Johanna Elvira Kristina Gustafson

Söndag!

Kategori: Allmänt

Sovit mycket gott och startde dagen med lite frukost och sen vila på det innan jag och Magnus begav oss ut för ett nytt spännande träningspass ;) Träningsvärken som jag har nu, den är inte att leka med ska jag ta och berätta för er. MEN det går alldeles utmärkt att träna ändå, smärtan försvinner ju efter ett tag ;)
 
Idag så begav vi oss ned till ett jätte fint ställe längs med kanalen, där det även fanns ett gäng trappor... ;) Trappträning var det alltså! Det känns ändå lättare att träna när någon står och pressar på en lite, så man inte slappnar av där man i vanliga fall skulle vara lite slöare. Bara genom att veta att Magnus står och ser mig springa i trapporna, gör att jag pressar mig mer än vanligt. När han sen då talar om och hejjar på då blir det att jag pressar mig ytterligare, vilket var ett utav mina mål med detta. Att se hur mycket jag kan pressa mig själv.
 
Vi har tränat slag och sparkar också, sprungit, promenerat, armhävningar, situps och armstyrka.. Jag kan meddela att jag inte tror att träningsvärken kommer att vara utav en mildare grad imorgon ;)
 
Jag kommer att kämpa vidare imorgon, får vi se vad han har hittat på för mega jobbigt dååå.. ;)
 
Efter träningen kom goa Yvonne ner med lite bröd och ris som vi matade alla fåglar med. Tama som bara den!! Efter det så promenerade vi hem och tog det lugnt ett tag innan vi gick ner på bio, snövit såg vi och den var faktiskt riktigt bra! Nu har vi precis avnjutit Yvonnes jätte goda köttfärsås med ett glas rosé till! :)
 
Jag ska bara skriva klart det här och sen så blir det faktist en till film :) Perfekta dagar när man blandar med hård träning kan jag meddela ;)
 
Vi hörs!! PUSS

Kommentarer

  • Pilla säger:

    Gud vad snygg du är i träningströjan!

    Svar: Haha tack gullunge!!
    Johanna Gustafson

    2012-07-16 | 11:41:21

Kommentera inlägget här: