precis heller som ni märker men jag har samma känsla ni vet som när man drömmer en mardröm och du vaknar utav att man faller, så man rycker till? Den känslan har jag när jag är där uppe..
Det måste sluta för det är verkligen hemskt..

När jag kom hem efter promenaden som jag tror vart hela 1.3 mil lång ( stört ) så var jag yr och har inte så mycket kraft kvar :P Så vi får se vad som sker mer idag. Solen skiner ju än och man vill bara uuuuut! <3

Ha en UNDERBAR dag alla bakismonster ;) <3 Puss