Johanna Elvira Kristina Gustafson

Hahaha..

Kategori: Allmänt

Det kommer liksom lite glimtar från igår upp i skallen på mig då och då hahaha.. Kommer nog skratta hela dagen lite sådär då och då helt för mig själv ;) Hmm lakrits shotts med två killar från säter.. Bugg med Sofia.. Falsksång i bilen.. Pilla och Sofia som dansar på lilla scenen.. Maritas efterfest.. ojojoj haha!! Och vad rolig tjejen på statoil måste tyckt att vi var ;) haha!! Var hemma vid 6 som sagt och JAG ska då INTE ut ikväll igen som en viss Sofia och kanske även en Pernilla ska! Hahaha.. Näää nu får de vara nog med alkohol på ett tag även om kvällen var helt underbar!!!

Jäklarns vilket blåmärke jag har på min överarm alltså hahaha.. Jag och Sofia buggade HÅRT!! Hahahaha..



:love:

De vart potatisgratäng och kycklingkorv :P Hehe.. De var GOTT kan jag säga er!! Imorgon ska jag promenera igen, nästan så de får bli två promenader efter den här helgen :P Men idag ska min kropp få ta hand om lite gifter jag drack igår sååå ingen promenix idag..

Fasen vad törstig jag är.. Inget hjälper, inte ens mjölk... Suck :P

Puss

oooooooooghhhhhhhhhhh

Kategori: Allmänt

hahaha... åh gud.. Jag är lite trött och sliten... lite... Sen har jag ett hemskt minne av att vi var in på statoil och köpte massa mat som jag vräkte i mig sådär vid 5 snåret.. TACK gulle Viktor som kom och hämtade tre packade sjukt roliga tjejer ;) haha LOVE U!!! Lite konstigt de var att se snö igen då förresten! :P

Vill ne se lite bilder från igåååår :) ??







 

Det var allt jag hade nu :P

Åååh jag e så hungrig nu men jag har bara massa trrråkig nyttig mat hemma :P haha!! Jag vill äta allt onyttigt som finns idag.. Men de kanske inte är så smart ;) Få se vad de blir men de lutar åt att jag måste gå och handla :P NÅGOT onyttigt tänker jag minsann äta idag bara så ni vet ;)

Puss på er alla fina och hoppas ni inte ät lika slitna som jag är idag;)

Kategori: Allmänt

så såg jag ut den här kvällen ;)

 

snacka om underbara människor jag var med! :)

<3

FREDAGEN ÄR HÄR!!

Kategori: Allmänt

Oh yess!! Startade dagen med en timmes promenad med mormor :) Haha vi till och med provade på att jogga :P Tur de är lång tid kvar till tjejmilen...

Hem och duscha och ner på stan med Pilla :)

Hittade lite färglatt att ha på mig ikväll :D

Har köpt lite light öl och en vinare att dela med Sofia också :) Känner mig dock inte helt pigg och peppad än, men de kommer väl när man får göra sig iordning.. Ska bli en intressant kväll.. :) Håll tummarna för att de kommer bli lyckat!!!

Puss på er nu blir de vila!!

Eftermiddag

Kategori: Allmänt

Mm jag somnade en stund på eftermiddagen men de var de värt :p Orkade inte hålla mig vaken haha..
Men när jag vaknade tog jag på mig promenad skorna, 60 min vart de jag som bara skulle ta en liiiiten vända eftersom jag är öm överallt haha.. Meeeen så kan de gå ;)

Det är himla trevligt att gå med musik äntligen igen iallafall, man blir verkligen taggad då ;)

Music please!

Nu längtar jag tills imorgon!!! Får först bli en vända på stan ialllfall och promenad lär jag verkligen ta imorgon då de ska intas onyttig dricka ;) Haha!! Hoppas VERKLIGEN på en toppen kväll!!!!! Det förtjänar vi! :love:

Hörs imorgon en vända!

Puss

Delar med mig

Kategori: Allmänt

Delar med mit utav den här låten som jag hörde på någon reklam för ett tag sen. Kan inte släppa den alls, den är ju helt sjukt bra :)




Ha en bra dag!
Puss

Torsdag

Kategori: Allmänt

06.15 ringde klockan och vet inte hur länge sen de var jag gick upp så tidigt. Jag brukar ju ha lite problem med sömnen så det står liksom aldrig på kartan att jag ska gå upp så tidigt. Men idag ringde klockan då och som tur var så somnade jag tidigt och har sovit hela natten för en gångs skull. :) Cyklade till sjukhuset för prat med underbara Yvonne, hon ger mig verkligen energi! Jag förstår inte att genom att prata med underbara Yvonne så lär jag känna mig själv så otroligt mycket!! Hon är verkligen underbar!
Något som jag tycker är jobbigt och som vi pratade en del om är hur jobbigt det är för mig att kopplas ihop med en sjukskrivning och samtidigt behöva försvara det för alla omkring, när jag faktiskt skäms över den själv. DET är jobbigt vill jag lova.. Det är inget jag väljer liksom..
Dessutom sålde jag ett pannband till henne idag :D Fick beröm för mitt egna som jag hade på mig sist sååå hon vill köpa ett och visst fick hon det. Nog för att jag mer än gärna ville GE henne ett men de var inte på frågan :P

Sen träffade jag den nya läkaren. Sjukskrivningen fortsätter på 75% tills vidare.. Så nu vet ni de!

Sen gick jag in till mamma.. ;) 6 dagar sen jag vägde mig och tamigsjutton nu har jag gått ner 6 kg sammanlagt :D !!! Känns helt underbart, sen får kilona gärna sticka iväg fortare de skulle ju inte göra mig något ;) Men får försöka ha tålamod! Det SKA ju gå sakta neråt för mig så.

Imorgon då jäklarns ska jag unna mig iallafall ;) Öl tror jag att det blir, men funderar ändå på att köpa light öl. :)
Som jag sa till Sofia igår och som många kanske redan vet, min högsta önskan och dröm har alltid vart att gå ner i vikt och att vara "smal". Så därför blir jag kanske lite extrem, men nu när jag ÄNTLIGEN har hittat motivation och styrka att faktiskt göra så att min högsta dröm går i uppfyllelse, ja då tänker jag inte sluta!! Hoppas allt det håller i sig!!

Imoron var de ja, haha jag flyger iväg lite här :P Då ska vi snygga till oss och gå ut i Borlänge! Det kommer bli toppen toppen! Önskar man hade nå skitsnyggt att ha på sig bara men men. :)

Im moving on!

Hörs!

PUSS :love:

Borlänge

Kategori: Allmänt

Haha jaaa.. Alltså de var inte våran dag idag :P Jag kom hem med ett par vita skor iallafall.. Och de var de de :P Hoppas min garderob gömt undan nå snyggt åt mig tills på fredag... :D Så kan de gååå...

Ställde klockan och gick upp och promenerade min vända innan borlänge, ganska duktigt tycker jag själv ;) haha!! Fortfarande håll helt utan något i kroppen, suck de är lustigt de :P Men annars gick de bra. Inga benhinnor och inga hålfotar som strulade ;) De här går ju finfint!!

Sallad vart de i borlänge och en slät kopp kaffe. Inge fusk inte ;) trots att Sofia satt mitt emot mig och åt en brownie med grädde.. Frestarn!!

Får se om jag åker med hem till mamma eller om jag skickar med Viktor den hemmagjorde äppelmosen :) Skulle helst vilja kliva ner i sängen och inte gå upp mer idag. Totalt slut är jag :P

Hörs!
Puss

Mums!

Kategori: Allmänt

Nu har jag lyxat till det och köpt räkor :) Så här ska mysas!! :D avokado och räkor ikväll ;) Bättre än chokladen som jag var sugen på igår hahaha!!!

Nybäddat, goa räkor och bra dag imorgon. dagen ordnade upp sig! Myselimys på er!

Puss

:)

Kategori: Allmänt

Så nu vart jag gladare och piggare. Promenad och tid med mormor löser de mesta ;) 50 min vart de idag, kan ju säga att min tränings dagbok ser riktigt bra ut ;) Woopwoop! :D haha!! Inge ont i benhinnor eller fötter idag, sååååå skönt!!! Älskar mina nya skor :D


Haha men däremot har jag en fundering. Hur jag än äter och dricker innan promenix får jag ALLTID håll. Det slår aldrig fel haha! Tips mottages??!! Vore väl skönt med EN enda promenad utan ont nåågonstans kan man tycka haha!!

Nu ska jag tvätta lite träningskläder :P Har bara ett par byxor som jag går i, men dom lär tvättas NU :P

Imorgon ska jag gå upp tidigt så jag hinner ta en promenad med mormor igen innan Borlänge med tjejorna. Läkartiden vart flyttad tills på torsdag så då hinner jag ju gå innan istället. Behöver lätta samvetet inför freeeedag då de smäller!!! Är ju inte så nyttigt med öl precis :P Och lördagen har jag en svag aning om att jag inte kommer orka ta mig ut på någon promenad... ;P

Gulle Viktor kommer att hämta oss på natten/morgonen iallfall! Han är bäst!!! :love:

Puss

:/

Kategori: Allmänt

Jag är på så dåligt humör att jag vill skrika.. Jag ORKAR inte med saker. Sluta fråga mig!! De flesta i min närhet vet om min sjukskrivning men många skiter i vad det egentligen betyder, att jag inte orkar med för mycket saker. Och jag kan inte säga nej många gånger.. Jag är inte hemma för att jag vill eller tycker det är roligt. SÅ NI VET!! Jag önskar att jag hade ett brutet ben istället, så jag kunde peka på vart felet är, då skulle ingen be mig springa..

Idag är skit, min energi är helt slut och kl är inte ens 2. I vanliga fall brukar min energi ta slut vid 6 tiden ungefär :P

Jag ska ut och gå med mormor och hoppas på att jag blir på bättre humör sen haha..

Imorgon ska jag till läkarn sen åker jag, pilla och sofia till borlänge en vända.

Puss och hej

....

Kategori: Allmänt

trodde jag ja :P På med promenad skorna och möta mamma och besöka mormor ett tag :) Skrattar lika mycket som alltid med dem, vi blir lite virriga tillsammans :love:




Mina bästa :)

Puss

Trött Måndag

Kategori: Allmänt

Gud jag är så trött!!!! Det enda jag gjort idag är att gått en timme.. Jag orkar inte mer idag tror jag, inge tvätta och inge sällskapa :P Jag tror jag blir hemma bara idag..

Sorry!!

Dessutom är jag sugen på chips och dipp och kladdkaka med grädde..... Måste låsa dörren och kasta bort nyckeln ett tag :P

Puss!!

Musik

Kategori: Allmänt

Musik musik musik, finns inget som kan få fram känslor som musik :) Nu har jag laddat på med massa musik på min mp3 iallafall. Men kom inte på några mer låtar och har maaassa plats över så skriv bra låtar till mig så fort ni kommer på ;)

Åkte med Sofia och Julia ut till deras mamma/mormor idag. Var så skönt i solen, satt och drack kaffe. :) Sen åkte jag hem och åt lite mer tonfisksallad haha. Vart en vända till Viktor på kvällen också :) GRATTIS till honom som fått jobb!! <3

Nu blir de BB sen sova.
Puss

Soliga söndag

Kategori: Allmänt

Vilken underbar söndags morgon, förutom att man förlorat en timme då :P Hehe!! Jag har hunnit med att prov gå mina nya skor :D :D Och jag fick inte SÅ ont vilket betyder att det kommer bli bra :D Weeeho!!

Musik i öronen, nya skor och tjejjigt rosa ;) Häftigt som fan! Hahaha ;)

Osminkad men hurtig, det är mitt nya JAG det hahahaha! Håll en tumme för att det håller i sig!

 

Får se vad jag ska göra med dagen :) Vore ju fint att grilla om det ska vara sånt här väder ikväll, nu när det kommer vara ljust lääänge :)

Puss

Lördag

Kategori: Allmänt

Pust nu ligger jag i sängen äntligen :P Vart trött idag! Vaknade vid 9 ca och gick ner till mamma som fixat frukost åt mig. :) Fy satan vad ont jag fick i benhinnan idag :( Jag och mamma myste i hennes soffa innan vi gick ner till team sportia och provade skor åt mig. Jag trodde att jag fått tag i ett par som passar mina konstiga fötter men är inte övertygad om det längre efter att gått i dem ett tag inomhus. Jag får så ONT under foten, fot valvet.. Jag är så plattfotad och har alltid svårt att hitta motions skor.. Så ska prova dem lite till hemma innan jag bestämmer mig, vart så nedstämd.. Tänk att det alltid ska vara något. Jag fick även en rosa jäääääätte fin vindsjacka för blåsiga dagar och en turkos underställs tröja :D Snyggt som attan men orkar inte fixa bilder :P

Vi fick lunch hos mormor innan vi åkte ut till Rudö för att packa mer grejjer som skulle hem till mammas lägenhet. Så nu har vi kört prylar och en säng :)

Var som sagt jätte slut i skallen så åkte hem och fixade käk istället för att åka hem till mamma.. Så nu ligger jag här i sängen och klockan är 21. Kommer somna tidigt :P

Får se om jag ska ta en promenad i mina gamla skor imorgon eller om jag ska vara stilla imorgon också.. Vi får se hur fötter och benhinnor mår..

Ha så kul alla ni som ska festa, jag spar mitt till nästa helg ;)

Puss

:(

Kategori: Allmänt

Skit mp3 :( Den funkade ju för fan inte!! Och jag vet att det var den sista också fan!!!!! :( En liten gullig rosa som man kan fästa på tröjkanten.. Var ju skit bra när jag skulle gå.. Aja tillbaka med skiten imorgon!! USCH haha nu är jag SUUUR!!!

Och trött, GODNATT!

Puss

Frrrrrreeedag!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 9 och plockade lite innan Pernilla kom för en promenad :) Vi gick till mammas jobb och sen vart vi ute och gick 1 och en halv timme :P Duktiga var vi. Det kändes verkligen lätt och skönt idag. Om man då bortser från att någon sömn i mina skor gått sönder så jag fått en blåsa. Insåg att jag måste ha nya skor eftersom jag verkligen vill kunna gå ofta. Så hörde av mig till min älskade lilla pappa ;) Han och mamma betalar hälften, vilka toppen föräldrar man har!!

Hos mamma vägde jag mig :D -2 kg. Jajjemen det funkar!!!! SÅ skönt att få bekräftelse, känner mig mer taggad än någonsin!!!! :D Jag gör rätt, det är så sköööönt att få veta det. Och tacka fan för det haha jag gör verkligen allt jag kan utan att vara extrem :)

Så med nya skor och en ny mp3 så ska jag fasen göra underverk ;) Wiiho!! Valde till och med bort en välbehövlig klippning för att jag vill det här så mycket!! Ni kan aldrig tro hur mycket jag vill det här!!

Träffade Sofia och Pernilla på stan efter en skön dusch :) Snacka, shoppat och ätit sallad. Vart som sagt en mp3 så jag får lite sällskap när jag går själv ;) Det gör såååå mycket med bra musik i öronen när man går! Så en rosa liten billig mp3 och leggins vart det! Känner mig duktig ;) Fanns så mycket fint... Suck :P Hehe men ovärt att köpa fina kläder om jag ändå inte kan ha dem i sommar ;) Höhö!! Hoppas vi på!!! Har ni några bra låtar att tipsa om så gör det JÄTTE gärna, jag har inget minne och kommer aldrig ihåg vad de bra låtarna heter haha..

Lax, potatis och pepparots röra får de bli ikväll. Om jag orkar, helt SLUT som artist!! :P



Hörs kanske senare! Puss på er!!! :love:

STORHANDLAT

Kategori: Allmänt

Jag och Viktor brummade till Willys och stoorhandlade :D Nu finns de massa nyttigheter i min kyl och frys, känner mig rik :D hahaha... Lättnad är det verkligen när det finns fullt med mat hemma! Och vet även att Viktor har massa mat hemma ;) Haha fattiga syskon är vad vi är ;) :love:

Imorgon ska jag promenera och sen träffa Sofia för en vända på stan. Jag måste verkligen köpa ett par svarta leggins, mina är helt hålig :P haha!! Det är mycket jag måste köpa men lite jag kan :P Prioritera bör man annars dör man! ;)

Men det finns så mycket fint nytt nu som jag vill ha! Butikerna är fulla med fina vår kläder och alla skriker dem -Johaaaannaaa köp miiig! Men jag lär ju vara bestämd, det gåååår inte :P Skor måste jag ju också ha nu snart.. Och vår jacka.. Och något snyggt tills den 30e.. Suck, hur ska detta gå? :P haha.. Jag får återkomma imorgon om vad som fick följa med hem. Hoppas jag bara skriver ett par svarta leggins... (a)

Puss

Torsdag och ännu mer solsken!

Kategori: Allmänt

Vaknade i bra tid för att vara jag, trots att jag somnade sent. Men det är som vanligt det, att koppla av och bara somna är tydligen inte min grej. Men iallfall så vaknade jag i bra tid, åt min musli och tog på mig promenadskorna. Gick en timme och solen sken, fåglarna kvittrade, fjärilar överallt och det kändes BRA :) Inte så ont i fötter och ben idag så därför vart det en riktigt bra promenad. :)

Solglasögon PÅ :D

Som sagt jag älskar verkligen skogen!!! Det är så fridfullt!! Dock hade jag musik i öronen idag, men lugnet infinner sig alltid ändå :love:

Haha som sagt det var fint väder och riktigt varmt.. Såååå man blir ju så himlans snygg efteråt :D haha jag matchar ju sport-bhn iallafall ;)

Så dagens motion avklarad och samvetet lättat ;) Jag har dessutom fått peeengar idag så en sten har lättat, som varje månad haha.. Köpte med mig lite soppa och cyklade till Sofia :) Vi kikade på Twilight och hade en riktig mys eftermiddag!

Såna här dagar behöver jag fler av. Dagar då allt inte känns helt åt helvete utan det känns faktiskt helt okej :) Man ska vara nöjd med det lilla och det är jag absolut. Men jag blir förbannad när folk gnäller och klagar på SKIT saker, lägg av med det och öppna ögonen för vad NI har. Jag skulle aldrig gnälla på mina skor till någon som inte ens hade skor, fattar ni? Man får välja vad man gnäller om och tänka på till vem ;)

Funderar på om jag skulle lyxa till det, nu när jag fått pengar, och cykla ner och köpa mig den där salladen från ICA :D Ska tänka på saken, jag har ju ändå en mega god gryta färdig att värma som står i kylskåpet :)

Hörs sen!

PUSS :love:

Idag kom våren!

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag det vart :)
Först promenerade jag i en timme, varmt utan blåst ju :D Sen kaffe hos mormor innan jag traskade hem för att duscha av mig vilket var gaaanska välbehövligt efter den där prominixen :P Sen kom Sofia på lite kaffe! Stackarn har ju gått och fått tandont så hon hade ajj ajj!! :(
Seeen kom Sara E ( ej kusin ) och hämtade upp oss så åkte vi och fixade klart hennes pannband som hon stickat ;) Duktig som bara den var hon!!
Och efter det vart det en vända till Franzens innan en kaffe på stan :)

Jag håller på att sticka en liten väska som jag ska ha kring halsen så köpte en knapp och läder band ;) Hoppas bli klar imorgon så då får ni se bild :D får se om de blir en hit, då kanske de blir såna jag stickar nu istället för pannband :D haha..

Mätt och nöjd ligger jag nu i sängen och känner mig helt slut..

Ska väl väga mig snart också.. Det går så himla sakta neråt ( tror jag ) när man går ner på "rätt" sätt.. :( Behöver lite resultat och lite peppning nu känner jag... När man äter rätt och motionerar men ändå känner att det inte händer såå mycket som man vill, ja då är de tufft ska ni veta.. Fan vad jag vill bli snygg, smal och må bra!!!!!! ;)

I solen i väntan på SÖTSara!!

:love:

Hörs imorgon!! Hoppas på mer energi då!!!

PUSS :love:

Blåsiga måndag

Kategori: Allmänt

När jag vaknade imorse så gick jag upp och såg den vita backen :P haha lite deprimerande, men inte alls lika deprimerande som BLÅÅÅÅSTEN!!! Läskigast idag har vart att cykla iallfall hahaha :P USCH!!! Men jag tog mig fram :) Först till sjukhuset, sen till stan, till Jessika och sen hem :)

Sedan har jag bara vart hemma, känner mig inge pigg :( Örat gör lite ont och täppt har jag visst blivit..

Nu ska jag hänga tvätt och sen sova!!!! :)

Puss

Söndag med hela familjen :)

Kategori: Allmänt

Började dagen med att pappa kom och hämtade mig så vi handlade lite. Sen åkte vi hem och det vart kaffe innan en skön skogspromenad på en timme :) Underbart i skogen som sagt.. Sen kom Viktor och Gustav. Pappa gjorde Janssons frestelse och ägg. Jag rullade köttbullar och skalade av en grillad kyckling, gjorde sallad och paj-deg. Gustav gjorde kyckling paj och Viktor fixade pappas dator och dukade ;) Team-work!!!! Haha så vi åt en himlans konstig lunch ihop hahaha men gud såååå gott de var ;)

Sen kikade vi skidor och umgicks :) Efter det åkte jag och Gurra hem till mamma och skruvade möbler.. Jag börjar bli trött på att skruva nu :P Dessutom gör jag alltid illa mig lite varje gång så mina händer blir så fula haha :P
Mamma gjorde kål-pudding såååå fick kvällsmat där ;)

Nu ligger jag hemma i sängen och kikar BB. Imorgon ska jag iväg och prata, kolla upp mina öron och lämna in papper.. Mindre kul dag..

Älskade älskade familj :love:

Finns inga bättre.. :love: Vad skulle jag inte göra för dem..

 

Igår var jag och mamma på IKEA hela dagen, kom inte hem till min säng förens sent.. Så vart tyvär inte att fira Karin heller.. Men eftersom jag håller på att få öroninflamation så var det nog lika bra..

Hörs imorgon!!
PUSSSSS :love:

Kom ihåg lapp till mig själv

Kategori: Allmänt

Skaffa astma medicin....... :P

Ojojoj... uppförsbacke var ordet... SUCK!!!

Puss

Mamma mys!!

Kategori: Allmänt

Vart de ikväll!!! Hur underbart är det inte att kunna cykla hem till mamma på kvällen och sen cykla hem igen :D !? Jag tycker om att ha mamma närmare iallafall det kan jag säga, sen är de så klart tråkigt också på vissa sätt. Men man ska ju se det positiva i det hela, och det tycker jag verkligen att det är att få åka hem till mamma och äta mega god mat och sen mysa i soffan :)

Jag cyklade upp för hela månsbo backen.... haha astma hejhej!! Men jag gjorde de iallafall :D haha inte så stort för er kanske men för en tung tjej så är de minsann de ;)

Haha och appropå cykla.. Jag har blivit FEG!!! Mamma ska köpa en hjälm åt mig :D hahaha!! Kändes mer som om att hon kunde få köpa en hel dräkt åt mig men de får duga med en störtkruka :D Så skratta på ni när jag kommer svischandes förbi, men hjärnan ska man vara rädd om ;)

Imorgon blir det som sagt IKEA :) Ska bli riktigt mys trots tom plånka :) Så nattinatti på er sötnosar!! :love:

PUSS

Fredag! :)

Kategori: Allmänt

Hejsan!!
Idag så har jag vart snäll storasyster åt Gustav! Jag gick dit för att jag skulle släppa in en tele gubbe någon gång under dagen, men han kom ganska snabbt och det gick bra :) Passade på att diska lite och hänga tvätt ;)

Sen fick jag sms utav världens bästaste mormor i hela världen ;) Jag har fått en cykel :D !!! Helt perfekt nu till sommaren och allt!! Passar underbart bra in i mitt nya motions liv haha!! Dessutom fick jag papper om tjej-milen som vi ska springa :D Jag mamma och mormor, kanske att Evelina vill följa med också...? ;D

Men annars så känner jag mig liksom lite hängig idag, ont i halsen dessutom.. :( Bara det inte är förkylning på G nu när jag är så duktig med mina promenader. Men håller mig stilla idag utifall för jag vill verkligen inte ha nått sånt skit!!

Ska CYKLA ner till mamma lite senare och äta mat iallfall :) Lax, potatis och kall sås har jag hört det ryktas om!! Imorgon Blir det IKEA, som sällskap.. För min plånbok är då så tom som de bara går, usch.. Dyrt att fylla år minsann och det drabbade hela månaden :P Haha!!

Ha en bra fredags kväll alla fina!!
Puss :love:

Pepsi Max

Kategori: Allmänt

Jag älskar det!!!! :D Ville bara tala om de... ;)



















Puss och heeejj :love:

Todiloo

Kategori: Allmänt

Hejsanhoppsan!!

Igår träffade jag mormor, promenerade 1h, städade hela lägenheten, träffade en kompis och sen vart de visst viiiin :P Woooppsssii!! Åkte hem till Hjalmar och Mats, haha vi hade skojj!!

Såå kan de gåå!!

Idag däremot har det inte blivit någon promenad alls :P Tänker bara mysa runt hemma :) Lär väl besöka mataffären snart iallfall, för det är TOMT hemma :P Eller så kan någon få komma förbi med något smarrigt åt mig, tack :D


Puss :love:

Och det vart Tisdag :)

Kategori: Allmänt

Promenerade ner till stan för möte på arbetsförmedlingen. Det blåste och jag som redan hatar att gå över den där skit bron :P haha, men jag överlevde.. Så ni vet.. Sen hämtade Pappa upp mig och vi begav oss ut till knutsbo och gick på promenad i skogen, raaaackarns vilket lokalsinne vi har, går inte att förklara.. Men vi gick in på ett ställe och virrade runt i skogen en timme och sen kom vi tillbaka PRECIS vid pappas hus haha :D Grymt!

Sen vart de banan och vatten i solen och senare käkade vi lite innan han skjutsade hem mig :) :love:



Älskar att gå i skogen! Det är som om att ingenting annat spelar någon roll där, det är okej att bara vara..

Imorgon tänker jag besöka mormor!!!! :D En vecka utan henne är en konstig vecka.. :)

Nu blir det DH :D

Pusss :love:

Måndag

Kategori: Allmänt

En bra måndag, startades med lite plock hemma! Sen gick jag hem till mormor och vattnade lite, efter det kom Sofia och Julia. Vart en långprommis med dem och Arne :) Det gick faktiskt bättre än jag trodde med mina benhinnor, bara lite ont ;)

Har ni sett vad underbart??? Det växer blommor hemma på mormors gård :D

VÅÅÅÅR!!!!

Vädret idag har vart helt underbart!! :love:

Nu har jag tvättat och diskat här hemma! Har även lagat skiit god mat, en köttfärs sås med paprika, vitkål, vitlök, purjolök och  morötter i ;) De ni!!

Imorgon blir det möte på Arbetsförmedlingen, givande får man hoppas på! Hoppas även på fint väder imorgon!! Imorgon kommer Mormor heeeeem!!! :love:

Nu ska jag kika TV innan det blir sova...

See ya!

Pusssss :love:

En bra söndag

Kategori: Allmänt

har det absolut vart :) började med att städa lite och göra ren ugnen osv.. Sen kom mina bröder och hämtade mig och vi åkte ut till pappsen och drack kaffe i solen :) Sen åkte de hem och jag följde med pappa till faster i fors för lite mer kaffe :) Seeeeen skkjutsade pappa mig till mamma där jag fick dillkött :D  Muuums!! Hjälpte mamma att plocka upp lite böcker i hennnes fina nya möbel.. Som sagt tänkte  visa hur fint hon fått i ett inlägg lite senare när jag tagit lite fina bilder på allt! Skitfint blir det iallfall, så ni vet ;)
Sen kom Krobbe förbi en stund så fick skjuts hem och nu ligger jag här och kikar på BB :D

Imorgon ska jag träffa Sofia <3 Det har vart så mycket nu sista tiden så vi har knappt hunnit ses :( Skärpning!!

Och på tisdag kommer mormor och Lennarth hem igen, från Egypten :) <3

Hörs imorgon!
Puss :love:

Lördagskväll hos mamma

Kategori: Allmänt

Vart en jätte mysig kväll hos mamma med bröderna, tacos och melodifestivalen :) har skruvat ihop hela hennes tv möbel nu, ojojoj.. Ni kommer förstå när jag visar bild, vilket jobb :P Men snyggt vart de :) Tur jag är så teknisk, eller hur mamma? ;) haha!

Igår hade Gustav och Wiktor fest i lokalen bredvis mig så höll Viktor sällskap som dörrvakt ;) Haha.. Jani, vilken kväll.. Men gulliga kompisar de har han allt :)

Mmm sen var jag och vägde mig igår.. Jag var SÅ nära på att bara gråta men vart tjurig och trevlig istället ;) haha.. När man gör allt rätt och dessutom motionerar fast det gör så inihelvete ont HUR JÄVLA RÄTTVIST ÄR DET att gå ner 0.4 kg?????? Jag blir på riktigt så himla jävla ledsen, det är så orättvist, allt med den här skiten är orättvist JAG VET men ändå.. INGEN som inte gått igenom samma sak kan omöjligt veta vad man går igenom hela tiden, konstant.. Och jag har ändå alltid vart överviktig så jag vet inget annat.. Men det är orättvist, det kan jag meddela.. Om jag vore beroende av godis, läsk eller annan skit så vore det en annan sak ( kan jag tro ) men när man alltid har vart medveten om kost och vad man ska äta, visst unnar man sig, men när man på papper inte gör STORA fel och alltid kollar fett halt i produkter osv.. När det då ändå inte går som man vill, tycker och borde.. Då vill man gråta..

En enda önskning har jag.. Och det är den här, låt mig få gå ner tills jag är nöjd.

Det vore himla sjukt skönt att inte behöva tänka på hur man ser ut och fundera på -hmm tänker den att jag ser tjock ut nu? Att slippa ha ont så fort man motionerar sig lite.. Att kunna ha de kläder man vill och inte det som gör att man ser smal ut och passar min kroppsform.. Att slippa skämmas för något jag redan mår så dåligt över.. Ja just den punkten.. Att slippa skämmas.. Fattar ni att man skämms för något man samtidigt inte alls tycker sig ha förtjänat.. ;) SUCK!!!!!!



Men bara så ni vet!!!! Jag ger inte upp, nu är det fanimig MIN tid och tur...
Men liksom... 0.4kg på över 2 veckor....  :´( Dietist mamma säger att det är för att jag äter för LITE, få ihop den ekvationen ni om ni kan!!!!!! Ännu mera orättvisa :P hahaha..

Vad mer... Hmm... Nää inget alls, orkar inte gnälla mer nu ;) haha!!
Jag är så tjurig nu, jag känner det själv.. Jag bara ORKAR inte :P Haha..

SOV GOTT!!
Puss :love:



Så löjligt men så sant.. Det är hela tiden det.. Men som jag sa, ni fattar inte mina fina underbara smalisar ;)

Hejsanhoppsan!!

Kategori: Allmänt

Jag är så dålig på att uppdatera nu, men det känns som om att jag är på språng hela tiden :P

Idag vaknade jag och åt min lilla frukost och tog sen en promenad och stannade till vid mormor. Jag måste bara få gnälla lite, alltså FYYY FAN för mina helvetes skit benhinnor!!!! När man kännar att det finns energi och så mycket vilja men att det inte går att gå pga benihinnorna.. Det är inte rättvist!! Men det går inte att förklara för någon som inte haft problem med dem.. Sen går jag ju omkring med massa övervikt, det är klart att det är tyngre för mig än för en lätt människa. Och hur ska man kunna bli lätt om man inte kan gå?? De ni, har ni svar så hör av er ;) Jag har ändrat min kost och nu behöver jag motion. Visst jag har rört på mig varje dag nu ett bra tag, men jag vill kunna röra mig mer och längre tid.. :( För jag har bestämt mig, och jag vill. Jag ska!

bara så ni vet de ;)

Im on My Way!!!!

Men som sagt, man kanske skulle ta och skära ut lite benhinnor??? :D

Nya skor ska jag köpa och sen ska Karro visa hur man tejpar :) Sen liniment.. Så de löser sig nog ;)

Puss :love:

En bra Tisdag

Kategori: Allmänt

Det har de verkligen vart. :) Promenerat, träffat Jessika och Heylee, tagit in mormors post, stickat, skruvat möbler och njutit av solen :) Inte riktigt i den ordningen, men nästan ;) haha!

Hoppas på mer sol imorgon, att jag får vara frisk och att smärtan försvinner liiiite från mina benhinnor :)

 

PUSS :love:

en annan liten sak...

Kategori: Allmänt

Som jag måste berätta.... :D Jag kom i mina byxor som jag köpte förut som var alldeles för små och har inte kunnat använda alls... :D Hur kul var inte de då?? :D

Det bästa på hela dagen om ni frågar mig... ;)

puss

Fynd

Kategori: Allmänt

För en halsduks-älskare och pannbands-älskare som jag :D Shoppat loss på Åhlens för födelsedags presentkort som jag fick utav Gustav när jag fyllde :D

Vill ni seeee? :D







:D solglasögon och ett måttband var även ett måste :D Är nöjd som bara den!

Puss :love:

helgen

Kategori: Allmänt

Helgen har som ni kanske märkt bestått utav att fixa i mammas lägenhet, de blir sååååååååååååååååååååå FINT!!!! Ska visa alla fina bilder när de blir mer klart ;) Har så ont i kroppen efter den här helgen :P haha herregud så vi jobbat på bra :D Allt har gått smidigt och bra tills idag :( Stackars Gustav karvade sig i fingret med en kniv så de vart blooood överallt! Vi åkte hem till Åsa och Christer och limmade i fingret och tejpade en massa, dock blödde det igenom :( Hoppas han kan jobba i veckan ändå!!

Pratade med min bästa pappa idag, och kanske kanske blir de så att jag får ta hans nya soffa och han min :D Det skulle bli HIMLA snyggt kan jag lova ;) De har ju massa djur och han har köpt en tyg soffa, inte så bra.. Min i skinn skulle nog passa bättre för den sakens skull :)

Man blir ju inspirerad och vill göra om lite nu när man ser så fint mammsen får :D Men har redan planer på vad jag skulle vilja fixa och kan tala om att pappas soffa skulle passa PERFEKT då ;) :love:

Imorgon blir de SOVA, vila, städa och motionera :) Snart invägning igen, im going strong ;) I hope... :D Vart ju en deeel fusk förra helgen då jag fyllde... :/ Men håll en tumme för mig, för det vore inte mer än rättvist att jag gått ner en massa, så duktig som jag vart alla andra dagar ;) Hehe!!

Sov gott! Ska kika klart BB sen blire nattti

Puss :love:

TRÖTT

Kategori: Allmänt

orkar inte blogga idag heller :P sååå hejj hejj från sängen ;)

Renbäddat :love:

PUUUSSSSS

Ojoj

Kategori: Allmänt

Vilken dag :) Gick hem till mormor vid 12 för att vi skulle ut på en promenad, trodde vi ;) Sen kom mamma.. Och sen dess har vi hållt på i hennes lägenhet, burit kartonger och skruvat :P Ett stopp för lunch hemma hos mormor och sen åkte vi ut till Rudö och hämtade mer saker :)

Imorgon ska mamma och Lennarth tapetsera, så lite för arbete har gjorts.....

Sen vart de kvälls fika i mammas kök :P De kommer nog bli toppen när de blir klart!! Tänk vilken motion vi får i helgen heeerregud, flytta SÅ mycket saker till tredje våningen är fasen jobbigt, och speciellt eftersom vi är så få som bär :P Min rygg har redan ont haha.. Meeen de blir nog bra som sagt :)

Som tur var gjorde jag ju mega god fisk soppa så de var bara att värma på när jag kom hem. En dusch senare så ligger jag nu i sängen och GAAAAHD vad skönt :P haha!!

Puss :love: