Johanna Elvira Kristina Gustafson

Torsdag

Kategori: Allmänt

Två dagar kvaaar.. Tar det lugnt hela den här veckan så jag orkar plåga mig som sagt ;)
Hunnit med 3 mil än så länge iallfall, trots "vila" ;)
 
Jaaaapp, nu är det gjort. Ett kg hår är nu borta ( undrar om det syns på vågen ;) Haha ). Det är sjukt ovant och TROR att jag trivs. Det brukar ta några dagar innan jag bestämt mig ;) Jag älskar att ha långt hår, men det jag hade på huvudet var fruktansvärt slitet. Så det fick bli som det blev..
 
Det är iallfall så pass långt att jag kan sätta upp det i en toffs, vilket är ett måste när jag tränar som jag gör annars skulle jag blitt gaaaalen och rakat av mig allt.. Och då hade det tagit låååång tid innan jag fick tillbaka min längd haha ;)
 
Sitter och äter naturell yoghurt med banan och kanel.. Helt okej faktiskt.. Det funkade.. ;)
Längtar till lördag nu, jag vill få det överstökat ;) haha..
 
Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

tisdag och 4 dagar kvar :O Herregud.. Jag är nervös märker jag.. :P Nervös och avundsjuk på dem med snälla benhinnor.. Lite bitter också då tydligen ;) Haha!
 
Både Evelina och Yvonne springer numera milen :P Helt sjukt så grymma de är!! Jag vill också, men jag får tävla med mig själv istället :P Typ att ta mig i mål.. Haha!
 
Mormor och jag gick iallafall milen idag, alltid något men har lite svårt att förstå att det skulle kunna gå att springa hela den biten ;) Speciellt med den träningsvärken jag hade idag, haha då känns det ännu mer som om att det vore ganska omöjligt ;)
 
 
Jag skrev igår att jag skulle nog ha träningsvärk idag och herreminguud vad rätt jag hade haha :P Ajjajj..
 
Nu har jag ätit lax med massa grönsaker, thaisås och light kokosmjölk. Kan rekomenderas hur konstigt det än låter :P haha!
 
Nu har jag köpt hem naturell lätt yoghurt.. Ska prova det med banan, kanel och sötningsmedel.. Vem vet jag kanske har växt till mig och tycker att det är smarrigt.. Haha u never know.. Det är iallfall bättre än den söta fruktyoghurten jag äter nu, även om det är mindre än 0.5% fett i den så är den ju fortfarande söt.. Ah visst ja, köpte även sötningsmedel idag, stevia.. Så det ska vara nyttigt och bra, är endast 2kcal/tsk.. Sjukt bra :) Hoppas att den inte smakar blä bara :P
 
Mitt hår.. Mitt hår har gett upp och vill inte stanna kvar på mitt  huvud längre.. Det ramlar helt seriöst av :P En risbuske som lossnar.. Haha  man kanskeeee borde ta och klippa sig lite. Det är ca ett år sen jag klippte mig nu.. INTE bra.. Ska nog ta av en del nästa gång. Jag tycker verkligen om att ha låångt hår men inte när det ser ut som det gör nu. Sen tror jag även det långa håret har vart ett sätt att gömma mig på. Men eftersom jag börjar bli smalare även i ansiktet så kanske jag trivs i LITE kortare hår också. Men INTE för kort haha.. Scary..
 
Näe Heart of Dixie nu sen blir det sängen :)
Puss och kram

Måndag

Kategori: Allmänt

Jahani.. Nu är det inte många dagar kvar tills tjejmilen och det jag tränat inför ;) Nervös som attan och är väl lite lagomt besviken på mina benhinnor som faktiskt inte håller för löpning än. Men jag kommer så klart göra allt  jag kan ändå. Den här veckan nu så kommer jag inte spring något alls utan bara ladda upp, inte göra dem ömma nu inte ;) Så får jag sen springa så långt som jag orkar :P Inte det bästa upplägget kanske men det är så jag lär göra om jag ska kunna springa något alls :)
 
Hoppas på nästa år istället ;)
 
Idag så har jag och mormor gått milen sen gick jag hem och körde övningar och cyklade :) Ökade på alla övningar så nu kommer jag ha fin träningsvärk imorgon ;) Hehe!
 
haha det går framåt ;)
 
Längtar tills att jag ska börja gymma också. Planen är att jag ska göra det till vintern då man kanske inte så gärna tar sig ut på en långpromenad. Hoppas att jag tappat så pass mycket att jag kan börja forma lite snarare än att bara minska :) Sen kommer jag även börja på gympa med mormor igen ;)
 
Puss på er!

Helgen

Kategori: Allmänt

Hejhopp!! I fredags så gick jag till mamma och vägde mig och gick därifrån lite lyckligare ;) - 3kg på 1 och en halv vecka, vilket innebar att jag gått ner 20 kg!! :D Alltså mitt tredje delmål ;) Nu är nästa delmål 25! :) Kämpa kämpa kämpa! :) Allt sliiiit lönar sig verkligen!
 
Och säger det ännu en gång, NI är så himla goa och snälla som uppmärksammar mitt slit och kämpande <3 !! Ni är GULD värda bara så ni vet det!!
 
Iallafall så vart det pizza med mamma och Sara på fredagen, det var sååå gott! Orkade dock inte äta en barnpizza ens :P En halv sen var jag MÄTT och hade ont i magen hela kvällen :P Haha! Så kan det gå!
Efter det så gick jag hem till Karin och vart bjuden på några drinkar, Jessika trillade in också och sen begav vi oss ut på en liten utekväll :)
 
 
Lördagen spenderade jag med pappa och Karin. Jag och Karin paddlade kanot och myste på sjön. Sen lagade vi mat med pappsen och kastade lite dart innan vi skjutsade honom till Avesta festen. Vi smög runt där ett bra tag och lyssnade på musik vi haha ;)
 
 
På söndagen så hamnade jag och mamma i knutsbo skogarna, i spöregn, i jakt på svamp ;) Tur pappa bjöd på kaffe när det regnade som mest ;)
 
Mysig helg och träffat massor utav människor jag älskar. :)

Puss påer
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag så vaknade jag när pappa ringde och frågade om vi skulle motionera ihop.. Vaknade till liv och hade fortfarande ont i halsen, men jag gurglade mer lite jodd och tog en värktablett och snörade på mig skorna :) Så gick jag och pappa en mil och käkade lunch ihop :) Mycket trevligt!
 
Vi hittade lite svamp på promenaden också som jag bara var tvuungen att plocka, tills en orm slingrade förbi.. Då gick det fort hemåt ;) Min vanliga tur..
 
Så skjutsade pappa hem mig och jag rensade lite svamp innan jag kände att jag sket i min hals och ork så jag körde 1.5 mil cykling och massa övningar! :D Som pappa sa - Äh de är bara lite förkylning ;) Höhö!
Och det funkade kanon och kände mig hyffsat stark :)
 
Nu har jag käkat lite grönsaker med kött och sitter nyduschad i soffan.. Aaah det är fint de!
 
Pratat med Yvonne också som höll på att fylla i lite papper.. ;) Lääääängtar, thihi spääännande :D Tell you later.
 
 
Nu ska jag kika lite på TV innan sängen kallar.
Hoppas ni haft en bra dag fina Ni. Vägning på fredag förresten..
 
Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Igår vart det en promenad och ett vagt försök till att springa lite.. Och får nog vänta lite mer jaaaapp.. Sen som om att det inte är nog så har jag fått jätte ont i halsen och är helt röd i svalget! Jiiipppiieee! För jag menar det är ju nästan hela 2 veckor kvar tills tjejmilen.. Det går bra nu.. NOT!
 
Så har vart hem till mormor och hämtat gurgel vatten, smällt i mig massa c-vitamin och tagit mig en ipren. Så ingen motion eller träning idag, bara den saken är jobbig i sig. Ångesten kommer som ett brev på posten.. Men ja är int bitter, eller är jag de? :P haha.. Okej lite då..
 
Tagit en fika med Mickis på eftermiddagen iallfall. Det var trevligt :)
 
Så nu tänker jag ligga och kurera mig i soffan och vakna upp pigg och kry imorgon och köra gärnet imorgon ;) Bra plan!!!
 
 
Viiii hörs! Puss

Måndag och ny träningsvecka ;)

Kategori: Allmänt

Ja alltså min träningsvecka har ju inte riktigt börjat än då eftersom jag inte tagit mig ur sängen knappt än ;) Ska fixa iordning här hemma sen ska jag och kusinen ut på promenad :)
 
Förra veckan är jag ganska nöjd med faktiskt, körde många dubbelpass trots benhinnor som ömmar, givetvis sprang jag ingenting men får vara nöjd ändå :) Vägning i slutet på den här veckan och det känns okej.. Visst det vart alkohol och lite sånt onyttigt i helgen också men jag tänker då inte stå över precis allting bara för att jag vill ner i vikt. Nejnej :)
 
Var ut och träffade lite folk i fredags och vi gick även ut en vända i lördags efter alla tokigheter i Fors :) Jag måste bara få säga hur goa och snälla ni är allihopa!!! Varje gång någon utav er kommer fram och säger något fint och stöttande så värmer det sååå i hjärtat, TACK till er!! <3
 
 
Vi hörs sen! :)
Puss

Familjefejd ;)

Kategori: Allmänt

I helgen så har vi haft sjuukt roligt :) Träffat släkten på pappas sida och haft sjuuukt roligt med massa lekar, tipspromenad, dans och massa skojj!! Visar lite bilder nu från det tänkte jag :)
 
 
Stort Tack till aaalla som var med! Sjukt kuuuuul! Puss på er

:)

Kategori: Allmänt

Jag och Viktor spelade ju bowling och det var riktigt kul eftersom vi var lika kassa ;) haha tur vi var ensamma där!!
sen bjöd han mig på fika och kusin Sara kom förbi en stund :)
 
Sen hem och ut på promenad och märka att benhinnorna inte vilat klart än... Skiiiiit!! Blir så trött på det här när jag vill mer än jag klarar!! :(
n
 
Får cykla en bra bit imorgon istället för att gå..
Puss

onsdag

Kategori: Allmänt

onsdagen börjar bra :) Ska träffa Viktor om en liten stund och bowla innan vi ska motionera :) Sen har jag precis pratat med ams... Håll en tumme för mig nu vettja ;)
 
hörs senare! Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Karin letat skog, inte så mycket svamp de hittade vi ganska snabbt när vi väl hittat skog ;) Haha.. Viktigt det där med bra skog. Men vi har sett massor med nya mysiga ställen idag. Trevlig dag om man borster från ormen.. Eller ormarna, men det räknades visst inte om man såg den från bilen ;) haha!
 
Så nu har jag förvällt lite svamp som jag ska frysa in och ta med till Yvonne :) <3
 
När vi väl kom hem sen var jag heeelt slut, och visst vi hade gått en hel del i skogen, men paniken från igår tog över och jag hoppade upp på cykeln och cyklade 2 mil och körde på med övningar. Däremot hade jag inte så bra karaktär att när Viktor bangade promenaden gjorde jag samma sak ;) Haha! Imorgon får det bli långpromenad och förhoppningsvis lite springa :) Benhinnorna känns fortfarande så jag får se.
 
Startbeviset till tjejmilen kom idag.. ;) Inte långt kvar nu :D
 
Skutt in i duschen sen blir det faktiskt sängen :O Och lite Ruzzle kanske ;) Haha JOHGUS88 heter jag om någon känner för att spela :)
 
Puss och kraaaam

Då har man fått prova på

Kategori: Allmänt

den här skiten också.. Motgångar suger.. Jag har inte bara stått still i vikt utan dessutom ljög farmors våg och jag står alltså kvar på -17.. Besviken till tusen och lite lätt gråtfärdig så käkar jag lite keso och tänker sen köra ett hårdpass.. Åhh det finns verkligen ingen rättvisa i det här,, Har ju inte ens ätit särskilt onyttigt, haha då hade jag ju kunnat käkat lite choklad åtminstone ;)
 
Men nya tag och fortfarande peppad.. Bara att fortsätta då!
 
Vi hörs senare.. Få se hur mycket och hur hårt jag orkar köra idag, magont som aldrig försvinner..
SKIIIIIIITDAAAG!!
 
Puss

hej igen...

Kategori: Allmänt

Jag är sämst jag veeeet.. Så otroligt dåligt med uppdateringar nu på sista tiden men lovar att försöka skärpa mig nu!!
 
Hårdträningen inför tjejmilen fortsätter och jag har vart ganska duktig med att både gå och jogga, dock får jag ju alltid ont när jag sprungit långt så nu har det vart långpromenader som gällt för det mesta den senaste tiden..
 
Men det går bra och det känns bättre och bättre, motionen sitter där den ska nu och är en vana och rutin :) Underbart! Däremot har det väl vart lite dåligt med kaloriräknandet på¨sista tiden. Eller dåligt och dåligt men jag har ätit dåligt med frukt och mellanmål vilket då resulterar i större portioner med mat. Lovar att skärpa mig med den biten också ( för min egen skull så klart ;) ). Imorgon börjar mamma och jobba igen och jag ska besöka henne och vågen.. Skräckblandad förtjusning kan jag säga.. Rädd för att det inte ska ha gått åt rätt håll och i det tempo jag vill, men samtidigt vet jag att det kommer sporra mig också om det nu skulle vara så. Jag skrev ju tidigare att jag trodde att det var 19 kg då jag ställt mig på farmors våg och vore mycket tråkigt om det var mindre än det.. Så hoppas farmors våg stämde så jag slipper bli tjurig haha ;)
 
 
Så motionen går bra och maten sådär får jag väl säga, även om jag inte ätit något onyttigt på det viset riktigt heller.. Men men.. Kommer inte ihåg procenten riktigt men tror mamma sa någon gång att motionen är 20 % och maten 80% om man vill gå ner i vikt.. Vilket inte är så himlans bra just nu då haha.. MEN jag kan lika gärna ha lyckats också haha jag vet verkligen inte alls hur det gått, men återkomer imorgon när jag vägt mig..
 
Oavsett ger jag ju självklart inte upp. :)
 
Igår fyllde Kicki år och vi hade en tjejkväll, trevligt! :) Idag trodde jag att jag skulle vakna bakis vilket jag inte alls gjorde så jag snörade på mig skorna och tog mig en promenad med Jessika och Heylee. Följde med hem till henne och drack kaffe och pratade en massa som bara vi kan :) Hon är stark den tjejen, helt underbart grym.. <3
 
 
Nu ska jag äta lite köttfärsås med morötter i och kika på en film innan sängen kallar :) Ha en jätte bra söndags kväll alla!!
PUSS